KONTRASVIH zna al nece ti reci
Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Dobre parole HZ.
Moze li neko postaviti parole Manijaka?
Moze li neko postaviti parole Manijaka?
Uozbilji se u drugom se niste čuli a parole na nivou petogodišnjaka koji tek uči čitat i pisat.SedrenikHz je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:19Aj svrsavanja na tribinii![]()
![]()
Zanima me kako su ovi na jugu se mogli pogledati u oci![]()
Hordeeeee drage sta im uradistee
Al najjaci onaj brat kaze slike ima tona nema, a nisu se culi![]()
- TMmanija2012
- Kontakt:
Da, penis nam puca od boli za vasim retardiranim parolama

-
- Kontakt:
Degeni pisu parole na osnovu postova s foruma.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Nisi objektivan sekunde.Tempero je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:15Stani, mislis da horde nisu unaprijed pretpostavili da ce im se dici nesto sto nisu stali par dana prije?Smijesno.Cernica22 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:41Samo manijaci zivotom smaraju s ovim unaprijed napisanim odgovorima na parole. Danas citiraju A.P. kao unaprijed spreman odgovor na prozivke za Taurunume. Ono sto su Horde prosli put uradile sa : “mi nikada stati necemo” bi bio najveci suk da su bili na utakmici ,posliie onog na Kosevu 2007 ili koie vec kad su se krenuli medjusobno na jugu lemati zbog odgovora gdje god bili uvijek korak ispred vas.
Stanite za spas sarajevske tifo scene- mi nikad stati necemo … to vidis da je konkretno provaljena ili osmekana parola.
Vasi odgovori tipa - vi dizete parole na racun kluba a vas jadne stvorila udba i ovo veceras je sablon.
19V22
-
- Kontakt:
X se vrlo rijetko, skoro nikad, ne stima samo za dobrobit jednog kluba, vec za oba, to se radi kad i jednima i drugima odgovara X. Ako se vec stima X stima se sa golovima jer vrlo je tesko nastimat 0-0 jer na utakmici mora biti bar nekih prilika, a neces ofrino fulat. Kad se vec stima, stima se pobjeda, jer je to dosta lakse, npr. 3-1, nista lakse od stimanja takve utakmice a da ne bude ofirno.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:02Nevezano za to je li namjestena ili nije, nebitno, nego po tebi ako ima prilika na obje strane - nema sanse da je namjesteno? Znaci, kad je namjesteno za jednu ekipu, druga ne smije nista napraviti - jer, onda nije namjesteno?nastrojeni21 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:29Sansa Keremeha u prvom, naravno Keremeh se sekundu prije suta sjetio da je namjesteno pa je pored gola sutao, inace daje svako kolo bar po dva, kako li se samo to njemu moglo dogoditi? Kasnije Cocalicu uzima zracni duel i ide prema golu al mu je u glavi da je namjesteno pa je malo usporio i cekao da ga Cocalic udari i da padne, namjesten crveni. Radovic u tunelu samara Stilu jer je namjesteno, a ne jer je glup i neinteligentan, dosad se pokazao kao bas inteligentan igrac, bas sumnjivo.
U drugom poluvremenu sut Buljubasica nakon kornera, inace bi ga u raslje dao al namjesteno je, pa je u blok sutao nakon cega je vrlo lako mogao gol biti, al nije jer je namjesteno, vjetar puhnuo bas kad treba.Sansa glavom pred kraj, po sredini sutao Mehmedovic, da je htio zabit gol ne bi po sredini, inace se bas nadavao golova pa je bas bas sumnjivo. Sut Catakovica, Oliveire, sve pravo u Muftica, inace world-class napadaci, bas nejasno kako nisu dali golove.
Zakljucak: namjesteno je.![]()
Uzmes nasu ligu i nadji nastiman X, moguce da i ima iz onog perioda kad se sve stimalo, moguce i nesto u zadnje vrijeme al to je vrlo rijetko, dok kod nas stimanja pobjeda ima i bice uvijek vjerovato.
Ako imas pregrst izglednih prilika jedne ekipe, naravno da ne moze biti nastimano 0-0. Mi prilika nismo ni imali.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 15 apr 2024, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Znaju sta su radili na autoputu i znali su da ce se dici nesto tipa sa stajanjem zato su i spremili odgovorCernica22 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:22Nisi objektivan sekunde.Tempero je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:15Stani, mislis da horde nisu unaprijed pretpostavili da ce im se dici nesto sto nisu stali par dana prije?Smijesno.Cernica22 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:41Samo manijaci zivotom smaraju s ovim unaprijed napisanim odgovorima na parole. Danas citiraju A.P. kao unaprijed spreman odgovor na prozivke za Taurunume. Ono sto su Horde prosli put uradile sa : “mi nikada stati necemo” bi bio najveci suk da su bili na utakmici ,posliie onog na Kosevu 2007 ili koie vec kad su se krenuli medjusobno na jugu lemati zbog odgovora gdje god bili uvijek korak ispred vas.
Stanite za spas sarajevske tifo scene- mi nikad stati necemo … to vidis da je konkretno provaljena ili osmekana parola.
Vasi odgovori tipa - vi dizete parole na racun kluba a vas jadne stvorila udba i ovo veceras je sablon.
Sta konkretno provaljena, a njihova sramota sto nisu stali. Svi su ocekivali da cemo slicnu parolu kao i mi danas njihove.Cernica22 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:22Nisi objektivan sekunde.Tempero je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:15Stani, mislis da horde nisu unaprijed pretpostavili da ce im se dici nesto sto nisu stali par dana prije?Smijesno.Cernica22 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:41Samo manijaci zivotom smaraju s ovim unaprijed napisanim odgovorima na parole. Danas citiraju A.P. kao unaprijed spreman odgovor na prozivke za Taurunume. Ono sto su Horde prosli put uradile sa : “mi nikada stati necemo” bi bio najveci suk da su bili na utakmici ,posliie onog na Kosevu 2007 ili koie vec kad su se krenuli medjusobno na jugu lemati zbog odgovora gdje god bili uvijek korak ispred vas.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Napisao sam mladjih momaka, jer su imali viska karti i koje bio bez uzeo je upravo od njih. Provjeri slobodno.Direktorcic je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:14E cuj RA isao sa hordama na derbi,pa stvarno ovdje ima mazluma teskih
Fk Željezničar.
Objektivan brate. Ocekivano da ce se dici nesto zato sto nisu stali.Cernica22 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:22Nisi objektivan sekunde.Tempero je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:15Stani, mislis da horde nisu unaprijed pretpostavili da ce im se dici nesto sto nisu stali par dana prije?Smijesno.Cernica22 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:41Samo manijaci zivotom smaraju s ovim unaprijed napisanim odgovorima na parole. Danas citiraju A.P. kao unaprijed spreman odgovor na prozivke za Taurunume. Ono sto su Horde prosli put uradile sa : “mi nikada stati necemo” bi bio najveci suk da su bili na utakmici ,posliie onog na Kosevu 2007 ili koie vec kad su se krenuli medjusobno na jugu lemati zbog odgovora gdje god bili uvijek korak ispred vas.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ako ti tako kazes zemunacavanti003 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:20Uozbilji se u drugom se niste čuli a parole na nivou petogodišnjaka koji tek uči čitat i pisat.SedrenikHz je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:19Aj svrsavanja na tribinii![]()
![]()
Zanima me kako su ovi na jugu se mogli pogledati u oci![]()
Hordeeeee drage sta im uradistee
Al najjaci onaj brat kaze slike ima tona nema, a nisu se culi![]()
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Nisu u pravu. Kako su mogli pretpostaviti da ce ovi upotrijebiti rijeci "stati".Tempero je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:24Objektivan brate. Ocekivano da ce se dici nesto zato sto nisu stali.
Onaj dogadjaj se moze pomenuti na sto nacina, sa isto toliko rijeci.
Cernica je u pravu, lako je razlikovati provaljenu parolu od sablonske.
Željeznica -Frankopani prvo kolo 0:0nastrojeni21 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:23X se vrlo rijetko, skoro nikad, ne stima samo za dobrobit jednog kluba, vec za oba, to se radi kad i jednima i drugima odgovara X. Ako se vec stima X stima se sa golovima jer vrlo je tesko nastimat 0-0 jer na utakmici mora biti bar nekih prilika, a neces ofrino fulat. Kad se vec stima, stima se pobjeda, jer je to dosta lakse, npr. 3-1, nista lakse od stimanja takve utakmice a da ne bude ofirno.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:02Nevezano za to je li namjestena ili nije, nebitno, nego po tebi ako ima prilika na obje strane - nema sanse da je namjesteno? Znaci, kad je namjesteno za jednu ekipu, druga ne smije nista napraviti - jer, onda nije namjesteno?nastrojeni21 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:29Sansa Keremeha u prvom, naravno Keremeh se sekundu prije suta sjetio da je namjesteno pa je pored gola sutao, inace daje svako kolo bar po dva, kako li se samo to njemu moglo dogoditi? Kasnije Cocalicu uzima zracni duel i ide prema golu al mu je u glavi da je namjesteno pa je malo usporio i cekao da ga Cocalic udari i da padne, namjesten crveni. Radovic u tunelu samara Stilu jer je namjesteno, a ne jer je glup i neinteligentan, dosad se pokazao kao bas inteligentan igrac, bas sumnjivo.
U drugom poluvremenu sut Buljubasica nakon kornera, inace bi ga u raslje dao al namjesteno je, pa je u blok sutao nakon cega je vrlo lako mogao gol biti, al nije jer je namjesteno, vjetar puhnuo bas kad treba.Sansa glavom pred kraj, po sredini sutao Mehmedovic, da je htio zabit gol ne bi po sredini, inace se bas nadavao golova pa je bas bas sumnjivo. Sut Catakovica, Oliveire, sve pravo u Muftica, inace world-class napadaci, bas nejasno kako nisu dali golove.
Zakljucak: namjesteno je.![]()
Uzmes nasu ligu i nadji nastiman X, moguce da i ima iz onog perioda kad se sve stimalo, moguce i nesto u zadnje vrijeme al to je vrlo rijetko, dok kod nas stimanja pobjeda ima i bice uvijek vjerovato.
Ako imas pregrst izglednih prilika jedne ekipe, naravno da ne moze biti nastimano 0-0. Mi prilika nismo ni imali.
Nasteljeno za kladionice i svima lijepo po bod.
Željkan nije smio i mogao izgubiti tekmu sinoc.
Šta se desavalo u poluvremenu,zašto je Rozman vukao
svima nerazumne poteze….?!?
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Buncaju o nekakvim cetnicima, sebe uvjerili da su prodali ovu utakmicu. U isto vrijeme misle da nemamo feninga i da kupujemo od Sloge do Posusja sve. Iz nekog razloga se isto lizemo s Vicom. Ne znam sto bi onda kupovali, doduse, ali kao da je bitno, kao da treba imati logike ista od ovoga. Isto tako, Mirvic se bori za boljitak bh. fudbala, svih 11 drugih ekipa sto ga je odbilo ga mrzi. Ali, ali - isti taj Mirvic prodaje utakmice gradskom rivalu.
Znaci veze s vezom ovo nema, sizofrenija totalna. Jebbo one ravnozemljase u kakve nebuloze ovi vjeruju. I onda ono dodje i nekoga naziva mitomanom
Nevjerovatno sta je Mirvic uradio od njih. Preko PR spinova i placenih forumskih botova ih je bukvalno, doslovno izludio. Napravio od njih jednu paranoidnu masu koja svugdje i u svakome vidi smrtnog neprijatelja, spaja nespojivo, cak i halucinira.

Znaci veze s vezom ovo nema, sizofrenija totalna. Jebbo one ravnozemljase u kakve nebuloze ovi vjeruju. I onda ono dodje i nekoga naziva mitomanom

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
E kakvih si ti nebuloza ovdje nabacaoupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:30Buncaju o nekakvim cetnicima, sebe uvjerili da su prodali ovu utakmicu. U isto vrijeme misle da nemamo feninga i da kupujemo od Sloge do Posusja sve. Iz nekog razloga se isto lizemo s Vicom. Ne znam sto bi onda kupovali, doduse, ali kao da je bitno, kao da treba imati logike ista od ovoga. Isto tako, Mirvic se bori za boljitak bh. fudbala, svih 11 drugih ekipa sto ga je odbilo ga mrzi. Ali, ali - isti taj Mirvic prodaje utakmice gradskom rivalu.
Znaci veze s vezom ovo nema, sizofrenija totalna. Jebbo one ravnozemljase u kakve nebuloze ovi vjeruju. I onda ono dodje i nekoga naziva mitomanomNevjerovatno sta je Mirvic uradio od njih. Preko PR spinova i placenih forumskih botova ih je bukvalno, doslovno izludio. Napravio od njih jednu paranoidnu masu koja svugdje i u svakome vidi smrtnog neprijatelja, spaja nespojivo, cak i halucinira.
![]()
PRVI pasus prva rečenica "buncaju o nekakvim četnicima"
-Prva ekipa im sjedi sa SRBIMA koji slave ratka (znaci sa četnicima), i zbog tog se prozivaju kao kolektiv čitav jug odnosnono manijaci sto je opravdamo i očekivano (neke prozivke s ukusom neke ispod pojasa zavisi kako od koga dolazi)
Drugi pasus prva rečenica "shizofrenija totalna..."
O kakvoj ti sizofreniji pričaš?
Zadnja izmjena: Dovoljan, dana/u 15 apr 2024, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- IsmirMirvic
Duboko sam povrijedjen navodima Bordo navijaca da Sarajevo prodaje utakmice. I to Zeljeznicaru.
Nekada se zapitam da li ovo uopste ima smisla, da li uzaludno trosim svoje dragocjeno vrijeme i resurse.
Razara me ovo. Iznutra.
Jako sam tuzan.

Nekada se zapitam da li ovo uopste ima smisla, da li uzaludno trosim svoje dragocjeno vrijeme i resurse.
Razara me ovo. Iznutra.
Jako sam tuzan.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Jel ovo zelena beretka

-
- Kontakt:
Jel se Rozman do danas pokazao kao neki strasan trener? Ne, cinjenica da mu je Keremeh na derbiju od prije mjesec dana igrao desnog beka a danas spica govori o tome koliko mu treba vremena da shvati neke stvari, kojem igracu sta odgovara, koji sistem da koristi i ostalo. Nije se pokazao kao neko ko se razumije u fudbal pa zato i ne treba nikog cuditi sto je vukao nerazumne poteze.Pitarsam je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:30Željeznica -Frankopani prvo kolo 0:0nastrojeni21 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:23X se vrlo rijetko, skoro nikad, ne stima samo za dobrobit jednog kluba, vec za oba, to se radi kad i jednima i drugima odgovara X. Ako se vec stima X stima se sa golovima jer vrlo je tesko nastimat 0-0 jer na utakmici mora biti bar nekih prilika, a neces ofrino fulat. Kad se vec stima, stima se pobjeda, jer je to dosta lakse, npr. 3-1, nista lakse od stimanja takve utakmice a da ne bude ofirno.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:02
Nevezano za to je li namjestena ili nije, nebitno, nego po tebi ako ima prilika na obje strane - nema sanse da je namjesteno? Znaci, kad je namjesteno za jednu ekipu, druga ne smije nista napraviti - jer, onda nije namjesteno?
Nasteljeno za kladionice i svima lijepo po bod.
Željkan nije smio i mogao izgubiti tekmu sinoc.
Šta se desavalo u poluvremenu,zašto je Rozman vukao
svima nerazumne poteze….?!?
nakon ultrasa i ljudi od puta sad ovi.... sta je to haiku poezija na bh terenimaPitarsam je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:22Čuj @kontrasmismekinjas zna?!
Kakvi zna,on iz Loznice došao,licno je napisao i donio
![]()
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 23 gosta.