Bio je i nakav Zlovenac u zemunaca ali njega su brzo otjerali.
Mi smo zadovoljni svojim Skijasem. Da je veceras bilo Ajducko srce s nama,bilo bi svasta !!

Bio je i nakav Zlovenac u zemunaca ali njega su brzo otjerali.
Koga ti nazivas papkom papak jedan jesi ti gledo utakmicu lik svaki duel svira faul i daje kartone, nije on dorastao da sudi derbi i da smo imali ta dva igraca ne bi mozda ovako rezultat zavrsio cuj vas pokrao jest pokrao kar inu vas nama 2 crvena dao papak jedan valja sad na gostovanje bez 2 standardna igraca glupaneBenko123 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:13Halo bekane papanski, oba crvena zasluzena, na kraju 3 minute produzi i svira kraj odmah.Orden43 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:11Spektakl je njima u glavi, ovo su najveci uhljupi sto su krocili na grbavicu, bolan dosli nama sa sudijama da nas otmu ali .!. cete nama oteti, hej bolan 2 crvena kartona je on nama dao nabijem ga na kitu rinu, veci glupan nam nije dosao suditi frajer svaki duel faul zuti yebem ti fudbal je nije balet mrs uhljupe mrtvi zapamtit ces ti grbavicu
Ko vas je bolan pokrao debilcino jedna, dabogda u federalnu ligu otisli i nikad se vise ne vratili
Ma bolan namjerno, da ih ostave, cuj anicic gura fol igraca 93 minutafeniksptica je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:10Ne znam sta da kazem
Pa zadnjih 10 min mi oduzimali vrijeme raspravaljuci se valjajuci se.
Volio bih 100% sa sigurnošću rec da smo toliko losi da ovakvog Zelju s igracem vise ne mozemo dobiti al sumnjivo mi ovo hahaha
ostavi mi Ibričića na miru, taj ima veća muda od onih što imaju većina manekena s Poljuda, ali to je za neku drugu temu
Muftic je strasan golman, vjerovatno najbolji u prvenstvu
Odličan, ali daleko od najboljeg. Ako misli sebi dobro on je već trebao napustiti BiH, svaki dan proveden ovdje šansa za uspješnu karijeru rapidno pada.
Jbga sto je fizicki hendikepiran. Patuljak,gnom,midget.
Oba crvena cista ko suza. Nemoj zajebavat. Svaka cast,momcima sto su izdrzali do kraja.Bod vrijedan 3. Jako lose smo usli u utakmicu,i onda Hiros sve usere. Za 20 minuta sami sebi zivot zagorcamo. Sreca nasa sto se to nesta desilo u poluvremenu. Ako ga je Stilic isprovocirao,svaka mu cast.Orden43 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:11Spektakl je njima u glavi, ovo su najveci uhljupi sto su krocili na grbavicu, bolan dosli nama sa sudijama da nas otmu ali .!. cete nama oteti, hej bolan 2 crvena kartona je on nama dao nabijem ga na kitu rinu, veci glupan nam nije dosao suditi frajer svaki duel faul zuti yebem ti fudbal je nije balet mrs uhljupe mrtvi zapamtit ces ti grbavicu
Tih godina se evropski fiutbal igraoRubikovaKocka je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:28Nego kako. Ovo je smece od lige. Liga gora danas nego 2003.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Direktorcic, VivaLaLiberta i 26 gostiju.