+1napoleon72 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 07:51Slazem se i ja da je remi iskljucivo Rozmanu na dusu. Da je ostao Radovic i da smo jos dva igraca ubacili, mi ne bismo gol dali.
Al takodje treba i reci da ne moze uvijek sve bit do trenera. Riba smrdi od glave. Mi smo postali Chelsea za sirotinju, ili jos bolji primjer, Man Utd. Nesto je truhlo u klubu i to ti najbolji strucni stab ne moze promijenit. Nemoguce je da su i Murinjo i ETH i Van Gal neznalice, sve su to trofejni treneri, al s Unitedom ne mogu qrca. Kao ni mi sa Rozmanom, Vasoskim, Dudicem... Ne moze uvijek bit do trenera, ima i drugih faktora. Evo prvi, koja je sad strategija Fudbalskog kluba Sarajevo? Kad je Rozman dosao, otjerao je igraca radi nediscipline, a nocas mu lik samara igraca u tunelu bez njegovog znanja. Otjerao je igraca koji nece da trenira, a ubacuje Duljevica koji evidentno nije spreman ni za 10 minuta igre. Rijesio se Vrancica koji ne trci, ubacuje istog tog Dulju koji NE MOZE potrcat, jos se spominje propali Besic. Pa cekaj malo, jesmo li se mi ikako makli iz 2016. ili su ovo sve samo ljepse upakovani Ikande i Stepanov? Duljevic ce vjerovatno bit novi Said iz 2017., vracen da smiri navijace. Koji ce ti qrac Besic pored Buljubasica? Ne treba nam trkac nego kreator. Ko povlaci te retardirane poteze?
Druga stvar, u klubu je atmosfera preopustena. Jednom ranije sam pisao da je najveca greska nase qrcenje da smo najtrofejniji. Ja da sam na celu kluba, prestao bih isticat da smo najtrofejniji, ne bih dao da ikom spomene to sve dok ne budemo imali pet trofeja vise od ostalih, i to pet major trofeja. Oblijepio bih svlacionicu prije svake utakmice trofejima Zelje i Zrinjskog, utakmice Zrinje u grupnoj fazi itd. Neko je juce postavio video, kako Klopp ne da igracima da dodirnu znak This is Anfield dok ne osvoje nesta. To je odlika velikana, da se qrcis tek kad zasluzis. Mi tri godine nismo primirisali trofeju, u tri godine imamo dva cetvrta mjesta, evo vjerovatno i trece u nizu. Sarajevo je samo jednom poslije rata triput u nizu zavrsilo van top 3, i to izmedju sezona 07/08 i 09/10. A treba li spominjati kakvi smo bili tad finansijski, a kakvi smo sad?
Nesto je truhlo u drzavi Danskoj. Tacnije, malo koje tkivo je zdravo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Apsolutno trenerov poraz.
Jedini put kako ne možemo dati gol je primijenio i još detaljno obraložio zašto , izveo je vezni red i počeo igrati po boku, a pri tom je pazi ubacio Duljevića umjesto Mehmedovića koji kad je ušao smo imali i jedinu šansu u tom svemu. Sve je uradio pogrešno, prvobitna postavka je bila loša, mi ne možemo postavljati se protiv ekipa koje su gore od nas kao autsajderi i igrati nekakav tranzicijski fudbal, mi smo Sarajevo nek mu neko to objasni, igramo pozicioni fudbal, dominantan, odnosno težimo tome, nekad ne može ne može ali moraš tako htjeti igrat.
Vjerovao sam u njegove trenerske kvalitete jer shvatam da svemu treba vrijeme da zaživi i lako je sad bit general poslije bitke, ali na ključnim stvarima Rožman je pao test, prvo nije stvorio koheziju u svlačionici nego mu se stvorila na drugi način, tjeranjem, dovođenjem etc. Druga stvar na svim velikim mečevima osim Zrinjskog kući koji je tad bio u lošem peroidu taktički je podbacio i tu je pogodio jer smo se postavili kao autsajderi.
Ovo je najgora ekipa koja je igrala za Sarajevo u zadnjih 20 godina, najgora , ne fudbalski, nego ekipa i oko ekipe.
Radović već dugo ne zaslužuje dres Sarajeva a nakon ovog još manje. Radi se o mentalnom patuljku koji treba igrat za neki manji klub.
Jedini put kako ne možemo dati gol je primijenio i još detaljno obraložio zašto , izveo je vezni red i počeo igrati po boku, a pri tom je pazi ubacio Duljevića umjesto Mehmedovića koji kad je ušao smo imali i jedinu šansu u tom svemu. Sve je uradio pogrešno, prvobitna postavka je bila loša, mi ne možemo postavljati se protiv ekipa koje su gore od nas kao autsajderi i igrati nekakav tranzicijski fudbal, mi smo Sarajevo nek mu neko to objasni, igramo pozicioni fudbal, dominantan, odnosno težimo tome, nekad ne može ne može ali moraš tako htjeti igrat.
Vjerovao sam u njegove trenerske kvalitete jer shvatam da svemu treba vrijeme da zaživi i lako je sad bit general poslije bitke, ali na ključnim stvarima Rožman je pao test, prvo nije stvorio koheziju u svlačionici nego mu se stvorila na drugi način, tjeranjem, dovođenjem etc. Druga stvar na svim velikim mečevima osim Zrinjskog kući koji je tad bio u lošem peroidu taktički je podbacio i tu je pogodio jer smo se postavili kao autsajderi.
Ovo je najgora ekipa koja je igrala za Sarajevo u zadnjih 20 godina, najgora , ne fudbalski, nego ekipa i oko ekipe.
Radović već dugo ne zaslužuje dres Sarajeva a nakon ovog još manje. Radi se o mentalnom patuljku koji treba igrat za neki manji klub.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 15 apr 2024, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne znam samo odakle to da je Stilic Radovicu djecu psovao. Samo je neko napisao da Radovic ne smije tako reagovati, makar mu i djecu psovao, a ne da jeste.
Na kraju i nebitno je sta mu je govorio, nedopustivo je ostetiti svoju ekipu na takav nacin u jbnom tunelu. Stilic je na iskustvo i mangupluk provocirao nase balvane citavo vrijeme, a oni se pecali kao somovi.
Na kraju i nebitno je sta mu je govorio, nedopustivo je ostetiti svoju ekipu na takav nacin u jbnom tunelu. Stilic je na iskustvo i mangupluk provocirao nase balvane citavo vrijeme, a oni se pecali kao somovi.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Poraz mozda nije na papiru ali jest u glavi i u dusi.napoleon72 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 11:34Nije poraz, nerijeseno je
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Shategabri
- Kontakt:
Ono zabijanje laktova u rebra i gaženje nije nikakvo iskustvo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑15 apr 2024, 12:04Ne znam samo odakle to da je Stilic Radovicu djecu psovao. Samo je neko napisao da Radovic ne smije tako reagovati, makar mu i djecu psovao, a ne da jeste.
Nije on yebeni Gatuzo ili Pepe pa da radi takve stvari.
Očito mu je samo to još ostalo, igre više nema svakako.
Slabo bi on upecao da Sivac nije domaćinski sudio

Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja sam uvjeren da bi 11 na 11 najbolje šanse imali za pobjedu, kone koje napadaju, dosta prostora za Francisa, ono što nam generalno prolazi zadnjih par kola u 352 formaciji i sa igračima koji su sinoć izašli na teren.scholsey je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:39Drug, ti si bar normala insan. Kakvi ba crni prosjeci? 8 ljudi na terenu, nismo 3x višak napravili.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:29Points per match se ne bi složili sa tobom, ako gledamo period od zadnje 3 godine, najbolji po tom segmentu.
https://www.transfermarkt.com/fk-saraje ... verein/282
Neka ga do kraja sezone i nek mu je sa srećom. Ponoviće nam se ova sezona ako ga ostavimo. Eventualno ćemo proći jedno pretkolo i to je to.. rastanak na prvoj-drugoj reprezentativnoj pauzi. Pa opet ganjaj Evropu.
Ova utakmica večeras je odličan pokazatelj šta on pravi od ekipe. Jbg, ne mogu svi samo po sebi biti p.ičke.. očito da je i do njega. Super što on konta teoriju, ali nije to ono što ovom klubu treba.
Najviše mi smisla ima da ni Simon nije znao da smo ostali sa igračem manje, jer ne mislim da bi onakve izmjene pravio.
Poremetilo nas je i to sto je Buljubašić morao izaći, u sredini si mogao uvesti Matanovića, Dulju ili Liju, a realno koliko god Duljević fizički loše spremljen bio, bolje i on nego Matanović.
Grešaka ima, propusta otkad je trener itekako, ali ne mislim da ga treba mijenjati na kraju sezone. Ne jer je posebno dobar, nego nećemo ništa boljeg trenera moći dovesti. Otprilike trener sa sličnim CVem će te preuzeti, sve isto samo drugo lice, nema nikakve svrhe od toga, bar po meni.
Zimski rok je valjda bila investicija za budućnost( Mehmedović, Krdžalić koji bi nam itekako valjao i Matanović ), jedino Iliev je doveden da odmah igra.
Nek se odradi i taj ljetni rok kad je već tu, navodno se dosta lijepih stvari sprema glede toga, pa da vidimo šta će biti.
Ako i tad bude loše, onda ybg, sve smo probali.
Bilo kako bilo, Simonov i dijelom Radovićev poraz. Idemo dalje, dolazi nam Borac i trebamo doći u što većem broju.
Danas bi trebala i skupština biti, možemo očekivati neke informacije u vezi direktora, eventualno neke promjene i u UO?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
I klub jos danas da opet javno kritikuje mup zbog onog logora i "terora" nad navijacima.
Pa na gostovanjima u rsu sam se slobodnije osjecao nego sinoc na grbavici. Da ne bi onih nena i djedova da bace koju flasu vode, popadali bi po asfaltu ko kerovi
Pa na gostovanjima u rsu sam se slobodnije osjecao nego sinoc na grbavici. Da ne bi onih nena i djedova da bace koju flasu vode, popadali bi po asfaltu ko kerovi
NEMA NAZAD
Ja čeznem da nam dođe neki lud trener sa znanjem koji se neće libiti 18x promijeniti formaciju u toku utakmice ako treba. Pa se malo i "igrati", nekad će to proći nekad neće, ali ove šablonske izmjene igrač za igrača , pozicija za poziciju rijetko će te kao trenera ikad trasirati u neku bolju ligu od ove. Imaš igrača više, ljudi igraju u dva bloka, pa živ bio stavi tog Čelika jablana u napad nek ide na skok, gurni Hasića unutra između linija, Mustafića na krilo nek ubacuje... karikiram i lupetam,ali sve prilagodi trenutnoj situaciji na terenu. Imao je sinoć kataloošku priliku u utakmici koja nema neki rezultatski značaj za sve varijante. al jok, manekeni se dodaju na centru od noge do noge i ubacuju loptu sa korner zastavice. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Naravno da se neće trener mijenjati, ali pokušati sinoćnju utakmicu opravdati nije uredu. Kad je fino treba hvaliti kad je loše kritikovati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 apr 2024, 12:13Ja sam uvjeren da bi 11 na 11 najbolje šanse imali za pobjedu, kone koje napadaju, dosta prostora za Francisa, ono što nam generalno prolazi zadnjih par kola u 352 formaciji i sa igračima koji su sinoć izašli na teren.scholsey je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:39Drug, ti si bar normala insan. Kakvi ba crni prosjeci? 8 ljudi na terenu, nismo 3x višak napravili.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:29
Points per match se ne bi složili sa tobom, ako gledamo period od zadnje 3 godine, najbolji po tom segmentu.
https://www.transfermarkt.com/fk-saraje ... verein/282
Neka ga do kraja sezone i nek mu je sa srećom. Ponoviće nam se ova sezona ako ga ostavimo. Eventualno ćemo proći jedno pretkolo i to je to.. rastanak na prvoj-drugoj reprezentativnoj pauzi. Pa opet ganjaj Evropu.
Ova utakmica večeras je odličan pokazatelj šta on pravi od ekipe. Jbg, ne mogu svi samo po sebi biti p.ičke.. očito da je i do njega. Super što on konta teoriju, ali nije to ono što ovom klubu treba.
Najviše mi smisla ima da ni Simon nije znao da smo ostali sa igračem manje, jer ne mislim da bi onakve izmjene pravio.
Poremetilo nas je i to sto je Buljubašić morao izaći, u sredini si mogao uvesti Matanovića, Dulju ili Liju, a realno koliko god Duljević fizički loše spremljen bio, bolje i on nego Matanović.
Grešaka ima, propusta otkad je trener itekako, ali ne mislim da ga treba mijenjati na kraju sezone. Ne jer je posebno dobar, nego nećemo ništa boljeg trenera moći dovesti. Otprilike trener sa sličnim CVem će te preuzeti, sve isto samo drugo lice, nema nikakve svrhe od toga, bar po meni.
Zimski rok je valjda bila investicija za budućnost( Mehmedović, Krdžalić koji bi nam itekako valjao i Matanović ), jedino Iliev je doveden da odmah igra.
Nek se odradi i taj ljetni rok kad je već tu, navodno se dosta lijepih stvari sprema glede toga, pa da vidimo šta će biti.
Bilo kako bilo, Simonov i dijelom Radovićev poraz. Idemo dalje, dolazi nam Borac i trebamo doći u što većem broju.
Danas bi trebala i skupština biti, možemo očekivati neke informacije u vezi direktora, eventualno neke promjene i u UO?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sramotan derbi. Igrali smo k'o kukavice, a da smo krenuli hrabrije jer su oni ostali bez dva igrača i to dva koja im puno znače (doduše i mi smo bez jednog, ali nam manje znači) mi polako napadali, lagano, ima se vremena. Šteta, da je makar minimalna pobjeda, nego ni to. A oni su više bili umorniji i veći su pritisak imali da ne prime gol.
Kakvi postovi prema igračima i Rožmanu.
Razumijem da ste razočarani, ali daj se dozovite. To neko prizivanje smrti, **** djece, itd. Gluho bilo i daleko.
Kakvi postovi prema igračima i Rožmanu.

Nemoj se vraćati. Vozdra. Živio.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:03Iskreno, ne vjerujem da je do Slovenca a i dzaba psujete sudiji. Ovo smrdi i to golemo.
Ja prestajem pratit klub do nekih boljih i zdravijih vremena. Zivili vi meni.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
iz straha od proslog derbija, jos poraznije bi ovaj bilo izgubiti a dva igraca vise smo imali. 2 igraca vise 4 minuteMorpheus je napisao/la: ↑15 apr 2024, 12:25Sramotan derbi. Igrali smo k'o kukavice, a da smo krenuli hrabrije jer su oni ostali bez dva igrača i to dva koja im puno znače (doduše i mi smo bez jednog, ali nam manje znači) mi polako napadali, lagano, ima se vremena. Šteta, da je makar minimalna pobjeda, nego ni to. A oni su više bili umorniji i veći su pritisak imali da ne prime gol.
Kakvi postovi prema igračima i Rožmanu.![]()
Razumijem da ste razočarani, ali daj se dozovite. To neko prizivanje smrti, **** djece, itd. Gluho bilo i daleko.
Nemoj se vraćati. Vozdra. Živio.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:03Iskreno, ne vjerujem da je do Slovenca a i dzaba psujete sudiji. Ovo smrdi i to golemo.
Ja prestajem pratit klub do nekih boljih i zdravijih vremena. Zivili vi meni.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma bravo, ma jesi ti nama pametan.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:25Ovo Sarajevo nema ništa zajedničko sa predratnim. To su dva potpuno različita kluba. Ono predratno Sarajevo je poginulo u ratu, a ovo je neki Frankeštajn koji se samo tako zove. Nije ni čudo što tzv. legende neće da imaju ništa s ovim. A što bi i imali kad ih ništa ni ne veže.
Predlažem da penzionišu bordo-dres i pronađu sebi neku drugu boju., možda rozu. Naziv: FC Ćičipi. E deda, deda... da znaš na šta ti se klub izmetnuo, opet bi umro.

Nije ti palo napamet da je možda i do nas, do samog kluba? 10-tak trenera da ne valja? Je li ovo La Liga ili Bundesliga? Isto važi i za igrače kada se govori da niko ne valja. Ne može da ne valja 30-40 igrača koje si doveo u par prelaznih rokova.ajdohordas je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:57A ybg očigledno da ne znamo dovesti trenera...TurkishAirlines je napisao/la: ↑14 apr 2024, 23:42Vole ljudi treneru pushit qurac i branit ga tako sto ce izmisliti neko namjestanje.
Jednostavno trener nam je p.e.d.e.r i od takvog pakasa ne mozes ni ocekivati muda
Feđa kloc
Dženo alkos
Vinko ziheraš
Ješić taldžija
Simon skijaš
Husref kočijaš
Vasoski ubavo devojče
Obuću, Hurtića i Repuha neću ni komentarisat
Mirza mafijaš
Pa onda imamo unazad dalje Plišeka kladioničara, Janjoša opštinara, Jarnija defanzivca itd itd
U klubu ako su pametni vec trebaju sa njim poceti pregovore oko raskida ugovora,neka privede sezonu kraju i do videnja.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 apr 2024, 09:59Nakon prespavane noci
Rozman je jako tvrodglav lik.Kad se uhvati necega nece da popusti.Ljudi se brane sa 8 igraca ti umjesto da bacis sve karte u napad i zabijes ti cuvas yebeni bod.Pa bolje da smo izgubili podjednaka sramota.Covjek je pokazao da ne zna voditi jace utakmice i da moze samo dobijati ove levate ko Tuzla i Igman(i to jedva).Velez nas nadigrao u obadvije utakmice,Siroki nas dobio oba puta,Borac trebao pobjediti na Kosevu,Zrinjski nas nadigrao tamo a vamo dobili iz penala u 90oj minuti.Sloga nam yebala majku u dvije utakmice.Svaka iole ozbiljna ekipa nas je dobila ove sezone.Ne zna voditi utakmicu ne zna praviti izmjene i najgore ne zna pametno kalkulisati pogotovo oko kartona.
Dalo mu se i vise nego dovoljno vremena.Te price treba 18 rokova i 25 priprema okacite macku o rep.Jakirovicu trebale jedne pripreme i jedan rok,Vinku kod nas isto da naprave dominaciju.Nema tu cekanja to je ili ili.Ili znas posao ili ne znas.Dosao si u organizovan klub i dobio svu moc da radis sta hoces tjeras i dovodis.Nikad vecu podrsku navijaca.Sve na dlanu bukvalno.A kad cemo poceti igrati?Citavu sezonu nekakve oacilacije 1-2 pobjede pa 2-3 horora od utakmice i sve tako u krug.Pic.kasto odigrano,dosli samo da ne izgube protiv predzadnje ekipe na tabeli.
Ako se nije pustio nakon poraza od 3-0 nece ni sad.Sad ga vec moramo trpiti jer smo cvrsto stali na taj put.Evo otici cemo u evropu istrpit ce se,ali sta dodje nakav Milsami i opet nas izbaci?Ili sta ako nam sljedece sezone opet prvi pobjegne 20 i kusur bodova?Bit ce "Ee cu rec izvinite ovo nije za mene ipak,halalite aj vidimo se"
Cinjenica da nijedan stranac nikad nije osvojio ovu ligu govori puno toga
A vec poceti planirati koga dovesti kao zamjenu.
Evo prošlo je dovoljno sati od derbija tako da se može hladne glave pisati. I nekako ostajem istog mišljenja da je ovo ogromna sramota za naš klub. Da bi ovo svaka generacija sinoć iskoristila i ubila nejač... Užas, to je sve što se ima reći za ovo od sinoć. Ne pamtim veće razočarenje nakon neke utakmice. Gubili smo i kupove, na glupe načine i sl. ali ovo sinoć ne pamtim. Od izmjena, do mentaliteta igrača i sl.
Sve je ličilo isto kao da im se ne pobjeđuje barem velikoj večini igrača, a trenera ne treba ni komentarisati kad sam vidio da se smije a daje izjavu a nije smijeh od muke...
Sve u svemu eto muka mi je od svega sinoć. UŽAS!
Sve je ličilo isto kao da im se ne pobjeđuje barem velikoj večini igrača, a trenera ne treba ni komentarisati kad sam vidio da se smije a daje izjavu a nije smijeh od muke...
Sve u svemu eto muka mi je od svega sinoć. UŽAS!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Pa vjerovatno bi.. jer Rožman fura reaktivan fudbal, što faktički samo 11vs11 može doći do izražaja. Problem je (i to ogroman) što to ne smije biti način na koji ćemo mi igrati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 apr 2024, 12:13Ja sam uvjeren da bi 11 na 11 najbolje šanse imali za pobjedu, kone koje napadaju, dosta prostora za Francisa, ono što nam generalno prolazi zadnjih par kola u 352 formaciji i sa igračima koji su sinoć izašli na teren.
Tako može Evropa i eventualno kup. Ono, utakmice na ispadanje, ideš na rezultat, dovoljno je jednom biti dobar, jednom solidan.. i prošao si. Sa 3-4 dobre utakmice možeš osvojiti trofej (mislim na kup). Ovo je jedan od razloga što je Rožman dosad imao uspjeha prvenstveno u tim takmičenjima.
Znao sam da je takav kad je došao. Ali sam mislio da će ga loš kvalitet lige natjerati da to promijeni, jer ovdje, dragi ljudi, imaju 2-3 iole ozbiljne ekipe. Pravi trener bi sve osim Zrinjskog, Borca, Veleža i malenih na Grbavici redovno preslušavao.
Međutim, tim reaktivnim fudbalom ćeš baš teško biti prvak. Moraš imati ogroman kvalitet u ofanzivi (da iskoriste i najmanje šanse), a i moliti Boga da ti se ne "podrepi" pa da pogađaš prečke, stative, da se golman ne pretvori u hobotnicu, itd.
Za titulu moraš napadati planski i u kontinuitetu, ne može biti pravilo da prepuštaš igru protivnicima i čekaš kontre. Bude izuzetaka kad takva vrsta fudbala bude efikasna kroz čitavu godinu (ala Leicester sa Ranijerijem), ali to je eksces.. jednom se desi i Boga pitaj kad će opet. Ako idemo na to da u ovoj bari od lige "ukolko kad" budemo prvaci, onda okej.
Ne mislim da je Rožman loš trener. Zna on oko fudbala, mlad je, željan znanja, on sigurno može biti samo bolji. E poenta je što mislim da mi (prvenstveno zbog konkurencije) nemamo vremena čekati njega da sazrije i pohvata konce u ekipi koju je sam sebi sastavljao.
Ne bih stvarno da komentarišem igrače. Čeliku i Buljubašiću svaka čast, ovo ostalo haman svi amateri, nije vidjelo profesionalnog fudbala.. čast par izuzetaka. Da ima imalo pameti u rukovodstvu kluba, ozbiljno bi se odgovaralo za sastavljanje ovog rostera.
The saddest thing in life is wasted talent.
Puno para. Ja mislim da bi on letio vec davno, medjutim tu su i ljudi njegovi iz ss i sporstki direktor. To jako puno kosta i dobro se ogradio Slovenac. Mudro. Nazalost morat ce se on trpiti jos neko vrijeme.zagorski je napisao/la: ↑15 apr 2024, 12:37U klubu ako su pametni vec trebaju sa njim poceti pregovore oko raskida ugovora,neka privede sezonu kraju i do videnja.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 apr 2024, 09:59Nakon prespavane noci
Rozman je jako tvrodglav lik.Kad se uhvati necega nece da popusti.Ljudi se brane sa 8 igraca ti umjesto da bacis sve karte u napad i zabijes ti cuvas yebeni bod.Pa bolje da smo izgubili podjednaka sramota.Covjek je pokazao da ne zna voditi jace utakmice i da moze samo dobijati ove levate ko Tuzla i Igman(i to jedva).Velez nas nadigrao u obadvije utakmice,Siroki nas dobio oba puta,Borac trebao pobjediti na Kosevu,Zrinjski nas nadigrao tamo a vamo dobili iz penala u 90oj minuti.Sloga nam yebala majku u dvije utakmice.Svaka iole ozbiljna ekipa nas je dobila ove sezone.Ne zna voditi utakmicu ne zna praviti izmjene i najgore ne zna pametno kalkulisati pogotovo oko kartona.
Dalo mu se i vise nego dovoljno vremena.Te price treba 18 rokova i 25 priprema okacite macku o rep.Jakirovicu trebale jedne pripreme i jedan rok,Vinku kod nas isto da naprave dominaciju.Nema tu cekanja to je ili ili.Ili znas posao ili ne znas.Dosao si u organizovan klub i dobio svu moc da radis sta hoces tjeras i dovodis.Nikad vecu podrsku navijaca.Sve na dlanu bukvalno.A kad cemo poceti igrati?Citavu sezonu nekakve oacilacije 1-2 pobjede pa 2-3 horora od utakmice i sve tako u krug.Pic.kasto odigrano,dosli samo da ne izgube protiv predzadnje ekipe na tabeli.
Ako se nije pustio nakon poraza od 3-0 nece ni sad.Sad ga vec moramo trpiti jer smo cvrsto stali na taj put.Evo otici cemo u evropu istrpit ce se,ali sta dodje nakav Milsami i opet nas izbaci?Ili sta ako nam sljedece sezone opet prvi pobjegne 20 i kusur bodova?Bit ce "Ee cu rec izvinite ovo nije za mene ipak,halalite aj vidimo se"
Cinjenica da nijedan stranac nikad nije osvojio ovu ligu govori puno toga
A vec poceti planirati koga dovesti kao zamjenu.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nije najgora, ni blizu najgore. Ne provaljujte se s tim komparacijama. Čega smo se sve nagledali, nije ovo ni blizu toga.jurisicduska je napisao/la: ↑15 apr 2024, 12:03Apsolutno trenerov poraz.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic, Haksss, Varijantas8 i 55 gostiju.