Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

Dule 078
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la Dule 078 » 24 mar 2011, 12:42

promasili smo temu skroz....

sad pogledah ovu anketu na vrhu stranice i moram priznati da sam ponosan sto vec cak 15% ispitanika smatra da ce Borac biti prvak!
znaci,nismo bez sansi,nema predaje,vrebacemo svoju sansu iz prikrajka iza ovih favorizovanih timova :D :D
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 24 mar 2011, 12:44, ukupno mijenjano 2 puta.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

jeremija

Post Postao/la jeremija » 24 mar 2011, 12:42

Stole iz Bora je napisao/la:Bitno je samo da bi samo "Bosnjacki narod" bio pogodjen suspenzijom. I 5% od ukupne populacije ostala dva naroda. Zato se ljudima u Borcu j.be za titulu i izlazak u Evropu pa su, gle cuda, doveli pojacanja jer ih to ne interesuje. Zato u Širokom ulazu pare da svake godine izlaze u istu! Zato je Zrinjski tolike godine izlazio. Zato su izlazili i Modrica, Leotar, Slavija, Brotnjo ... Sve je to radi onih 5%. Ne treba njima Evropa, dosta im je njihova avlija!

Znaš kako ja ti samo kažem da Hrvate i Srbe ne interesuje mnogo reprezentacija i da le će ona biti suspendovana...Ja ne kažem ništa što je Nerealno...ništa JA ne izmišljam..Ja samo prenosim neke stvari..To je tako,,,ko može prihvatiti nek prihvati,ko ne..šta ću mu ja.nek živi u zabludi.
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 mar 2011, 12:44

A sta je to tebi toliko smijesno,hajde podjeli to s nama da i mi znamo

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 mar 2011, 12:44

jeremija je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Bitno je samo da bi samo "Bosnjacki narod" bio pogodjen suspenzijom. I 5% od ukupne populacije ostala dva naroda. Zato se ljudima u Borcu j.be za titulu i izlazak u Evropu pa su, gle cuda, doveli pojacanja jer ih to ne interesuje. Zato u Širokom ulazu pare da svake godine izlaze u istu! Zato je Zrinjski tolike godine izlazio. Zato su izlazili i Modrica, Leotar, Slavija, Brotnjo ... Sve je to radi onih 5%. Ne treba njima Evropa, dosta im je njihova avlija!
Znaš kako ja ti samo kažem da Hrvate i Srbe ne interesuje mnogo reprezentacija i da le će ona biti suspendovana...Ja ne kažem ništa što je Nerealno...ništa JA ne izmišljam..Ja samo prenosim neke stvari..To je tako,,,ko može prihvatiti nek prihvati,ko ne..šta ću mu ja.nek živi u zabludi.
Tacno si ti to rekao ali nisi okrenuo drugu stranu knjige. A ona kaze AKO suspenduju Savez, suspendovat ce reprezentaciju A I KLUBOVE. Znaci nema razdvajanja reprezentacije i klubova. Interesuje li to Srbe i Hrvate ili im je svejedno hoce li Borac i Široki izaci u Evropu?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

jeremija

Post Postao/la jeremija » 24 mar 2011, 12:45

scudetto je napisao/la:A sta je to tebi toliko smijesno,hajde podjeli to s nama da i mi znamo

Pa onaj ko je normalan,ko ima mozak,ko zna da rasuđuje,da misli,ko ima intelekt.On zna i konta šta mi je smiješno.E sad tebi ako nije jasno..odmah si se stavio u onu drugu grupu ljudi. :roll:

PFC

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 24 mar 2011, 12:46

jeremija je napisao/la:

Meni je svejedno hoces li ti pratiti repku ili neces tvoj izbor. Ali ono dosta vaznije jeste da neki "vaši" pri vrhu bi uništili reprezentaciju samo da bi unistili ugled, vec uzdrmane DRZAVE. Dusmane sasijeci u korijenima.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 mar 2011, 12:48

jeremija je napisao/la:
scudetto je napisao/la:A sta je to tebi toliko smijesno,hajde podjeli to s nama da i mi znamo

Pa onaj ko je normalan,ko ima mozak,ko zna da rasuđuje,da misli,ko ima intelekt.On zna i konta šta mi je smiješno.E sad tebi ako nije jasno..odmah si se stavio u onu drugu grupu ljudi. :roll:
Znam ja vrlo dobro na sta ti mislis ali hajde reci da te boli qurac za nasu (tvoju) drzavu i reprezentaciju,a ne pravis se picka i tu neke smajlije stavljas

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 mar 2011, 12:50

VAM je napisao/la:ili da ti figurativno pojasnim
sikiramo se za zmajeve kao robijaš za državu
Inace mi robijasi volimo svoju drzavu :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 mar 2011, 12:52

Ma koga ustvari boli qurac šta oni vole ili ne vole, šta bi htjeli ili šta ne bi, šta misle ili šta smatraju...totalno irelevantna stvar...mogu samo ovako po forumima piskarati nekakve koještarije i praviti cirkus od sebe.

jeremija

Post Postao/la jeremija » 24 mar 2011, 12:53

Stole iz Bora je napisao/la:
jeremija je napisao/la:
Tacno si ti to rekao ali nisi okrenuo drugu stranu knjige. A ona kaze AKO suspenduju Savez, suspendovat ce reprezentaciju A I KLUBOVE. Znaci nema razdvajanja reprezentacije i klubova. Interesuje li to Srbe i Hrvate ili im je svejedno hoce li Borac i Široki izaci u Evropu?

Klubovi iz RS su skoro 10 godina igrali ligu koja nije davala progodnost u Evrokupove(Liga RS)...kasnije su stvorili zajedničku ligu i zajednučki savez(FSBIH),ali pod nekim uslovima.E sad neko hoće da mnjenja te uslove,i ja sam siguran da klubovi iz RS neće pristati na to.Svakako da bi meni ili nekom drugom Srbinu bilo krivo ako Borac ne bude igrao evropu,ali ako to Igranje iziskuje još neke ustupke i odricanje u korist FSBiH ,onda mi nije krivo.Ja opet ponavljam,meni i mojim sunarodnicima odgovara ovakav FSBiH nema potrebe da se mjenja.

PFC

jeremija

Post Postao/la jeremija » 24 mar 2011, 12:55

scudetto je napisao/la:
jeremija je napisao/la:

Znam ja vrlo dobro na sta ti mislis ali hajde reci da te boli qurac za nasu (tvoju) drzavu i reprezentaciju,a ne pravis se picka i tu neke smajlije stavljas
Evo,ne volim Bosnu(ne znači da je mrzim)..niko me ne može natjerati da volim nešto.Ne interesuje me reprezentacija BiH.(jedino ako igram kladionicu na njih).Eto.Jesi sad zadovoljan?

PFC

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 24 mar 2011, 12:57

Ne bi želio da se iko uvrijedi ili pogrešno shvati..,ali vi Bošnjaci morate jednom shvatiti da Srbi i Hrvati(a ne bosanski pravoslavci ili katolici,kako ih neki etiketiraju i diskriminišu na taj način)
ovu zemlju još uvjek ne vole(možda je neće nikad ni voljeti,a možda i hoće).Ovo ne govorim da bi nekoga isprovocirao već samo govorim realne činjenice i stojim čvrsto na zemlji,to jeste 100% sam realan,svidjelo se to nekome ili ne.Ko je iole pametan zna da je u ovoj zemlji sve isuviše komplikovano i da jaka centralna vlast ne može postojati ukoliko se očekuje kakva-takva harmonija..pa makar u fudbalu(o vlasti na da ne govorim :roll: ).To ovi iz UEFA-e ili nemogu ili neće da shvate.Moraju biti svjesni činjenice da će oni izbacivanjem BiH reprezentacije naštetiti samo Bošnjačkom narodu(95%)...dok će i Srbima i Hrvatima biti svejedno.Ovo je zemlja kompromisa,i to ga se moraju pridržavati sve 3 strane.Ovaj savez je do ovih ultimatuma radio normalno skoro 10 godina,liga se igrala,timovi su igrali u evropi,kao i reprezentacija..nije bilo idealno,ali radilo se.I sad odjednom to nekome smeta.Da skratim,ovi ultimatumi sigurno neće donijeti ništa dobro BiH fudbalu i pomak se neće vidjeti uprkos sankcijama(ako uslijede).Neka ne diraju ono što funkcioniše.[/quote]

...zasto mislis da ce se neko ( ocigledno mislis na pripadnike bosnjackog naroda ), uvrijediti time sto, kako ti kazes "srbi i hrvati ne vole ili da mozda nikad nece ni voljeti", zemlju u kojoj zive?? ( a, ja sam siguran da ne misle svi ovako ) ...moram reci da ja nisam uvrijedjen time, ja sam samo razocaran; jednu zemlju ne cine samo livade, pasnjaci, planine, rijeke, potoci ili polja,...zemlju ( drzavu ), cine ponajvise njeni ljudi, gradjani te iste zemlje; logikom stvari, ako ne volis zemlju u kojoj zivis ( a, i to je moguće u iznimnim slucajevima ), ne volis i ne cijenis ni samog sebe; za mene je to razocaravajuce...ja bih se dobro zamislio nad samim sobom...
...dragi moj jeremija, mene zalosti sto mislis da je ovo do sada bilo dobro ( cim smatras da treba da ovako ostane);

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 mar 2011, 13:00

E hajmo sad svi sjesti pa plakati zato što nekakav Jeremija iz prijedora piše po sportskim forumima kako ne voli Bosnu :lol: :lol: koga boli ki.ta šta voliš ili ne voliš, ne pišeš licni dnevnik...a lika :lol: :lol:

Dosta više bezveze price :!:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 mar 2011, 13:03

jeremija je napisao/la:Klubovi iz RS su skoro 10 godina igrali ligu koja nije davala progodnost u Evrokupove(Liga RS)...kasnije su stvorili zajedničku ligu i zajednučki savez(FSBIH),ali pod nekim uslovima.E sad neko hoće da mnjenja te uslove,i ja sam siguran da klubovi iz RS neće pristati na to.Svakako da bi meni ili nekom drugom Srbinu bilo krivo ako Borac ne bude igrao evropu,ali ako to Igranje iziskuje još neke ustupke i odricanje u korist FSBiH ,onda mi nije krivo.Ja opet ponavljam,meni i mojim sunarodnicima odgovara ovakav FSBiH nema potrebe da se mjenja.
Aha. Znaci nismo vise na onom omjeru 95%-5% ... 8-)

Svasta ni meni ne odgovara u ovoj i ovakvoj BiH ali sta da se radi, tako je kako je. Koliko znam, kad su pravili zajednicki Savez i kad je ulazio FSRS u FSBiH dogovorili su se (obecali) da ce do 2002. godine imati jednog Predsjednika. Pa su onda pomjerili na 2006. i na kraju na 2010. godinu. Zasto su se tako dogovarali? Zasto su obecavali to ako im to nije bio krajnji cilj i ako im nije odgovaralo?
Ako je klubovima u RS odgovaralo da i dalje igraju ligu RS zasto su se ukljucili u zajednicku ligu? Zasto nisu rekli nama se j.be za ligu, reprezentaciju i Evropu, vi je igrajte a mi necemo, nama je dobro i ovako?
Zasto tebi odgovara ovakav FS a ne oddgovara ti sa jednim Predsjednikom i podpredsjednikom? Sam Predsjednik Saveza ne moze nista uraditi bez ostalih pa ko god on bio i kako god se zvao. Nista se ne moze usvojiti na ruku Predsjednika a bez Skupstine. Zar se ne moze takav sistem napraviti? Zar je bitno ko je Predsjednik ako ce se rotirati svake 4 godine? Bitno je samo da je on sposoban i da ce raditi za dobrobit fudbala a ime i prezime je totalno nebitno.

Nema veze, sta god mi pricali 29.03. ce oni koji se pitaju rjesiti sve. Kakav ce ishod biti to mi ne znamo. Pozdrav do konacne odluke ..
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 24 mar 2011, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 mar 2011, 13:04

Federalna struktura Rusije je složena i obuhvaća 83 federalnih subjekata s različitim razinama autonomije. Najveću autonomiju ima 21 autonomna republika (to su npr. Čečenija, Tatarstan ili najveća Saha (Jakutija)). Osim njih, postoji i 4 autonomnih okruga i 1 autonomna oblast. Većina ovih autonomnih jedinica osnovana je za vrijeme komunizma u skladu s tadašnjom politikom o nacionalnostima koja je svakoj većoj nacionalnosti davala pravo na domicilni teritorij.
Ostatak državnog teritorija podijeljen je na upravne jedinice koje imaju manje formalne autonomije. To su 46 oblasti, 9 krajeva i 2 federalna grada (Moskva i Sankt Peterburg).

Godine 2000. ustanovljena je nova razina upravne podjele - 7 saveznih okruga[1] od kojih svaki obuhvaća više federalnih subjekata. Vode ih izaslanici koje imenuje federalni predsjednik. 2010. broj saveznih okruga narastao je na 8.[2] To su:
Središnji savezni okrug
Južni savezni okrug
Sjeverozapadni savezni okrug
Dalekoistočni savezni okrug
Sibirski savezni okrug
Uralski savezni okrug
Privolški savezni okrug
Sjeverokavkaski savezni okrug

U ovoj državi žive sve svjetske rase, sve svjetske religije i dragi Bog zna koliko nacija i imaju jednog fudbalskog predsjednika.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 24 mar 2011, 13:14

izzo je napisao/la:E hajmo sad svi sjesti pa plakati zato što nekakav Jeremija iz prijedora piše po sportskim forumima kako ne voli Bosnu :lol: :lol: koga boli ki.ta šta voliš ili ne voliš, ne pišeš licni dnevnik...a lika :lol: :lol:

Izete,ti ne citas dobro sta covjek pise.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 mar 2011, 13:15

Grad je nas DS je napisao/la:
izzo je napisao/la:E hajmo sad svi sjesti pa plakati zato što nekakav Jeremija iz prijedora piše po sportskim forumima kako ne voli Bosnu :lol: :lol: koga boli ki.ta šta voliš ili ne voliš, ne pišeš licni dnevnik...a lika :lol: :lol:

Izete,ti ne citas dobro sta covjek pise.
Zejnile, vratimo se temi.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 mar 2011, 13:16

@avlami
@stole iz bara
ako ubjedjujete jeremiju onda ok,ali sto se mene tice i ja sam za Kopanjin prijedlog o jednom Predsjedniku i organizaciji Saveza prekopiranoj po uzoru na Savjet Ministara!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 24 mar 2011, 13:17

avlami97 je napisao/la:Federalna struktura Rusije je složena i obuhvaća 83 federalnih subjekata s različitim razinama autonomije. Najveću autonomiju ima 21 autonomna republika (to su npr. Čečenija, Tatarstan ili najveća Saha (Jakutija)). Osim njih, postoji i 4 autonomnih okruga i 1 autonomna oblast. Većina ovih autonomnih jedinica osnovana je za vrijeme komunizma u skladu s tadašnjom politikom o nacionalnostima koja je svakoj većoj nacionalnosti davala pravo na domicilni teritorij.
Ostatak državnog teritorija podijeljen je na upravne jedinice koje imaju manje formalne autonomije. To su 46 oblasti, 9 krajeva i 2 federalna grada (Moskva i Sankt Peterburg).

Godine 2000. ustanovljena je nova razina upravne podjele - 7 saveznih okruga[1] od kojih svaki obuhvaća više federalnih subjekata. Vode ih izaslanici koje imenuje federalni predsjednik. 2010. broj saveznih okruga narastao je na 8.[2] To su:
Središnji savezni okrug
Južni savezni okrug
Sjeverozapadni savezni okrug
Dalekoistočni savezni okrug
Sibirski savezni okrug
Uralski savezni okrug
Privolški savezni okrug
Sjeverokavkaski savezni okrug

U ovoj državi žive sve svjetske rase, sve svjetske religije i dragi Bog zna koliko nacija i imaju jednog fudbalskog predsjednika.
avlami ti kosvabo tralala, pkonaljas isti argument na vise tema 100 puta.

opk rusija ima jednog predsjednika fudbalskog saveza, ali isto tako ima i jednog predsjednika drzave, jednu vrlo jednostavnu vladu , jedan parlament, nema entitetsko glasanje, potrebnu entitesku entitesku vecinu u vecini itd itd.
Sto ce reci da je rusija jasno ustrojena drzava sa kristalno jasnom i potpuno jednostavnom centralnom strukturom vlasti, pa je logicno da nema problem koji ima bih u nicemu pa ni u fudbalu, oni imaju neke svoje druge probleme.

Tako da ti to nije nikakav argument.

Posto je ovo tema premijer liga, kako god se desi prvog aprila, premijer liga ce se i dalje igrati, a klubovi ce izaci u evropu , bas kao i reprezentacija koja ce nastaviti takmicenje u kvalifikacijama.

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 24 mar 2011, 13:19

Wtf is Zejnil?
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []