Pa bolje primiti 5 od njih a biti prvi,nego nikad goreg Zelju ne dobiti dvije tekme za redom i plus biti 4 na tabeli.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako ovo nije namješetno (a gotovo sam siguran da nije) Rožman je jedan od najgorih trenera ikad što su radili u Sarajevu. Pa njega bi Sablić sa ovom ekipom 5:0 nabio.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- TurkishAirlines
SMECE OD EKIPE I TRENERA.
UZMITE BOMBU, OKUPITE SE I RAZNESITE SE MRTVE VAM YEBEM.
Rozmane, mrs iz Sarajeva i Bosne.
UZMITE BOMBU, OKUPITE SE I RAZNESITE SE MRTVE VAM YEBEM.
Rozmane, mrs iz Sarajeva i Bosne.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Mrs ba svi u 3 lijepe....
Europa, koji cemo q... tamo?
Ovo je najgora ekipa Sarajeva od 1995. do danas, garantujem zivotom. Gadi mi se sta od kluba napravise.
Razmane, ti si zalutao ovdje na klupu. Sto prije odes, to bolje za sve.
Europa, koji cemo q... tamo?
Ovo je najgora ekipa Sarajeva od 1995. do danas, garantujem zivotom. Gadi mi se sta od kluba napravise.
Razmane, ti si zalutao ovdje na klupu. Sto prije odes, to bolje za sve.
Da se ne vraćamo na "tjeranje" igrača koji bi ako ništa drugo povećali kvalitet klupe, noćas kao i u mnogim drugim utakmicama nam je trebao lider u veznom redu, neko ko će svojom smirenošću i potezom riješiti utakmicu, igrom slučaja imali smo takvog, ali eto igrač sa toliko nastupa u Engleskoj se ne uklapa u dinamitan sistem Simona Rožmana.
Čovjek je eto gotovo cijelu sezonu naš trener i dalje nemamo predstavu ko su to naši starteri, ko je za klupe? Konstantne rotacije kao da smo obezbjedili titulu/Evropu. Izmišljanje pozicija igračima, (ne)konkretnost, bez imalo agresivnosti. Idealan trener za Celje ili tako neki slovenski klub koji može voditi bez pritiska. Trener za Sarajevo? Apsolutno ne.
Čovjek je eto gotovo cijelu sezonu naš trener i dalje nemamo predstavu ko su to naši starteri, ko je za klupe? Konstantne rotacije kao da smo obezbjedili titulu/Evropu. Izmišljanje pozicija igračima, (ne)konkretnost, bez imalo agresivnosti. Idealan trener za Celje ili tako neki slovenski klub koji može voditi bez pritiska. Trener za Sarajevo? Apsolutno ne.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme od pocetka strasna igra Mustafica,Buljubasica i Juraldzije,svaki kontakt kao Celika npr nam je davao zuti,nije ni sacekao 3 minute produzetka odma svirao kraj,nocas nije htjela u gol jbga opet po ko zna koji put smo ulazili u rasprave sa ovim mesarima i gubili fokus na teren

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Mozda prije nisam bio za odlazak Rozmana. Od veceras jesam definitivno. Veceras je pokazao sav svoj raskos i neznanje. Covjek nema osjecaja za utakmicu on uopste nije vidio ko mu je najbolji igrac. Sve je radio da nas oslabi pa ovako ne bi ni najveci dusman naseg kluba vodio tekmu. Oni moraju da idu jer oni ne znaju i ne osjecaju sta i koliko sve ovo nama znaci. Oni pojma nemaju. Imao je i Andjusica i Penu da uvede . Sve vrijeme 3 stopera ovo nije realno .
Bruka i sramota da ti ni sa 2 igraca a kasnije sa 1 igracem vise ne mozes dobiti Zelju.
Nije ovo prvi put da imamo na Grbavici igraca vise i to ne nikakvu razliku ne pravi.
Hasic i Buljubasic jedini koji su isli prema golu sa loptom ostali letargicni, spori, tromi.
Ogadili ste mi se.
Nije ovo prvi put da imamo na Grbavici igraca vise i to ne nikakvu razliku ne pravi.
Hasic i Buljubasic jedini koji su isli prema golu sa loptom ostali letargicni, spori, tromi.
Ogadili ste mi se.
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 14 apr 2024, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Jednostavno ekipa ne igra dobro pod malo uzavrelijim okolnostima.
Manjak kvaliteta je jedno, ali igrači nemaju mentalitet za vrh.
Manjak kvaliteta je jedno, ali igrači nemaju mentalitet za vrh.
- Maroon1946
- Kontakt:
"Jedan lijepi spektakl svakako. Žao mi je što su padali kartoni. Šteta što smo imali jedan ili dva igrača viška u finišu prvog poluvremena, a da nismo imali više mirnoće u završnici. Bilo je svega, osim dobrog nogometa. Kontrolirali smo posjed, imali neke šanse, a ne znam je li bilo 15 minuta čiste igre", rekao je Rožman.
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 14 apr 2024, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Istina 100% najveci skup pič.kica od igraca poslije rata!!!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:11Gle ovih istih nikova sto izvire cak i kad je nerijeseno,docekaju svojih 5 min da hebu mrtve. Jbga nemoze Rozman nauciti nekog da sa pola metra posalje loptu u gol. Danas nije islo i jbga
Ovo bukvalno treba presresti i dovesti u red nikakvu ljubav im pokazivati i podršku!
Mi igramo lose pod Rozmanom od samog pocetka,cijelo prvenstvo. Dok je u ekipi bilo jos malo duha i borbenosti sto im je nas Mirza unio ,to je i bilo nekako. S vremenom sve gore. Prevelik je ovo zalogaj za Rozmana.
Danas ocajna igra,nerazumne odluke trenera. Nedostatak discipline,nedostatak autoriteta.
Duljevic je zalutao u fudbal. Izgleda nespreman i za jaceg termina.
Danas ocajna igra,nerazumne odluke trenera. Nedostatak discipline,nedostatak autoriteta.
Duljevic je zalutao u fudbal. Izgleda nespreman i za jaceg termina.
Na ljeto umjesto priprema u vojsku ih poslati!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Dok je bilo 11 na 11 Mustafic,Buljubasic i Juraldzija su im djecu pravili i dobro smo izgledali,trrbali smo ih nabiti i vise gledat teren a ne diskusije sa ovom sto kom
- Maroon1946
- Kontakt:
"Mislim da smo u dobrom nizu, posebno nakon onih situacija koje su se dešavale, tako da smo u dobrom ritmu. Kako je utakmica odmicala, imali smo zicere gdje je njihov golman u dva navrata spašavao s linije. Vjerujem da ekipa može pružiti još bolje igre", zaključio je trener Sarajeva.
Fajterski duh u ovoj ligi možeš imati samo ako je suđenje pošteno.
Ovdje ćeš izginuti.
Psuje se Radoviću, a zašto je samo on sankcionisan? Ljudi koji su mislili da ćemo izvući više od boda žive u iluzijama.
Ovdje ćeš izginuti.
Psuje se Radoviću, a zašto je samo on sankcionisan? Ljudi koji su mislili da ćemo izvući više od boda žive u iluzijama.
Normalno, kad gore tesko i da mozeMaroon1946 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:22"Mislim da smo u dobrom nizu, posebno nakon onih situacija koje su se dešavale, tako da smo u dobrom ritmu. Kako je utakmica odmicala, imali smo zicere gdje je njihov golman u dva navrata spašavao s linije. Vjerujem da ekipa može pružiti još bolje igre", zaključio je trener Sarajeva.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Vala baš. Mi smo jedne obične qarine. Najbolje uslove a ni centimetra se nismo pomakli zadnje četiri godine.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
Reko bi covjek imali tri precke i 5 stativaMaroon1946 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:20"Jedan lijepi spektakl svakako. Žao mi je što su padali kartoni. Šteta što smo imali jedan ili dva igrača viška u finišu prvog poluvremena, a da nismo imali više mirnoće u završnici. Bilo je svega, osim dobrog nogometa. Kontrolirali smo posjed, imali neke šanse, a ne znam je li bilo 15 minuta čiste igre", rekao je Rožman.
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, benko21, Burberry46, nedimmmm1337, Serha i 50 gostiju.