Znaci dogovor je ova parada Muftica?scudetto89 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:06Ma dogovor je cudo moj drug , kako god sretno vam do kraja![]()
Dobar taj dogovor
Garant se dogovaraju ja cu ostat dobru, yebe mi se, a ti je vadi na liniji
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Znaci dogovor je ova parada Muftica?scudetto89 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:06Ma dogovor je cudo moj drug , kako god sretno vam do kraja![]()
Sta smo mi napravili sem onog suta i kad vas golman je izbacuje tj parada ?GIBRA je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:21Znaci dogovor je ova parada Muftica?scudetto89 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:06Ma dogovor je cudo moj drug , kako god sretno vam do kraja![]()
Dobar taj dogovor
Pa i jeste za kurca, da Hiros nije glup u laganom hendikepu pobjeda, vi isključivo tekme dobijate na inidvidualce kojih imate vise nego miscudetto89 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:28Sta smo mi napravili sem onog suta i kad vas golman je izbacuje tj parada ?GIBRA je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:21Znaci dogovor je ova parada Muftica?scudetto89 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:06Ma dogovor je cudo moj drug , kako god sretno vam do kraja![]()
Dobar taj dogovor
Nismo nista i ko **** smo se vukli po terenu, i hocemo u evropu, hocemo na **** !![]()