Ma nisam se direktno tebi obracao. Quote jeste bio na tvoj post, ali vise sam u globalu pricao.MortemHz je napisao/la: ↑14 apr 2024, 10:05Itekako sam svjestan jer sam nešto slično sam pisao par dana prije, to nema apsolutno nikakve veze sa ovim događajima od sinoć. Vrati se i pročitaj temu samo par stranica unazad.OsmaDolazi je napisao/la: ↑14 apr 2024, 01:54Stvarno niste svjesni koliko je Iran velika i mocna zemlja. Ovo sto su oni uradili Izraelu ni jedna zemlja na svijetu nebi smjela uraditi. Jedni od rijetkih koji nisu USA pudlica.

Nezvanicni podaci govore da je Iran ovo igranje kostalo 3 000 000 Eura, daleko najveci proizvodjaci jednostavnih dronova, tj rojeva dronova za opterecavanje PVO. U sustini rojevi i sluze da se optereti PVO, da bi prolazile baliaticke ili neke druge rakete. Znaci 7 je proslo (kako kazu Izraelci

Zamislite koliku je cijenu platio Izrael sa svim sistemima PVO, podizanjem aviona, trazenjem direktne pomoci od Jordana, UAE, GB, USA itd. Da ne pricam strah stanovnistva zadnjih dana zbog ometanja GPS, stavljanje van funkcije interneta. O turizmu mogu zaboraviti. Neka se Izrael drzi Palestine, Sirije, Jemena i ostalih USA pudlica. Svaki njihov napada na Iran ce dobiti adekvatan odgovor, ubijedjen sam u to. Vidjet cete sta ce sledece uraditi Izrael i hoce li?

A cinjenica je da nisi nikada upoznao Iranca. Njima je nista da ih sutra pogine 20 000 000 da sutra Izraela ne bude. 96% njihovog oruzja je domet do Izraela i ne trrleba im vise. Pa u nase vrijeme su uspjeli nama doturiti crvene strijele kada nismo metka kako treba uspjeli dobiti. Nevjerovatno obavjestajna sila, samo sto mediji to predstavljaju kao i Rusofasiste, da su maciji kasalj itd.
Drugovi u ratu svi pate.