Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Koga boli ki.ta što srbi i hrvati ne vole ovu zemlju?? nek se odmah pokupe i neka idu gdje misle da im je bolje i gdje ce voliti tu zemlju...ima ko je voli....ovaj Jeremija poceo pisati politicke govore na ovom forumu

to da prica gluposti reci svojoj zeni,kad se vrati sa prcanja!izzo je napisao/la:Šta se sve nece procitati ovdje![]()
![]()
![]()
kakve gluposti ovaj Dule lupa, to je nevjerovatno.
Cuj Radona za predsjednika NSBiH![]()
![]()
onaj drugi pominje novinara Kopanju
![]()
moderacija brišite ovo, djeca nam se smiju moj Reufe.
a Radoncica je pomenuo kolega iznad mene,zato je i bio u mom postu pomenut!
a te price kodro,bola,barba idi prosipaj po onim dijasporskim sajtovima bh fanaticosa, koji odmah kolektivni orgazam dozive kad se pomene neko od njih trojice,sta imam ja sa njima?
Uostalom,neka biraju koga hoce,uvijek ce biti nezadovoljnih.....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
izzo je napisao/la:Koga boli ki.ta što srbi i hrvati ne vole ovu zemlju?? nek se odmah pokupe i neka idu gdje misle da im je bolje...ima ko je voli....ovaj Jeremija poceo pisati politicke govore na ovom forumu![]()
Jeremija samo govori činjenice,a ti to prihvati ili nemoj.
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
Nemamo mi sta shvatat mi sve znamo,i boli nas qurac sto ne vole nasu jednu jedinu Bosnu i Hercegovinu,ja ih sve pitam sto su i dalje ovde znaci u nasoj jedinoj domovini,ako nas ne vole kupi stvari i mars gdje mislis da je bolje,i da nas hoce suspendovati samo da se otarasimo raznog sljama koji sjedi u savezu ma kako da se zovu i prezivaju,a ako Bog da izaci cemo jaci iz svega toga...
vrlo dobro znas da nema potrebe da se igdje ide obzirom da su granice RS i vise nego jasneizzo je napisao/la:Koga boli ki.ta što srbi i hrvati ne vole ovu zemlju?? nek se odmah pokupe i neka idu gdje misle da im je bolje i gdje ce voliti tu zemlju...ima ko je voli....ovaj Jeremija poceo pisati politicke govore na ovom forumu![]()
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
scudetto je napisao/la:Nemamo mi sta shvatat mi sve znamo,i boli nas qurac sto ne vole nasu jednu jedinu Bosnu i Hercegovinu,ja ih sve pitam sto su i dalje ovde znaci u nasoj jedinoj domovini,ako nas ne vole kupi stvari i mars gdje mislis da je bolje,i da nas hoce suspendovati samo da se otarasimo raznog sljama koji sjedi u savezu ma kako da se zovu i prezivaju,a ako Bog da izaci cemo jaci iz svega toga...
Nekim ljudima je bezveze govoriti neke stvari.Zato nam i jeste ovako.
PFC
PFC
Ti se nafurao da si Tesla, pa sad nama otkrio struju...ko da mi to svi ne znamo, pa nas sad ti prosvjetlijeremija je napisao/la:izzo je napisao/la:Koga boli ki.ta što srbi i hrvati ne vole ovu zemlju?? nek se odmah pokupe i neka idu gdje misle da im je bolje...ima ko je voli....ovaj Jeremija poceo pisati politicke govore na ovom forumu![]()
Jeremija samo govori činjenice,a ti to prihvati ili nemoj.
Govorim i ja cinjenice: boli nekog ki.ta što srbi i hrvati ne vole državu kojoj žive - njihov problem.
Jeb.ote ovdje su svi zadojeni nacionalizmom, mozda i nema nade za ovu drzavu 
vjerovatno bi se i iselili da nam nije Republike Srpske,ali ovako nam je lijepo ovdje tako da ce se kolega morati jos malo potruditi da je ukine i da nas istjera

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sto se tice ovog boldiranog. Ako suspenduju Savez i reprezentaciju automatski ide i suspenzija klubovima. Zar stvarno mislis da u tom slucaju SAMO ili VECINOM nastetiti "Bosnjackom narodu"? Zar Borac ne ide prema tituli prvaka koja automatski od UEFE donosi 340.000 eura? Kad se toj cifri dodaju TV prava, karte, sponzori i sve ostalo to je cca 500.000 eura. Zar Siroki ne gubi ako ne izadje u Evropu a ima realne sanse preko kupa? Zar samo "Bosnjacki narodi" imaju predstavnike u evropskim takmicenjima? Zar se Borcu, Sirokom, Zrinjskom, Rudaru i ostalima isplati suspenzija koja automatski donosi slobodne papire igracima? A slobodni papiri = odlazak svih igraca koji su PLACENI parama iz tih klubova. Zar nisu Avdukic i Maletic u reprezentaciji? Zar u FSBiH nema i predstavnika gore spomenuta dva naroda "koja ne gube"? Zar i oni ne kupe kajmak od Saveza, lige i klubova?jeremija je napisao/la:Ne bi želio da se iko uvrijedi ili pogrešno shvati..,ali vi Bošnjaci morate jednom shvatiti da Srbi i Hrvati(a ne bosanski pravoslavci ili katolici,kako ih neki etiketiraju i diskriminišu na taj način) ovu zemlju još uvjek ne vole(možda je neće nikad ni voljeti,a možda i hoće).Ovo ne govorim da bi nekoga isprovocirao već samo govorim realne činjenice i stojim čvrsto na zemlji,to jeste 100% sam realan,svidjelo se to nekome ili ne.Ko je iole pametan zna da je u ovoj zemlji sve isuviše komplikovano i da jaka centralna vlast ne može postojati ukoliko se očekuje kakva-takva harmonija..pa makar u fudbalu(o vlasti na da ne govorim).To ovi iz UEFA-e ili nemogu ili neće da shvate.Moraju biti svjesni činjenice da će oni izbacivanjem BiH reprezentacije naštetiti samo Bošnjačkom narodu(95%)...dok će i Srbima i Hrvatima biti svejedno.Ovo je zemlja kompromisa,i to ga se moraju pridržavati sve 3 strane.Ovaj savez je do ovih ultimatuma radio normalno skoro 10 godina,liga se igrala,timovi su igrali u evropi,kao i reprezentacija..nije bilo idealno,ali radilo se.I sad odjednom to nekome smeta.Da skratim,ovi ultimatumi sigurno neće donijeti ništa dobro BiH fudbalu i pomak se neće vidjeti uprkos sankcijama(ako uslijede).Neka ne diraju ono što funkcioniše.
Gdje je tu racunica da 95% gubi "Bosnjacki narod"?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
izzo je napisao/la:Ti se nafurao da si Tesla, pa sad nama otkrio struju...ko da mi to svi ne znamo, pa nas sad ti prosvjetlijeremija je napisao/la:izzo je napisao/la:Koga boli ki.ta što srbi i hrvati ne vole ovu zemlju?? nek se odmah pokupe i neka idu gdje misle da im je bolje...ima ko je voli....ovaj Jeremija poceo pisati politicke govore na ovom forumu![]()
Jeremija samo govori činjenice,a ti to prihvati ili nemoj.![]()
![]()
Govorim i ja cinjenice: boli nekog ki.ta što srbi i hrvati ne vole državu kojoj žive - njihov problem.
Ovo izjaviš i onda kontaš što su Srbi i Hrvati takvi..što ne vole Bosnu?
PFC
PFC
e moj stole,bas bi se jeremija i ostali prijedorcani nasikirali i za moj borac,a pogotovo za reprezentaciju! 
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 24 mar 2011, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Dusmani su to misle samo na nasu repku i jedva cekaju da nas suspenduju
hahha...osjedio bih od sikiracijeDule 078 je napisao/la:bas bi se jeremija i ostali prijedorcani nasikirali i za moj borac,a pogotovo za reprezentaciju!
PFC
PFC
Cuj Jeremije prica o kompromisima
pravi politicar, nema šta
Evo da ti Dubioza objasni neke stvari o tim "kompromisima" pa malo poveži i razmisli
[youtube][/youtube]
Evo da ti Dubioza objasni neke stvari o tim "kompromisima" pa malo poveži i razmisli
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 24 mar 2011, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
ajd da ti nije žao borca to mi je i jasno,ali zmajevi???jeremija je napisao/la:hahha...osjedio bih od sikiracijeDule 078 je napisao/la:bas bi se jeremija i ostali prijedorcani nasikirali i za moj borac,a pogotovo za reprezentaciju!
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
VAM je napisao/la:ajd da ti nije žao borca to mi je i jasno,ali zmajevi???jeremija je napisao/la:hahha...osjedio bih od sikiracijeDule 078 je napisao/la:bas bi se jeremija i ostali prijedorcani nasikirali i za moj borac,a pogotovo za reprezentaciju!
PFC
PFC
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Bitno je samo da bi samo "Bosnjacki narod" bio pogodjen suspenzijom. I 5% od ukupne populacije ostala dva naroda. Zato se ljudima u Borcu j.be za titulu i izlazak u Evropu pa su, gle cuda, doveli pojacanja jer ih to ne interesuje. Zato u Širokom ulazu pare da svake godine izlaze u istu! Zato je Zrinjski tolike godine izlazio. Zato su izlazili i Modrica, Leotar, Slavija, Brotnjo ... Sve je to radi onih 5%. Ne treba njima Evropa, dosta im je njihova avlija!
AMAR OSIM
ajd da ti nije žao borca to mi je i jasno,ali zmajevi???[/quote]
[/quote]

Takvi uživaju u svom nacionalnom toru, kao svinje u blatu....i još se nisu umorili od toga, evo vec više od 15 godina od Daytona.Stole iz Bora je napisao/la:Bitno je samo da bi samo "Bosnjacki narod" bio pogodjen suspenzijom. I 5% od ukupne populacije ostala dva naroda. Zato se ljudima u Borcu j.be za titulu i izlazak u Evropu pa su, gle cuda, doveli pojacanja jer ih to ne interesuje. Zato u Širokom ulazu pare da svake godine izlaze u istu! Zato je Zrinjski tolike godine izlazio. Zato su izlazili i Modrica, Leotar, Slavija, Brotnjo ... Sve je to radi onih 5%. Ne treba njima Evropa, dosta im je njihova avlija!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.