NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 14 apr 2024, 14:03

strucnjak9 je napisao/la:
14 apr 2024, 13:57
Malo su mu razocarala ova dva juniora, Hodzic i Ahmetspahic kad su usli. Izgledalo je to kao da nemaju nikakve volje i zelje za igrom. Hodzic je kiksao za gol, Ahmetspahic hoda po terenu, nece kontru da istrci. Cuo sam da ih je i Dario bas nalijepio poslije utakmice.

Po meni od svih juniora ovaj mali Smajlovic je najbolji i najblizi prvom timu
Ma polako, prizemljenje na vrijeme. Neka rade momci, a i neka ih Dario šuta nogama ako hoće da budu igrači.

Ovaj ostatak sezone neka im posluži za navikavanje na seniorski nogomet, jer nije isto igrati sa juniorima i seniorima, vidjelo se to na Ahmetspahiću jučer koliko je spor u donošenju odluka, mora biti 10 puta brži, a u PL još 50 puta ako hoće da ganja karijeru.

Juniori su dobili bez njih dvojice Kiseljak, nadam se da će Smajlovića povesti u Duvno. Muse nema, Bajramović na stopera, Arnautović bek, pa bi ovaj mogao dobiti minutažu u drugom poluvremenu umjesto Arnautovića.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 14 apr 2024, 14:10

strucnjak9 je napisao/la:
14 apr 2024, 13:57
Malo su mu razocarala ova dva juniora, Hodzic i Ahmetspahic kad su usli. Izgledalo je to kao da nemaju nikakve volje i zelje za igrom. Hodzic je kiksao za gol, Ahmetspahic hoda po terenu, nece kontru da istrci. Cuo sam da ih je i Dario bas nalijepio poslije utakmice.

Po meni od svih juniora ovaj mali Smajlovic je najbolji i najblizi prvom timu
De djeca su tek počela igrati za prvi tim
Sabura ljudi
Trema čini svoje
Nije isto igrati u juniorima na Kamberovića gdje te prati 20 ljudi ili na BP pred hiljadama ljudi

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 14 apr 2024, 14:22

Sve ove godine imamo strpljenja za svu nasu djecu, jos su prolazila kroz nize lige i slabiji kvalitet protivnika, a sad odmah nakon odigranog poluvremena smo nestrpljivi. Polako ljudi, doci ce sve na svoje.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 14 apr 2024, 14:30

Nisu jos iz juniora ni izasli, lagano samo. Kod primljenog naseg gola, doslo je do konfuzije, stali nasi mislili prekrsaj, a ono sudija pustio da se igra dalje. Ahmetspahic 2 greske u 15 min. koliko je igrao, prva sto je driblao i nije dao loptu dalje, a druga sto nije istrcao kontru i pratio Masica. Mi mu jos ne smijemo zamjeriti, ja toliko vjerujem u njega i djeluje mi kao igrac koji ce napraviti karijeru, pomoci klubu, a i klub njemu. Ako kad ode na probu u zelju, za jaja ga objesiti.

Damjanovicu, zacepi usta svima, ima jos do kraja puno da se igra. Jest da te ne simpatisem od pocetka, ali postujem, tako da kreni od mene slobodno. Ono sto se vidi, je radost kod golova i emocije, to im niko ne moze reci da srcano ne idu u ovo sve.

Bajram baklava taktika pun pogodak.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 apr 2024, 14:33

Mislim da se ne razumijete, niko nije razočaran juniorima zbog neke greške ili treme, učinka ili igre već zbog ponašanja na terenu gdje su se ponašali nakon ulaska kao kada uzmes loptu djeci iza zgrade i driblaš ih i sprdas se na igralištu. Oni su se posprdali jucer.
Ahmetspahic usao i nece da trči kontru, stao i gleda. To jos nikad nisam vidio. Mozda navikao da je zvijezda u juniorima pa zaboravio gdje je jučer igrao. I svi koji su usli sprdali se, peta, kroz noge i slične fore, tako smo i gol primili i strepili do kraja. Nije ni čudo ako je istina da je Damjanović poludio nakon utakmice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 14 apr 2024, 14:39

Zenička baklava 3/3 kući i stvarno iz utakmice u utakmicu rastu i bolje stoje u ovoj formaciji, pogotovo defanzivno. Rahić i Rudar su svedeni na po jednu šansu.

Nemamo šta izgubiti protiv Duvna, nadam se da se neće izmišljati topla voda sa glupom 3 6 1, nego hrabro 4 4 2 baklava pa da vidimo može li to proći u gostima.

Vjerujem da ćemo napokon zabiti gol u gostima :mrgreen: Mašić i Međuseljac su baš podigli formu. Samo da Aladin starta tamo na stoperu, odnosno da bude na raspolaganju za gostovanja, mi smo bez kapitena mlohava čundara.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Baco
Kontakt:

Post Postao/la Baco » 14 apr 2024, 15:46

PonosniSmogovci je napisao/la:
13 apr 2024, 23:44
Ne treba lopovima punit djepove,samo likvidacija je realna a NFS bojkotovat na sve nacine jer je Celik najvise dao BiH kad je trebalo .Hvala i nasim lopovima sto su sve pokrali,hvala i tuzilastvu sto je sve ispratiolo sve generacije lopoVa u Celiku i sto su ih podrzali.Haram Vam bilo
Prilika Pivicu pa da vidimo sta ce uradit,jedini ima neki plan i program....Celik Forever
Obicni sda poltron koji je jedan od onih koji su zagovarali likvidaciju i mijenjanje imena kluba. Propast ce Celik zbog njegovih 50KM.
Ne piši što nije istina,nisam ničiji potrčko niti poltron ,ne poznaš mene .Večeras ču da pitam da li klubu znači moja podrška....da se razjasnila pa i 50KM.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 14 apr 2024, 16:17

Malo off topic

Azur Mahmić, koliko toliko igrao, pa čak i bio standardan u Veležu, ode u želju i nigdje ga. A tek 20 god.
Probati zaganjati ga za iduću sezonu, naravno da smanji apetite oko plate, svakako polusezonu neće očito imati ni minute

strucnjak9
Kontakt:

Post Postao/la strucnjak9 » 14 apr 2024, 17:09

avenija je napisao/la:
14 apr 2024, 14:33
Mislim da se ne razumijete, niko nije razočaran juniorima zbog neke greške ili treme, učinka ili igre već zbog ponašanja na terenu gdje su se ponašali nakon ulaska kao kada uzmes loptu djeci iza zgrade i driblaš ih i sprdas se na igralištu. Oni su se posprdali jucer.
Ahmetspahic usao i nece da trči kontru, stao i gleda. To jos nikad nisam vidio. Mozda navikao da je zvijezda u juniorima pa zaboravio gdje je jučer igrao. I svi koji su usli sprdali se, peta, kroz noge i slične fore, tako smo i gol primili i strepili do kraja. Nije ni čudo ako je istina da je Damjanović poludio nakon utakmice.
Tako je, ja sam u prethodnom postu mislio jedino na pristup. Sramota je da udjes u 80 minuti i da ne mozes ili neces 3 sprinta napraviti u 10 min. Gledam Talhu, dijete izgleda sa napuknutim rebrom igralo, isto godina imaju, u 93. min puni sprint radi i prati akciju do kraja, a nas Ahmetspahic stoji i gleda sta ce se desiti. Meni je gore to vidjeti, nego i ovu Hodzicevu gresku, ma da je i to katastrofalno… ne mozes dijete kao zadnji igrac se poigravati i pokusavati kroz noge provuci. Mozda to prolazi protiv Natronovih juniora, ali ovo je drugi sport u odnosu na to sto se do sad igrali. Puno jos pure ce morati pojesti, jer iskreno meni ne obecavaju mnogo ni iducu sezonu kada izadju iz juniora

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 14 apr 2024, 17:14

Bandit88 je napisao/la:
14 apr 2024, 16:17
Malo off topic

Azur Mahmić, koliko toliko igrao, pa čak i bio standardan u Veležu, ode u želju i nigdje ga. A tek 20 god.
Probati zaganjati ga za iduću sezonu, naravno da smanji apetite oko plate, svakako polusezonu neće očito imati ni minute
Klosar umislio da je Vidic,isto bi i Sivac zavrsio niko od ovih sto igraju u Celiku ne moze nigdje drugo igrat osim tu kod nas.Sivac nije mogao u Kaknju igrat nesto prica jedva ceka da se Čelika rijesi ,za godinu ce zavrsit na bausteli,najgori su ovi navijaci sto im se ulizuju i prave ih zvijezdama govore bravo majstore,doktore ovi umisle da su stvarno igraci

Baco
Kontakt:

Post Postao/la Baco » 14 apr 2024, 17:56

Treba pogledat onog malog iz Rajića ,nosio je broj 15 protiv nas .Mlad a borben ,mislim da bi se uklopio brzo u nadu sredinu.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 14 apr 2024, 18:30

Bandit88 je napisao/la:
Malo off topic

Koji ce nam k i sad, kad ga nigdje nema da mu Celik ozivljava karijeru, pa da opet nabere prvi kao i onomad sto je nabrao u Mdk ? Neka hvala, imamo juniore kakve imamo, njima treba dati priliku da se vidi jel mogu ili ne.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 14 apr 2024, 18:47

RubikovaKocka je napisao/la:
14 apr 2024, 18:30
Bandit88 je napisao/la:
Malo off topic

Koji ce nam k i sad, kad ga nigdje nema da mu Celik ozivljava karijeru, pa da opet nabere prvi kao i onomad sto je nabrao u Mdk ? Neka hvala, imamo juniore kakve imamo, njima treba dati priliku da se vidi jel mogu ili ne.
Nisi upravu za ovo, da je pobjegao u mladost. Momak je imao nesrecu da klub padne, kako je vec pao i jednostavno za svoju karijeru morao je sta naci dalje. Necemo dusu grijesiti na tome. Koliko sam cuo, sad zimi je valjda imao ponudu od nas, na posudbu da dodje, nije htio da igra drugu ligu, otisao je u selju. E ovdje dusu mozemo grijesiti, yebo ga zeljo u pakas. Vidimo, tamo je standardan. Kako god, valjao bi nam i to dobro, ali ja ga ne bi vratio, nek igra eto u zelji.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 14 apr 2024, 18:52

slika

Greska karijere, sto na zimu nije dosao kod nas na posudbu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 14 apr 2024, 18:52

redbull93 je napisao/la:
14 apr 2024, 18:47
RubikovaKocka je napisao/la:
14 apr 2024, 18:30
Bandit88 je napisao/la:
Malo off topic

Nisi upravu za ovo, da je pobjegao u mladost. Momak je imao nesrecu da klub padne, kako je vec pao i jednostavno za svoju karijeru morao je sta naci dalje. Necemo dusu grijesiti na tome. Koliko sam cuo, sad zimi je valjda imao ponudu od nas, na posudbu da dodje, nije htio da igra drugu ligu, otisao je u selju. E ovdje dusu mozemo grijesiti, yebo ga zeljo u pakas. Vidimo, tamo je standardan. Kako god, valjao bi nam i to dobro, ali ja ga ne bi vratio, nek igra eto u zelji.
Na to sam prvenstveno i mislio kad sam rekao sto ce nam i sada.
Ispao je tezi levat sto je otisao kod plavih, ne znam jel dobio 1 minut na terenu a ovdje bi bio standardan cijelu polusezonu vjerovatno. Bilo kako bilo, ima igrača, ovakvi nam ne trebaju.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 14 apr 2024, 19:59

Od bivših igrača, najviše bih volio Ševkiju Resića, momak pojede ovu ligu, sigurno je u top 3 krila po statistici ove sezone, a ima fiziku može trčati ko konj. Plus još je stariji od 23 godine, što znači u slučaju PRO ugovora, ne moramo platiti naknadu za treniranja.

Nama trebaju provjereni igrači za ove lige, za vrha ove lige naredne sezone, kako bi se isčupali konačno iz finansijske dubioze i sa dobrim rezultatima, jačom posjetom, donacijama, više sponzora da konačno stavimo tačku na dugovanja. Bonus bi bio plasman u PL za 80. rođendan, ali najvažnije je ovo prvo da budemo konkurentni kako bi što prije ozdravili klub.

Od ovih što bi da karijeru završavaju kod nas, još bi Libeta ispoštovao, sigurno bi momak imao korektan odnos prema dresu, za razliku od Avdije. I Fenan usra sve sa ovom sezonom, mogao se ljudski oprostiti nakon Klisa, Karića neću ni komentarisati...

senadbrkic
Kontakt:

Post Postao/la senadbrkic » 14 apr 2024, 20:45

redbull93 je napisao/la:
14 apr 2024, 18:52
slika

Greska karijere, sto na zimu nije dosao kod nas na posudbu.
Zadnji dan odlučio da ide u Želju, kako sam čuo, imao je dogovor sa našima, opet ne znam da li je to istina, rekla-kazala.

senadbrkic
Kontakt:

Post Postao/la senadbrkic » 14 apr 2024, 20:46

Truhlo je napisao/la:
14 apr 2024, 19:59
Od bivših igrača, najviše bih volio Ševkiju Resića, momak pojede ovu ligu, sigurno je u top 3 krila po statistici ove sezone, a ima fiziku može trčati ko konj. Plus još je stariji od 23 godine, što znači u slučaju PRO ugovora, ne moramo platiti naknadu za treniranja.

Nama trebaju provjereni igrači za ove lige, za vrha ove lige naredne sezone, kako bi se isčupali konačno iz finansijske dubioze i sa dobrim rezultatima, jačom posjetom, donacijama, više sponzora da konačno stavimo tačku na dugovanja. Bonus bi bio plasman u PL za 80. rođendan, ali najvažnije je ovo prvo da budemo konkurentni kako bi što prije ozdravili klub.

Od ovih što bi da karijeru završavaju kod nas, još bi Libeta ispoštovao, sigurno bi momak imao korektan odnos prema dresu, za razliku od Avdije. I Fenan usra sve sa ovom sezonom, mogao se ljudski oprostiti nakon Klisa, Karića neću ni komentarisati...
Iz BFK su dobri Resić, Vladić (Srbija) i Vazda koji se, kako se ovdje pisalo, nudio sam Duvnjaku...

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 14 apr 2024, 20:51

Kakav ba Mahmic šljivotres! Otiso si i jedi culetke nikad vise nazad,mrs i jos ligamente pokido dabogda! Ima igraca solidnih po ovim drugim ekipama da se dovedu na kraju sezone u klub. Pokusat zadrzat Talhu,Hamzica,Setkica jer mislim da ce vise igrat Setkic iducu sezonu jer Isaka treba razduzit a sa spiska obrisat vise i Avdiju i Salcina ublehu! Ovi mladji juniori sto su igrali jucer jako slobo su se trudili,jako slabo !! Ok je da pravis greske da igras protiv zrelih igraca,starijih od sebe,jacih, al ne trcat i ne trudit se neide! Los utisak sto se tice truda!
::::SAMO ČELIK::::

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 14 apr 2024, 20:55

senadbrkic je napisao/la:
14 apr 2024, 20:46
Truhlo je napisao/la:
14 apr 2024, 19:59

Iz BFK su dobri Resić, Vladić (Srbija) i Vazda koji se, kako se ovdje pisalo, nudio sam Duvnjaku...
Ševkija mi je baš želja, momak ima dobrog PL iskustva, zato i odskače kvalitetom. Vazda također solidan kvalitet za ove lige.

Baš bi volio da se na ljeto pojačamo tako momcima od 23 do 28 godina, koji su provjereni za ove lige. Ne treba nam ni puno remonta, 4 5 takvih komada na kritičnim pozicijama, uz postojeći kostur trebalo bi biti dovoljno za vrha naredne godine, da se ganjamo i držimo neizvjesnost. Klupu popuniti sa U21 momcima, to već imamo, puna nam je klupa juniora.

Isto sam ljetos kmečao za Mašića :mrgreen: neka Dario pogleda Ševkiju :pray:

@zamorano potanak mi nešto Šetkić. Ima visinu, ali ovo do sad nije pružio neki bog zna kvalitet. Slažem se da bi trebali dogovoriti sa Sarajevom Tabakovića i Hamzića još jednu sezonu. Svi bi hajrovali i bili dobri.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.