FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al kad stručnjak izvede Keremeha koji se poigravao sa njima, i jedini bio opasan prema naprijed, ja sam odmah znao da od pobjede nema ništa. Doduše mislio sam da će nam ga zabiti nakon kornera, al eto uzesmo bod.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Sramota. Ko god drugacije kaze "ne zeli" dobro klubu. Da ljude ne mozes dobit sa igracem vise i da nisi u stanju napraviti pravi visak nego forsiras neke centarsuteve, stvarno nema smisla.
Zadnja izmjena: masterfan, dana/u 14 apr 2024, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Maroon1946
- Kontakt:
Onda brat izbaci Hamzu mjesto 3 štopera a ganjamo golNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:45Ovo treba citirati na svakoj stranici sve dok je Rozman tu. Malo dijete na fifi bi skontalo. Znaci od kako pratim fudbal nikad nisam vidio da neko s igracem vise ovako ne umije, ali ne umije.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bravo Sivac smetljaru.
Sisaj ga zajedno sa zeljkanom
Sisaj ga zajedno sa zeljkanom
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Da smo mi imali igraca manje zijanili bi 2 0. Ne znam sta prvo prokomentarisati da li one uzasne pasove koje nam presretnu jer nema snage u dodavanju, ocajne centarsuteve, debila sto je nasjeo na provokaciju i fasovao crveni u tunelu ili 3 minute nadoknade od silnog valjanja. Vela havle cemu smo mi svjedocili nocas.
Zadnja izmjena: FKSDoGroba, dana/u 14 apr 2024, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Da su ih uzeli ,kakva bi ludnica bila sa borcem. A sad nas nece biti ni 2000 . I neka nas ne bude
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Rado bih ti platio u utorak kad bi ga danas cokio rozanim usnicama.kleja je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:29a da ti **** u bordo skoku.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:25Ovo Sarajevo nema ništa zajedničko sa predratnim. To su dva potpuno različita kluba. Ono predratno Sarajevo je poginulo u ratu, a ovo je neki Frankeštajn koji se samo tako zove. Nije ni čudo što tzv. legende neće da imaju ništa s ovim. A što bi i imali kad ih ništa ni ne veže.
Predlažem da penzionišu bordo-dres i pronađu sebi neku drugu boju., možda rozu. Naziv: FC Ćičipi. E deda, deda... da znaš na šta ti se klub izmetnuo, opet bi umro.
Prestaneš pratiti jednostavno i ****
Gledali smo ovu ekipu, a posebno zadnjih par utakmica sa energijom koja grize i napada prema naprijed. Sada ista ta ekipa u 85 minuti lagano se dodaje na svojoj polovini, pa onda neki igrači malo se valjaju kao da čuvamo 0 0. Pustiš usporedno ovu tekmu i recimo protiv Igmana i sve će ti se kazati. Kako god, idemo dalje.bordobijeli je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:40Nema logike dogovorit 0-0 s toliko crveni i zuti kartona. Kad dogovaraš onda ide 2-2 bez kartona lijepa igra i svi zadovoljni. Nazalost mi tesko priznajemo al ova ekipa Sarajeva je limitirana i nije cudo sto se borimo za 4 mjesto u BiH ligi. Tanki smo.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- Osttribine
- Kontakt:
Pozitivci, valjda vam je ova tekma pokazala koliko je Simon Rožman ogranicen trener, u drugom poluvremenu organizacija igre spala na malog Čelika kojem kapu do poda skidam. Slavisi Radovicu koliko u jutro do 8 i 15 uruciti otkaz, maloumnik šatro kurceviti, navukli ga ko mladog majmuna.
Iskreno se nadam da u Evropu necemo jer me strah nekog debakla u pretkolu pretkola. i ja, daj nam jos kakvih potrosenih imena, Duljevica, Bešica i slicnih koji ne mogu nigdje igrati pa nek nas gule, a je.bo rezultate.
Pozitivno je jedino to sto jos nismo zijanili na kakvu kontru.
Iskreno se nadam da u Evropu necemo jer me strah nekog debakla u pretkolu pretkola. i ja, daj nam jos kakvih potrosenih imena, Duljevica, Bešica i slicnih koji ne mogu nigdje igrati pa nek nas gule, a je.bo rezultate.
Pozitivno je jedino to sto jos nismo zijanili na kakvu kontru.
Otici cemo u Evropu, dobit neke konobare sa Malte koje cemo proc i onda ce nas u drugom docekat neka Rumunija i izbaciti, opet sve u krug. Nikakvog napretka, 70 minuta imas igraca vise i nisi u stanju da das jedan jbeni gol. Rozman Hasica kao najopasnijeg igraca stavi na wing backa ahahahahahahhaha sunce ti jbm ko tebi licencu dade... Sivac smrad katastrofalan, kroz citavu utakmicu silji njima i sudi svako njihovo padanje, a poseban cirkus je priredio sa one samo tri dosudjene minute nadoknade, od kojih je ukradeno minut i po na izvodjenje kornera koje nije produzio.
I da, kako Boga vam da je dogovorena utakmica kad smo isli da damo gol, pogotovo ona sansa Mehmedovica??
I da, kako Boga vam da je dogovorena utakmica kad smo isli da damo gol, pogotovo ona sansa Mehmedovica??
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sta pricate, odigrali dobro.
Golman igrac utakmice, 3 ciste je izvadio.
Da smo jos malo konkretniji bili naprijed.
Radovicu?? Pa kako j e bote oni, dva crvena imaju ko gospodin odes u svlacionicu.
Helem,
Druga liga ugasili se daBogda
Radovicu?? Pa kako j e bote oni, dva crvena imaju ko gospodin odes u svlacionicu.
Helem,
- 1 9 4 6 -
- Maroon1946
- Kontakt:
Mislis da bi nesto uradili protiv Borca i da smo nekako na guzove dali gol danas? Brate moj nama tek slijedi haos, mi ako bod uzmemo u narednih mjesec dana bit će vrh.
Kriviti nekog drugog umjesto Rožmana i Radovića je suludo. Imaš 45 minuta da uradiš nešto i ne uradiš ništa pa ti kriv sudija što je tri minute nadoknade bilo i što je se igrali 1 minuta možda (naravno da je trebalo više da se razumijemo ali pogledajte procentualno za koliko se hvataš).
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
samo jedna osoba osim rozmana bi napravila onu izmjenu
BRUNO AKRAPOVIC
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Na stranu sto (nas) murija handri, k'o da smo ISILovci u najmanju ruku, na stranu i to sto su nas skidali u gace. Kakvi samo antitalenti zive od fudbala i nalaze se na platnoj listi Sarajeva, ja ne mogu da vjerujem...
Muhamed Buljubasic, Nidal Celik & Hamza Catakovic
Francis odlican
GangEvil

Muhamed Buljubasic, Nidal Celik & Hamza Catakovic

Francis odlican

GangEvil

Zadnja izmjena: Atlanta, dana/u 15 apr 2024, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
U INAT SVIMA
Koje 3 ciste? Jedna Mehmedovicu i koje 2? Sem toga je dobro bilo sto je Kyeremeh pogodio stativu u prvom.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:49Sta pricate, odigrali dobro.
Helem,
-
- Kontakt:
Nema od ovoga nista. Sve je uzalud,skup taldzija i raznih talova. Nista prljavije gledao nisam,i sta ce se tek desavati do kraja.
Unisten je fudbal totalno na svim nivoima.
Na stranu sve to,ove pizdurine nisu zasluzile da ih se uopste spominje.
Bez minute pritiska i zelje da se postigne gol.
Ovaj opet podlegao ambijentu,cak se o hvali na kraju kako je bilo lijepilo na stadionu. On u fleshu totalnom,i zadovoljan bodom.
Izmjene katastrofa,dodavacina cijelo poluvrijeme i hodanje po terenu.
Ma bjezi,treba ohladiti malo od ovoga.
Unisten je fudbal totalno na svim nivoima.
Na stranu sve to,ove pizdurine nisu zasluzile da ih se uopste spominje.
Bez minute pritiska i zelje da se postigne gol.
Ovaj opet podlegao ambijentu,cak se o hvali na kraju kako je bilo lijepilo na stadionu. On u fleshu totalnom,i zadovoljan bodom.
Izmjene katastrofa,dodavacina cijelo poluvrijeme i hodanje po terenu.
Ma bjezi,treba ohladiti malo od ovoga.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ovo meni smrdi na dogovoreno već ranije, nemoguće je biti onoliko letargičan.
Šut Renana i ne znam više nijednu šansu da smo imali.Bosniak10 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:53Koje 3 ciste? Jedna Mehmedovicu i koje 2? Sem toga je dobro bilo sto je Kyeremeh pogodio stativu u prvom.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:49Sta pricate, odigrali dobro.
Helem,
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Vas sigurno neče kao ni do sada ali nas hoče kao što nas je uvijek i bilo.
Kakvi bolesnici pišu

Zadnja izmjena: AVNOJ, dana/u 14 apr 2024, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Benjolos, pjankesarajevo, riki46, Sinfoc1986 i 83 gosta.