SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

bosanac napolitano
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la bosanac napolitano » 20 mar 2011, 23:23

Anel-Lavezzi je napisao/la:
bosanac napolitano je napisao/la:
Anel-Lavezzi je napisao/la:Samo naprijed Forza Napoli...Milan kiksao,ako mi pobjedimo kasnit cemo 3 boda za Milanom,a Inter nam bjezi 1 bod.
I ako oni pobjede danas sva tri kluba ce biti u utrci za naslov.
Najvise sansi ima Napoli ako danas pobjedi protiv Cagliaria,jer Milan vs Inter sljedece kolo igraju,ako bude remi Napoli profitira ,ili ako Inter pobjedi to je dobro..
Imamo dobrog vođu kluba,dobrog trenera,dobre igrace(pogotovo u napadu), mozemo daleko i ove i sljedece sezone.
Forza Napoli!!!!! >>>>>( http://sscnapoli-bih.****/ )<<<<- :P blog ko nezna.
tako je :) imamo objetivne sanse za naslov...
ko god kaze drugacije on se ne moze suocit sa realnoscu, a to je da Napoli se vraca na vrh italijanskog fudbala.
FORZA NAPOLI !!! SAMO NAPRIJED PONOSU JUGA !!!
opet pobjeda,,prikljucak za milanom,,derbi Inter - Milan sljedece kolo , a za 2-3 kola smo prvi 100 %
Cavani kralj
svaka cast cjeloj ekipi ne samo Cavaniju...
bicemo sampioni aBd samo polako ;) FORZA NAPOLI !!!!!!!
SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!

bosanac napolitano
Kontakt:

Post Postao/la bosanac napolitano » 20 mar 2011, 23:28

evo najljepse himne na svijetu...
za vecerasnju pobjedu :D
SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!

Anel-Lavezzi
Kontakt:

Post Postao/la Anel-Lavezzi » 20 mar 2011, 23:41

bosanac napolitano je napisao/la:evo najljepse himne na svijetu...
Najbolja himna , poslee nase Bosansko-hercegovacke...
Veceras slavimo pobjedu a za 2 mjeseca scudetto oleeeeeee
FORZA NAPOLI !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 mar 2011, 01:25

Zasluzena pobjeda Napolija.Brzo su reagovali nakon primljenog gola i u nastavku dosli do zasluzene pobjede,imali su jos jednu stativu :) cagliari solidno izdanje....hamsik se povrijedio koliko sam vidio...provjerite to..misici...

Volio bih da budu sampioni...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Arnel.S
Kontakt:

Post Postao/la Arnel.S » 21 mar 2011, 05:04

Poslije Palerma, najdzazi Italijanski klub.

bosanac napolitano
Kontakt:

Post Postao/la bosanac napolitano » 21 mar 2011, 11:33

bosanac napolitano je napisao/la:evo najljepse himne na svijetu...
Najbolja himna , poslee nase Bosansko-hercegovacke...
Veceras slavimo pobjedu a za 2 mjeseca scudetto oleeeeeee
FORZA NAPOLI !!!
Bog te cuo !
e kad bi osvojili to bi bio pakao u Napulju, heheh ja bi plako od srece :)
Al doce i taj trenutak aBd samo polako ;) FORZA NAPOLI!!
SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 mar 2011, 15:59

Sinoc srusena dva rekorda:

Morgan De Sanctis 799 minuta bez primljenog gola na San Paolu(do gola Aquafresce) cime je prestigao rekord Luciana Castellinija iz sezone 1981-82 (763 minute)

Edinson Cavani postigao 22. gol u sampionatu,cime je izjednacio rekord Antonia Vojaka iz sezone 1932-33,kao jedinog igraca do sinoc,koji je u jednoj sezoni postigao toliko golova.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Anel-Lavezzi
Kontakt:

Post Postao/la Anel-Lavezzi » 21 mar 2011, 21:26

sarajlija89 je napisao/la:Sinoc srusena dva rekorda:

Morgan De Sanctis 799 minuta bez primljenog gola na San Paolu(do gola Aquafresce) cime je prestigao rekord Luciana Castellinija iz sezone 1981-82 (763 minute)

Edinson Cavani postigao 22. gol u sampionatu,cime je izjednacio rekord Antonia Vojaka iz sezone 1932-33,kao jedinog igraca do sinoc,koji je u jednoj sezoni postigao toliko golova.
Greska Cannavara i onaj Aquafresca nezna promasiti korz noge mu zabi ... Al dobro je bitna je pobjeda i 3 boda
Forza NAPOLI Šampioni 2010/11 aBd

bosanac napolitano
Kontakt:

Post Postao/la bosanac napolitano » 22 mar 2011, 20:14

sve me ljubavi izdadnu samo ti NIKAD !!!
FORZA NAPOLI
SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 22 mar 2011, 20:44

Naravno da moze, Napoli ce biti prvak Italije ove sezone ako bog da 8-)
Jedini klub kojeg simpatisem u Serie A, :lol: a godinama sa njima igram na PES-u, mada nisu dobri toliko u odbrani, ali..volim dase patim sa njima u tom sistemu igre, uglavnom uz veliki presing se igra, a u napadu su masinica, npr. PES 2009, 2010 drobim Lavezzi :lol: ebes Ronalda ..sada malo teze u PES 2011, ali ide.. ipak lakse je igrati u odbrani.

Forza Napoli
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Anel-Lavezzi
Kontakt:

Post Postao/la Anel-Lavezzi » 22 mar 2011, 22:26

Los_Blanos2 je napisao/la:Naravno da moze, Napoli ce biti prvak Italije ove sezone ako bog da 8-)
Jedini klub kojeg simpatisem u Serie A, :lol: a godinama sa njima igram na PES-u, mada nisu dobri toliko u odbrani, ali..volim dase patim sa njima u tom sistemu igre, uglavnom uz veliki presing se igra, a u napadu su masinica, npr. PES 2009, 2010 drobim Lavezzi :lol: ebes Ronalda ..sada malo teze u PES 2011, ali ide.. ipak lakse je igrati u odbrani.

Forza Napoli
hvala na podrsci aBd bit ce Napoli prvak.Na PES-u su odlicni i ja igrm pes i igram onu istu formaciju kao i pravo sto igraju i super je.Mogu dati gol svakoj ekipi sa ovakvim napadacima Cavani,Lavezzi i Hamšik koji vise asistira.
FORZA NAPOLIIIIIIIIIIIII

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 23 mar 2011, 16:32

meni je žao kaj Napoli neće osvojiti Scudetto. No ruku na srce nema on igrače niti kadar za to. Htio sam da to Napoli osvoji tako da pobije neke moje predrasude o ovoj ligi...Pošto su upropastili ovu priliku koja je bila jedinstvena nevidim Napoli skoro u onovoj borbi za naslov. I jako veliko pitanje kod njih će biti kako će se nositi u LP i SERIJI A zajedno. Isto tako pitanje je kako će se u LP pokazati, te ako budu dobri, dal će moći odolijevati ponudama za svoje igrače...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 mar 2011, 18:26

Cavani dobio sina...Bautista Cavani se mali zove :) 8-)

Cestitke Matadoru..veliki je strijelac :lol: :mrgreen:

slika

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 mar 2011, 18:56

sarajlija89 je napisao/la:Cavani dobio sina...Bautista Cavani se mali zove :) 8-)

Cestitke Matadoru..veliki je strijelac :lol: :mrgreen:

slika
jel samo meni Cavani i ova njegova lice ? :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 mar 2011, 19:00

hahahhaha...jes,jes :lol: :mrgreen:

Anel-Lavezzi
Kontakt:

Post Postao/la Anel-Lavezzi » 23 mar 2011, 20:04

anton 1983 je napisao/la:meni je žao kaj Napoli neće osvojiti Scudetto. No ruku na srce nema on igrače niti kadar za to. Htio sam da to Napoli osvoji tako da pobije neke moje predrasude o ovoj ligi...Pošto su upropastili ovu priliku koja je bila jedinstvena nevidim Napoli skoro u onovoj borbi za naslov. I jako veliko pitanje kod njih će biti kako će se nositi u LP i SERIJI A zajedno. Isto tako pitanje je kako će se u LP pokazati, te ako budu dobri, dal će moći odolijevati ponudama za svoje igrače...
Da je Napoli slab ne bih se nalazio u ovom trenutku u borbi za scudetto.
Imamo veliku kvalitetu,odlicni smo u Napadau,na domaćem terenu smo najjaci u Serie A,imamo dobrog predsjednika koji se nezeli odreci najboljih igraca,dobar trener Mazzari...Uvijek vijerni navijaci koji su 12-i igrač.
Da nemamo kvalitetu nebih se nalazili na 3. poziciji samo 3 boda iza Milana i jedan bod iza Intera.
FORZA NAPOLI !!!!!!!!!!!!

bosanac napolitano
Kontakt:

Post Postao/la bosanac napolitano » 24 mar 2011, 11:04

anton 1983 je napisao/la:meni je žao kaj Napoli neće osvojiti Scudetto. No ruku na srce nema on igrače niti kadar za to. Htio sam da to Napoli osvoji tako da pobije neke moje predrasude o ovoj ligi...Pošto su upropastili ovu priliku koja je bila jedinstvena nevidim Napoli skoro u onovoj borbi za naslov. I jako veliko pitanje kod njih će biti kako će se nositi u LP i SERIJI A zajedno. Isto tako pitanje je kako će se u LP pokazati, te ako budu dobri, dal će moći odolijevati ponudama za svoje igrače...
Da je Napoli slab ne bih se nalazio u ovom trenutku u borbi za scudetto.
Imamo veliku kvalitetu,odlicni smo u Napadau,na domaćem terenu smo najjaci u Serie A,imamo dobrog predsjednika koji se nezeli odreci najboljih igraca,dobar trener Mazzari...Uvijek vijerni navijaci koji su 12-i igrač.
Da nemamo kvalitetu nebih se nalazili na 3. poziciji samo 3 boda iza Milana i jedan bod iza Intera.
tako je :D
vidicete vi kakvu ce ekipu de Laurentiis stvorit samo polako ;)
FORZA NAPOLI !!!
SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 mar 2011, 11:09

Anel-Lavezzi je napisao/la: Da je Napoli slab ne bih se nalazio u ovom trenutku u borbi za scudetto.
A di sam ja to točno napisao da je Napoli slab? Ja sam napisao da nije dovoljno jak da uzme scudetto ;) Da su dovoljno jaki da budu u borbi za naslov ove sezone, jesu no nije isto biti u borbi za naslov i osvojiti naslov. Pitaj Arsenalofce :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 24 mar 2011, 11:50

bit cete bijeni na svom stadionu od intera ;) 8-) :lol:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Anel-Lavezzi
Kontakt:

Post Postao/la Anel-Lavezzi » 24 mar 2011, 14:13

amell je napisao/la:bit cete bijeni na svom stadionu od intera ;) 8-) :lol:
HAHAHHAAHAHAHAHAAA pa na San Paolu nas ni dragi Allah dž.š. i svi meleci nemogu pobjediti. :lol: ;)
Sad ce vas Milan pobjediti na San Siru i gotova je vasa borba za titulu hahaha

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.