FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Večeras ih možemo ugasiti. Vidim pišu pojedini da je Igman potpisao ispadanje sinoćnjim primljenim golom. Zaboravljate da je večeras derbi. Ako izgube gurbad, ide im atomska.
Samo nek si ti živ i zdrav..
ima mjesta za sve
ima mjesta za sve

Sve ove godine...
- luckystrike
- Kontakt:
Ko ide nek' mu je hairli, ko ostaje nek' dovi 

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pretpostavljam i ja, dosta jak vezni red. Jedino je upitno ko ce im na lijevog beka, jer su cini mi se i Pavic i onaj Crnogorac povrijedjeni. Treba preko te strane pokusavati.H8Z7 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:23Po mom mišljenu ovako će izaćiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:00Malo prelistao forume kona i izgleda da ce opet sa dva stopera izaci, znaci vjerovatno klasicna 4-2-3-1. Tu nam vidim sansu. Dati im posjed i probati s kontrama.
Krpić
Boljević - Hiroš - Amoah
Karić - Radovac
Odbrana standardna
Šta je sa Penom, isto Sjeverna Koreja, koliko je teška povreda?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ma daj, pa lobotomirani mozgovi i dalje vjeruju da su pobjedili Slogu zato što je zenički alkar promjenio formaciju.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:00Malo prelistao forume kona i izgleda da ce opet sa dva stopera izaci, znaci vjerovatno klasicna 4-2-3-1. Tu nam vidim sansu. Dati im posjed i probati s kontrama.
Kvalitetniji smo od njih na svakoj poziciji, nema niti jedan igrač zeljezničara koji bi mogao igrati kod nas u prvih 11. Mogu nas pobjediti ili remi samo ako mi bidemo baš očajni ako.prošli derbi ili nekom susijskom lakrdijom.
Trebamo igrati svoju igru i ne nasjedati na provokacije koje če im Sivac sigurno dopuštati.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Jesi slavio u snu, pa se razocarao kad si se probudio?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:28Sanjao sam Djurickovica poslije utakmice sa megafonom na ogradi![]()
Kako me optimizam puca braćo 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Hajdeeeeeeee prva ljubavi najveca radosti POBJEDU daj nam ti
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
HAAAAAAAAJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE
-
- Kontakt:
Nisam jer nastavak sna je za neki 5 satiBordoBBoja je napisao/la: ↑14 apr 2024, 16:33Jesi slavio u snu, pa se razocarao kad si se probudio?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 apr 2024, 15:28Sanjao sam Djurickovica poslije utakmice sa megafonom na ogradi![]()

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ako prihvatimo igru izbi nabi bez tempa onda smo donji. Ako uspijemo nametnuti da se sto vise igra i trci onda dobijamo. Traziti igru i da ima sto vise tempa to je naša šansa. Vamos Rajvosa 

Neznam dali ce se iko samnom slozit al nekako gledajuci ovaj prilazak (korteo) grbavici, izgleda sremezljav i tih..
Da nije mozda radi ustase Katice, il vidja bezna da to zapali.. NISAM ZA TOPOVSKE BAKLJE NA UTAKMICU, al kad ides prema selu zaseoki pregedju da ga zapalis i porusis topovski udari baklje trebaju dejatvovat bez stajanja
Da nije mozda radi ustase Katice, il vidja bezna da to zapali.. NISAM ZA TOPOVSKE BAKLJE NA UTAKMICU, al kad ides prema selu zaseoki pregedju da ga zapalis i porusis topovski udari baklje trebaju dejatvovat bez stajanja
Ljudi oko mene padaju ko pokoseni od suncanice, ovi smradovi iz MUPa ne daju u hlad, koje picke materine nas muce, ko zivotinje.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Chony533, MSOZ101, napoleon72, Rule_hz i 65 gostiju.