Po godistu se vidi da si pravi hejter Arsenala
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Na kojem je to stadionu u Engleskoj kao dobra atmosfera, Palace meni nije loš, ali ostatak je meh poprilično i ovisi od raspoloženja tima.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
gigglessmoke
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Trossard je fkt top igrač. 
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Ima li ružnije njuške u ligi od ovoga McGinna?
Odlican, malo se spominje a ima i odlican ucinak
Šteta što je već u 70tim
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Cini mi se kod Newcastlea da je daleko najbolja, uvijek grmi basJayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2024, 17:41Na kojem je to stadionu u Engleskoj kao dobra atmosfera, Palace meni nije loš, ali ostatak je meh poprilično i ovisi od raspoloženja tima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kako je Villa očajna u odbrani. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Da li je iko mogao pomisliti da će sezonu Liverpoola potencijalno koštati napad pored problema sa odbranom i totalno novim veznim redom? - Ja nisam.
Darwin jednostavno nije ozbiljan napadač, a finiš se ne uči tako lahko. Sjetim se odmah onog promašaja protiv Lutona za 3 boda, pa evo i ovo danas. A nije da ig nije bilo još.
Hajde sad Arsenale. Ovo je vaša sezona.
Darwin jednostavno nije ozbiljan napadač, a finiš se ne uči tako lahko. Sjetim se odmah onog promašaja protiv Lutona za 3 boda, pa evo i ovo danas. A nije da ig nije bilo još.
Hajde sad Arsenale. Ovo je vaša sezona.
Igramo fudbal za raju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Surova realnost i problem atmosfere na engleskim stadionima je taj da na utakmice idu oni koji si to mogu priuštiti a ne oni koji zbilja navijaju. Palace na Selhurstu jedino donekle odskače.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Prvi kad udje primaju odmah jos 3
Ne znam gdje odbrana kad ih ni u napadu nema nigdje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trossard u stilu Darwina i Halanda, pretežak promašaj.
- akisarajevo92
- Kontakt:
prosto nerealno kako nije pao gol u 2. poluvremenu na Liverpoolu i ovdje u 1. pol, kakve su ovo vradzbine
Don't believe the hype.
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Sihiri
Dobar golman, a ne sihiri
A majke mi
Isto ko ovo na Anfieldu, nisu sihiri već panjevi
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.