Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gledaj ri latina šta su skontali e čuj zaštitar kriv o J*** li vam majku latinsku lopovsku fuj stoko ustaska
- tutankamon1905
- Kontakt:
Vi znate najbolje sta je gasenjeLamineDiarra je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:11ovo je reć' gašenje.Marko1905 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:03upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑14 apr 2024, 00:36Bez zajebancije sad, sta im treba da znaci to ljudi od puta?
ZADNJIH 20 UTAKMICA gradsko prigradskog derbija:
14 pobjeda Zrinjskog ,3 remija i 3 pobjede Vrapčića
Gol razlika 28 -13
Rigoletto je napisao/la: ↑14 apr 2024, 08:21''Povodom današnjeg incidenta nakon završene utakmice između momčadi HŠK Zrinjski i FK Velež došlo je do neodgovornog - neprimjerenog ponašanja jednog našeg zaštitara zbog čega želimo uputiti ispriku cijeloj sportskoj obitelji našeg HŠK Zrinjskog, a posebno navijačkoj skupini Ultrasi s kojima imamo uspješnu višegodišnju suradnju. Izvještavamo da je protiv zaštitara pokrenut stegovni postupak, te da će isti biti sankcioniran. Ovim putem napominjemo da je naša Agencija dugogodišnji prijatelj i sponzor Hrvatskog športskog kluba Zrinjski, te da današnji ispad pojedinca neće utjecati na daljinu uspješnu suradnju s klubom i navijačkom skupinom Ultrasi'', navodi se u priopćenju.
I oni imaju svog dobricu cosica
- Antipolitika3
- Kontakt:
Dobro drug Balorda kaze,shizopitari
90% sarajeva bilo u Ustashama a mi Ustashe
Rvatski cvjetić
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Tako je djukac,CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 apr 2024, 08:45Sta ti je zivot burazeru do neki dan si se slikao sa hrpom cipova u Vegasu a sada nemas za telefonaDobio sam na poklon IPhone od
Tetke iz Amerike.Ona živi u Brooklyny.![]()
Život piše razne price.
Prije par sedmica tvoji iz Donje pipe,pardon Gnojnice,
Da budem gramatički korektan Donje Gnoj(nice)odose
na Gubavicu da navijaju,a ti ko spija na krizni put?!
Pa imaš li jado makar za tu ušljivu i učmalu crvenu
Trenerku preobuci,da te kamera ne hvata u istoj?!?

Posto si špijun,sad ćeš nogu iz Konzuma dobit!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Krenuli su sa mitomanijom i falsifikovanjem, snimao ih zaštitar, pa je ok uletiti u teren i napraviti haos

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zaštitar je kriv zbog upada putara, zaštitar je kriv zbog napada na igrače Veleža,zaštitar je kriv zbog napada na imovinu djece sa Dawnovim sindromom,zaštitar je kriv za napad na bus igrača Veleža,zaštitar je bacio plinsku bocu na kola Arena Tv...Samo putari nisu krivi ništa,oni su nedužni...Samo zaboravljaju da ima sve snimljeno ,ne mogu više kao Šagolj izmišljati laži.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ima li slika razbijenog prozora na autobusu?emil02in je napisao/la: ↑14 apr 2024, 09:19Zaštitar je kriv zbog upada putara, zaštitar je kriv zbog napada na igrače Veleža,zaštitar je kriv zbog napada na imovinu djece sa Dawnovim sindromom,zaštitar je kriv za napad na bus igrača Veleža,zaštitar je bacio plinsku bocu na kola Arena Tv...Samo putari nisu krivi ništa,oni su nedužni...Samo zaboravljaju da ima sve snimljeno ,ne mogu više kao Šagolj izmišljati laži.
Docekani ste kao i nasi svaki put u Vrapcicima ,izlijev frustracija radi kompleksa koje smo vam nabili,tako je kako je.Samo u nas nije bilo fasistickih i nacionalistickih obiljezja kao na vasoj zadnjoj utakmici.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ljudi od puta, da to nije ironija za predstavnika ex ultrasa koji je otisao u inostranstvo i ponio trans onaj 
- LamineDiarra
- Kontakt:
Je li to zbog Veleza da si nam pozelio pobjedu protiv naseg Zeljkana ?
Ja, iskren da budem juce navijao za Rodjene, bez obzira na te bodove, neka se rijesi medjusobnim duelom ako razlika ostane kolika je i sad...
Velez mi je vazda bio simpatican klub, a i nisam ko moj drug @Only, sa onim istorijskim, " Aj Borac ", jbga nisam pokusao nikad biti suncokret...
- TurkishAirlines
Vas tesko ko moze razumiti.LamineDiarra je napisao/la: ↑14 apr 2024, 09:32možda se odnosi na ljude od magistralnog puta m -17, ako me razumiješ.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Dan 2, politika se i dalje koprca i daje znakove zivota. Nije mu lako.
Vrši se pritisak na hrvatske firme u Mostaru da otpuštaju Bošnjake sad nakon ovih zbivanja. Samo ljjudi ne kontaju kad dogori do kraja da su novac i profit iznad svega. Ovi što zahtjevaju ove ludosti oko otpuštanja bit će pušteni niz vodu jer domoljublje je domoljublje, a profit je profit.
Mislim da vise nije zanimljivo ovo ismijavanje Ugasenih . Trebamo se okrenuti utakmicu u Novom Sarajevu.
Mahala se da smo im poklonili bodove,da ih sacuvamo nekako ,da ne ispadnu ??
Mahala se da smo im poklonili bodove,da ih sacuvamo nekako ,da ne ispadnu ??
- QUARTERBACK
- Kontakt:
-
gegenpress
- Kontakt:
Zrinjski se taman malo bio digo sto se igre i rezultata tice i onda jucer simpatizeri naprave haos, idu bodovi zivotom, kako ste samo Vici naletili na volej..zabio je za titulu Borca 
Kakva mahnitost, zaštitarska tvrtka objavi svoje priopćenje a oni o nekom "falsifikovanju". Gadne ste komplekse razvili. 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, GrbavicaHrammm, Lik, supervizor, Venom i 4 gosta.