Stoji, neke stvari ne mogu tako funkcionisati i previše bahatosti je dozvoljeno, a ne bi trebalo.Pantelija je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:37Mi da dobijemo borca 5-0, a necemo, mi nemamo sta najavljivatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:33
Pa ima i argumentovana kritika? Ili to ne postoji?
Ili trebamo ovdje 25 stranica unazad samo čitati kako se redom svakom igraču djeca i mrtvi spominju.
Nemam problem sa drugačijim mišljenjem, ali isto ko da smo ispali iz lige, pa ništa ne valja.
A iduće kolo ako Borca klepimo, 90% forumaša će najavljivati titulu iduće godine.
Ali da ne dužim, hajde. Ako je to ispravan put, neka se likepo svi spuste na istoku do terena i od prve minute spominjite svakom vezanog za FKS majku, sestru, oca, mrtvog dedu, nanu.
samo opet upali zadnje dvije utakmice sarajeva i sve ce ti biti jasno... i zadnje tri, nebitno.
Bezidejno izgubljeni na terenu, razbacani po terenu gdje svako za sebe igra, nerezonske lopte, nerezonski faulovi, totalna nedisciplina kod igraca gdje smo 80% kartona dobili zbog dvije stvar
1.povlacenje za dres
2. prigovor
prvo je odras nespreme i loseg poziciioniranja i nediscipline
drugo je nedisciplina
oba segmenta su trenerov posao
danas bez ozbiljne prilike osim mehmedovica i one keremeha na pocetku tekme... i to je to
Sve sotalo je sramota nazvati prilikama
ps. duljevic nije ni za termina...
Taktički gledajući, grešku vidim što je Francisa vadio. A ako je već imao želju da ga izbaci iz igre, onda je trebao sa 4 nazad preći pa bi shvatio tako nešto.
Ma da očekivano iskreno, nisam očekivao drugačije, oni bunker igrali, mi na bunker uvijek tanki, a još igraš na Grbavici i u grču si, osjeti se da su u glavama na 3:0 od prošli put ostali. Ma da mi je i to dobrim djelom zadatak trenera da ih psihički spremi, ma da možda jednostavno kao individualci nisu dorasli takvim izazovima( vrlo vjerovatnije je to ).
Duljević, prerano uveden, ma da je nažalost bio primoran mijenjati Buljubašića pa mu i ne mogu zamjeriti to. Ali isto tako sam bio 101% ubijeđen da će ostati 0:0 nakon sto je Muhamed morao izaći, nismo imali živosti, bilo kakve reakcije da iskreiramo nešto.
Isto tako, Hasić predaleko od gola, i konstantno na lijevoj strani. Imaš igrača više, mijenjaj malo strane, pokušaj ih na tome slomiti, ali eto, gotovo sad.
Realno gledajući, sredina terena je trebala razliku praviti, a mi tu imamo Julardžiju koji je dobar samo kad je i ostatak ekipe na nivou, i Mustafića koji je nekad odličan, nekad očajan. Jedino Buljubašić konstantno pokazuje da je naš najbolji veznjak iako mu je tek 19.