Bolje je bolan da ostanu u ligi
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sutra slavimo Renana, vrijeme jeeee
Vrlo vjerovatno zadnji derbi, iz kojih razloga svakako cemo uskoro saznati

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
SARAJVO SARAJVO TI **** ŹELJU MALENOG MALENOG
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sutra aBd zakucavanje zadnjeg eksera u kovčeg plavih kujica.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Znamo ko neće ispaštat u slučaju da ga ne zakucamo stoti putMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 apr 2024, 00:00Sutra aBd zakucavanje zadnjeg eksera u kovčeg plavih kujica.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Brate, em je kasno, em pratim dokle su ovi dronovi, pa te nisam skontaomnon46 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 00:02Znamo ko neće ispaštat u slučaju da ga ne zakucamo stoti putMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 apr 2024, 00:00Sutra aBd zakucavanje zadnjeg eksera u kovčeg plavih kujica.![]()

Igrači će odmah na trening.
Hint:MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 apr 2024, 00:10Brate, em je kasno, em pratim dokle su ovi dronovi, pa te nisam skontaomnon46 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 00:02Znamo ko neće ispaštat u slučaju da ga ne zakucamo stoti putMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 apr 2024, 00:00Sutra aBd zakucavanje zadnjeg eksera u kovčeg plavih kujica.![]()
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Bez poštenog posla cijelu utakmicu. Gol Legie, po meni mogao je stizati centaršut i riješiti problem, al gol ide i na dušu odbrane, loše reagovali skroz. Na kraju utakmice odlična odbrana vrijedna boda.Nirton je napisao/la: ↑13 apr 2024, 21:59Faris Mehić bi trebao.Felixians4 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 21:55jako kvalitetno. koji je sljedeći golman koji iz fk sarajevo se prodaje u rakowa??![]()
Jesi li gledao slucajno Rakow veceras, ako jesi kakav je bio Muhamed?![]()

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- luckystrike
- Kontakt:
Doš'o je i taj dan
Svaki put kad smo ih prije utakmice zakucavali, mi smo dobili po nosu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 apr 2024, 00:00Sutra aBd zakucavanje zadnjeg eksera u kovčeg plavih kujica.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ne budite djeca s tim da ce ispasti, kupovali su od nastanka i prodavali i tako je i dan danas. Miske im je kupio i Slogu i Posusje i Zvijezdu(nesto kupio, a nesto ce dati slj godine).
Znaci jaran mrtvi strumf mi pokazuje poruke sta mu hadzija pise, fuj majke mi, ali valjda je to naviklo.
Jedina mi je zelja zadnje kolo da borcu treba za titulu bod, a ovim pobjeda za opstanak
Zeljo da ih uzme, a vico da im ne da licencu.
Najvece prijetnje dobivaju za licencu ne budu li slusali viccka.
Prvi derbi od rodjenja za kojim nemam pritiska.
Mi evropu izborili 99%, za njih me boli k, ispasti nece, radi prestiza, a mnogo smo bolji.
Nek izadju i poginu pa nek prime 5!
Na tribinama ih izdominirajte decki kao i uvijek, a na terenu ce se momci oduziti!
Kada izadju gurbeti na stadion nek se zaori “cet.ni.cke pi.cke”
Znaci jaran mrtvi strumf mi pokazuje poruke sta mu hadzija pise, fuj majke mi, ali valjda je to naviklo.
Jedina mi je zelja zadnje kolo da borcu treba za titulu bod, a ovim pobjeda za opstanak

Mi evropu izborili 99%, za njih me boli k, ispasti nece, radi prestiza, a mnogo smo bolji.
Na tribinama ih izdominirajte decki kao i uvijek, a na terenu ce se momci oduziti!
Kada izadju gurbeti na stadion nek se zaori “cet.ni.cke pi.cke”

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ma brate jedini problem je sto danas svi kupuju. Tuzla uz pomoc sudija, zvijezda - gosk zadnjih pola sata se obje ekipe valjaju, ocito je i to dogovoreno, nece se ni igman predati sigurno... nije im bas bajna situacijaSedrenikHz je napisao/la: ↑14 apr 2024, 02:40Ne budite djeca s tim da ce ispasti, kupovali su od nastanka i prodavali i tako je i dan danas. Miske im je kupio i Slogu i Posusje i Zvijezdu(nesto kupio, a nesto ce dati slj godine).
Jedina mi je zelja zadnje kolo da borcu treba za titulu bod, a ovim pobjeda za opstanak![]()
Kada izadju gurbeti na stadion nek se zaori “cet.ni.cke pi.cke”![]()
JEDAN GRAD JEDAN KLUB
Predsjednik Igmana po Konjicu obecava da ce Igman igrati Premijer ligu dok je on tu.spezial je napisao/la: ↑14 apr 2024, 07:27Ma brate jedini problem je sto danas svi kupuju. Tuzla uz pomoc sudija, zvijezda - gosk zadnjih pola sata se obje ekipe valjaju, ocito je i to dogovoreno, nece se ni igman predati sigurno... nije im bas bajna situacijaSedrenikHz je napisao/la: ↑14 apr 2024, 02:40Ne budite djeca s tim da ce ispasti, kupovali su od nastanka i prodavali i tako je i dan danas. Miske im je kupio i Slogu i Posusje i Zvijezdu(nesto kupio, a nesto ce dati slj godine).
Jedina mi je zelja zadnje kolo da borcu treba za titulu bod, a ovim pobjeda za opstanak![]()
Kada izadju gurbeti na stadion nek se zaori “cet.ni.cke pi.cke”![]()

Tebe volim ja pjevam ti svaki dan, samo naprijed Saraj'vo.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sve zakljucajte, djecu sklonite, Grbavicom Horde prolazee
Hajde da ih k.aramo vecerass, a onda Mirvicu reci da da vise Posusju za premije nego sto su oni platili za tekmu
Hajde da ih k.aramo vecerass, a onda Mirvicu reci da da vise Posusju za premije nego sto su oni platili za tekmu

-
- Kontakt:
Zakucavanje eksera vol.128
Hajde mangupe molim te,zgazi zemunce!!
Sretno svima koji idu,ako nista yebat cemo im mamicu na tribini to je sigurno.Samo jako!
SVE OVE GODINE...

Hajde mangupe molim te,zgazi zemunce!!
Sretno svima koji idu,ako nista yebat cemo im mamicu na tribini to je sigurno.Samo jako!
SVE OVE GODINE...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, pjankesarajevo, rimljanin90, sekac, Tatamata1946, tuitamo, Vanja8 i 60 gostiju.