FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Biće to treći ovosezonski okršaj sarajevskih rivala, a nešto manje od 24 sata prije početka utakmice Grbavica je gotovo rasprodata.
Željezničar je večeras objavio da je u prodaji ostalo ukupno 118 ulaznica za sjevernu i južnu tribinu i da će se prodaja nastaviti sutra od 11:00h.
- U prodaji je još ostalo 79 ulaznica za sjevernu i 39 ulaznica za južnu tribinu. Prodaja se nastavlja sutra u 11:00 sati
Željezničar je večeras objavio da je u prodaji ostalo ukupno 118 ulaznica za sjevernu i južnu tribinu i da će se prodaja nastaviti sutra od 11:00h.
- U prodaji je još ostalo 79 ulaznica za sjevernu i 39 ulaznica za južnu tribinu. Prodaja se nastavlja sutra u 11:00 sati
Naprijed Željo ljubavi moja!
U sta nas uvaliste sram vas bilo.Rumeni kako te ba nije stid sjest na klupu.Imas li obraza sekunde ili ti obraz osto otamona odakle si doso.Guzovi se navikli na funkciju je.. Zelju i sto smo opet 11.Ojha.
Re: FK Željezničar 1
Ma nama samo pobjeda igra neku ulogu. Eto sta su nam uradili od kluba i nas virli trener koji se zajebavo s ekipom do neki dan. Ljudi boli k... sto smo tu gdje jesmo. Pišu o Amaru i Misimovicu botine degenske. Situacija više nego alarmantna
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar 1
Ti bi botino najvise volio da ispadnemo da mozes pamet prosipati po forumu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nama samo pobjeda igra u svakoj tekmi a ne samo u ovoj. I dalje sam misljenja da je poraz od veleza kljucan za nas ali nadam se drugacijem ishodu bar sa direktnim konkurentima gdje jos uvijek imamo sanse osigurati ostanak.
Evo sva 3 konkurenta uzese 3 bobe.Mislite da se pitari mogu 2 puta uzet u kratkom vremenu.Treba se pazit Duljage bice opasan veceras.
-
- Kontakt:
Vecerasnjom pobjedom izbijamo na osmo mjesto, sto ce nam biti jedan od boljih plasmana ove sezone
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne pobjedi li veceras mrmot sa klupe mora biti smijenjen.
Nisam znao brate, ne pratim kujice sa lavora. Ovako ja to gledam, ovaj stručnjak je u svakom smislu sa ovim igračima nadigrao, ubio sarajevo prošli derbi i ne znam stvarno sto bi sada nešto gaće skidali. Hajmo malo biti pozitivniBIZMARK66 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:03Igrao ti je prošlu utakmicu. **** njega, najmanji problem. Problem je kakav će nas strucnjak izvesti sastav.
Ako neko ima viska kartu placam duplo.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Vezano za ovu objavu za treći dres, evo jedna zanimljiva činjenica:
U posljednjih najmanje 15 godina, niti jedan od timova koji je u derbi ušao u drugoj ili trećoj garnituri dresova nije osvojio ni bod.
Samo se igrajte sa sudbinom
U posljednjih najmanje 15 godina, niti jedan od timova koji je u derbi ušao u drugoj ili trećoj garnituri dresova nije osvojio ni bod.
Samo se igrajte sa sudbinom
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Dajem 4 karte sjever, za 4 karte istok uz moju nadoplatu od 100KM. Ako je neko zainteresovan neka se javi u pp
Misljenje Bruninih pusikuraca je bitno ko lanjski snijeg.
Mogu nastaviti glabati koznjak te neznalice

-
- Kontakt:
Raja treba li nekome karta za istok,jedna??
- muharemovicdzelo
- Kontakt: