Seipronto je napisao/la: ↑15 apr 2024, 09:25
U našoj ligi nema ukupno ni pola sata efektivne igre po utakmici, svaki prekid, slobodan udarac, korner, ukazivanje pomoći traje 6x više vremenski nego u jačim ligama zato nas svako i zgazi u kvalifikacijama...
Što se tiče Rožmana ostavio bi ga do kraja sezone pa sumirao rezultate, mora se priznati da nam ekipa na pojedinim pozicijama ima panjeve pa se ne može za sve on kriviti (naročito odbrana). Ako bi dovodili novog stručnjaka uz par dobrih pojačanja u odbrani moja želja su Zekiću iz Osijeka ili dati ponovo šansu Vasoskom sa ovim kadrom.
Jesam li mu ih ja birao?
Cuj ima kloceve u ekipi, je l otjerao Zeljkovica, Baltu, Vrancica, Ikica?
Jesam li mu ja doveo Matanovica pa sad u rosteru ima 3 vezna igraca za sistem koji on pokusava da uspostavi?
Uzmi igrace koje je otjerao izuzev Balte koji je otheran zbog nediscipline ovi ostali su otjerani jer trener misli da nisu dovoljno dobri pa skontaj da li bi imali prostora u ivakvom Sarajevu.
Jesam li mu ja rekao da posalje Mulalica na posudbu pa da ostane sa jednim desnim bekom? Nek je natrpao napadaca u ekipu ovo ostalo ko hebe. Otjera se Vrancic zato sto ne trci a Hasic ti konstantno pravi probleme peljanjem lopte, sinoc od kad je usao usrao je 15 lopti, trci preko kurca citavu utakmicu i nikom nista. Baltu otjeras zbog discipline, a Radovic na dobijenu utakmicu gdje im trebas uvaliti 4 komada samara igrace u tunelh hebo mater svoju onu glupu, sta je sa Penarandom i sa njegovom disciplinom, redovan je bas na treninzima i kad dodje odradi trening za pozelit, jest al u khurcu.
Ako ga treba otjerat i zbog cega to je zbog ovov sto nam je uradio sinoc, igras protiv predzadnje ekipe na tabeli, bolji si imas igraca viss i ti nastavljas da igras sa 3 nazad ko da igras protiv Igmana, jos vadis jedinog igraca koji je nesto radio na pluvremenu i uvodis polupanog Hasica jos ga zabijes uz liniju. I budala je vidjela da je Kyeremeh se ubio da igra protiv ovih njihovih invalida jer ga ne mpgu na motoru stici i ti ga izvedes, cuvas x majku ti hebem Slovensku pickhastu.