Premijer liga BiH - aktuelno

Rodjeni81
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Rodjeni81 » 15 apr 2024, 12:04

GoskGabela je napisao/la:
15 apr 2024, 12:01
Rodjeni81 je napisao/la:
15 apr 2024, 11:47
GoskGabela je napisao/la:
15 apr 2024, 11:39
a što boli podvelešce poraz, boli boli i treba da boli
Evo ga ziv je, kad te skinuse sa aparata ? :rol:
peljto lopooveee :urnebes:
Kako prozivljavas ove teske dane ? :urnebes:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 15 apr 2024, 12:39

macak_ je napisao/la:
15 apr 2024, 11:49
svrakino1921 je napisao/la:
15 apr 2024, 11:10
slika

Al dresovi su nam drama
Macron je vrh

Gledaj Pitara i njihovog dresa
Hahaha
zato ko je gledao na tv, oci ispadale da se skonta ko je ko. Ne znam koja budala je odlucila da obje ekipe igraju u tamnim garniturama. Igrace se moglo razlikovati samo po šorcevima.

Nemoj tako olako ljude nazivati budalama
Kao što si rekao po šorcevima i štucnama kao što se vidi na ovoj fotki

Ali i po dresovima
Naš dres ima kragnu bijele boje a oni imaju majicu
Velika je to razlika moraš priznat

Kragna je kragna

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 15 apr 2024, 12:45

Semetovac presente!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 15 apr 2024, 12:47

Lewy21 je napisao/la:
15 apr 2024, 09:42
KONTRASVIH je napisao/la:
15 apr 2024, 08:53
Fokus su vam bile parole, navijanje u prvom dobro u drugom lose znamo svi da vam je najbitnije internet impresionirati pa vam je od velikog znacaja “sta neutralni pisu”, ali realnost je drugacija.
Ako ćemo samo gledati forum, sada objektivno i bez uvrede za bilo koga, imam neki dojam da navijači Sarajeva i Veleža (naglašavam da pričam o forum korisnicima) najviše pate od te potrebe da impresioniraju onu treću stranu - "neutralnu", zato su u 80% slučajeva na istoj strani i imponuju jedni drugima što ostalima izgleda previše patetično. Ne znam čemu tolika potreba za tim, ali ne bih uzimao pisanje forum korisnika kao neko bitnije mjerilo, daleko od toga.

Što se tiće tribine, nisam kompetentan da kažem bilo šta za Red Army i njihova izdanja iz tog razloga što ne upratim. U svakom slučaju im se sada mora priznati da su našli svoje mjesto u top 4 navijačke skupine u BiH, a isto se mora priznati i njihovom klubu. Da sa par rečenica skrenem s teme navijanja, Velež godinama radi tako da oba sarajevska kluba ispadaju smiješna, što je tužno. O Zrinjskom već da ne govorim. Sjetimo se sad 2013. godine i derbija na Grbavici koji je imao potencijal da odluči prvaka, Amar Osim i Husref Musemić (mada odsutan na tom derbiju zbog zdravstvenog stanja nažalost), ne bih da nabrajam sad igrače. Jedno ili dva kola poslije toga je mostarski derbi i tad se sjećam da sam komentarisao da mi je žao što oni nisu bar negdje blizu našeg nivoa da imamo dva dobra derbija. Kako su se samo stvari preokrenule, gledajući samo sportski dio, a atmosferom nam se nažalost ne mogu približiti zbog brojnosti.

Kada gledamo Horde zla na tribini, to već malo bolje upratim i za njih stvarno mogu reći da imaju sličan problem kao dosta navijača Sarajeva na ovom forumu, pokazuju da im je jako stalo šta će ko reći, kako će oni "šuknut parolom", kako će to bit objavljeno na fejzbuk ili gdje već. Taman kad sam se sinoć vratio sa derbija već je jedno 10 slika njihovih parola objavljeno i iste slike su postavljene već 50 puta negdje. Ne nazivaju se bez razloga tastatura/internet huliganima i dobra im je poruka poslana na kraju utakmice sa Juga. Imaju neke komplekse i to se vidi iz aviona. Tako da si jako dobro rekao to za njih. Kada je navijanje na derbijima u pitanju, neminovno je da će se se više čut u nekim periodama, pa čak i u najboljem izdanju Manijaka. Bliži su terenu i imaju krov. Za navijanje u prvom poluvremenu nema šta da im se kaže, stvarno su se bolje čuli kad god nisu naš sjever i istok navijali. U drugom poluvremenu ih ja na sjeveru skoro nikako nisam čuo, mislio bih da ne navijaju da nisam čuo bubanj. Mislim da je nezahvalno za navijanje kao mjerilo uzimati to što se neko više čuo u nekom periodu na TV prijenosu.
Fino si ti to napisao ali moram te i demantivati u nekim stvarima,da poznajes nas mentalitet znao bi da nas boki neka stvar sta ce ko reci i da se nemamo potrebe nikome dodvoravati,kazes da se sa navijacima sarajeva slazemo u vecini pa najvece mozda svadje na forumu su bile izmedju nas i njih,vrati unazad nekoliko postova pogledaj sta se sve pisalo,govorilo.Jednostavno imam osjecaj da je nesto “sramota” biti u dobrim odnosima sa jednom grupom iz BiH,da je “in” biti sa nekom grupom iz druge drzave.Meni je drago kad kod nas dodju navijaci sarajeva pa budu na istoj tribini sa nama i nebude nikakvih incidenata,ljudima u ovoj napacenoj zemlji je “dozivljaj” doci u drugi grad sa svojom familijom da pogleda utakmicu svog voljenog kluba znajuci da mu nece faliti dlaka sa glave,primjer jednog navijaca sarajeva nekih 60 tak godina koji je bio sa zenom i djecom koji nam je poslije utakmice rekao u ovim godinama meni je gust doci u drugi grad sa zenom i djecom da navijam za svoj klub jer sta je meni vise ostalo u ovim godinama i ovo je jedino sto me ispunjaje i osjecam se lijepo,i za mene je “IN” biti dobar sa nekom NASOM navijackom skupinom vec sa neznam ni ja tamo nekim cetaljima!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 apr 2024, 12:53

kanarinac je napisao/la:
14 apr 2024, 22:56
Sivac rekao Stilicu da opsuje i izazove Radovica,on kao blizu tu,zaista sta nam rade sa fudbala
:rol: :rol: :bow:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 15 apr 2024, 12:55

15 apr 2024, 12:39
macak_ je napisao/la:
15 apr 2024, 11:49
15 apr 2024, 11:10
slika

Al dresovi su nam drama
Macron je vrh

Gledaj Pitara i njihovog dresa
Hahaha
zato ko je gledao na tv, oci ispadale da se skonta ko je ko. Ne znam koja budala je odlucila da obje ekipe igraju u tamnim garniturama. Igrace se moglo razlikovati samo po šorcevima.

Nemoj tako olako ljude nazivati budalama
Kao što si rekao po šorcevima i štucnama kao što se vidi na ovoj fotki

Ali i po dresovima
Naš dres ima kragnu bijele boje a oni imaju majicu
Velika je to razlika moraš priznat

Kragna je kragna
Sve si upravu, gledaj koliko je lepsi vecni dres. A i modri se furaju na vas!

Mnogo lepsi dres sa planetarno poznatim markama makron i maniaks.
Sta ce ovi turci bre, cuj TURKISH AIRLINES i ADIDAS. Sta ce bre muslimani!

KOSOVO!
NEMA NAZAD

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 15 apr 2024, 12:55

Riziko je napisao/la:
15 apr 2024, 11:52
Loš derbi, previše faulova, žutih kartona, sjeckanje igre .
Najgore što su bila samo 24 faula (7-17) a podijelio je 11 žutih i 3 crvena :crazy: :rol:

I dalje je rekorder Kaljanac kad je na Koševu 2019. (1-3) podijelio 18 žutih i 2 crvena :tokralju:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 apr 2024, 12:58

15 apr 2024, 11:32
Lewy21 je napisao/la:
Fokus su vam bile parole, navijanje u prvom dobro u drugom lose znamo svi da vam je najbitnije internet impresionirati pa vam je od velikog znacaja “sta neutralni pisu”, ali realnost je drugacija.
Ako ćemo samo gledati forum, sada objektivno i bez uvrede za bilo koga, imam neki dojam da navijači Sarajeva i Veleža (naglašavam da pričam o forum korisnicima) najviše pate od te potrebe da impresioniraju onu treću stranu - "neutralnu", zato su u 80% slučajeva na istoj strani i imponuju jedni drugima što ostalima izgleda previše patetično. Ne znam čemu tolika potreba za tim, ali ne bih uzimao pisanje forum korisnika kao neko bitnije mjerilo, daleko od toga.

Što se tiće tribine, nisam kompetentan da kažem bilo šta za Red Army i njihova izdanja iz tog razloga što ne upratim. U svakom slučaju im se sada mora priznati da su našli svoje mjesto u top 4 navijačke skupine u BiH, a isto se mora priznati i njihovom klubu. Da sa par rečenica skrenem s teme navijanja, Velež godinama radi tako da oba sarajevska kluba ispadaju smiješna, što je tužno. O Zrinjskom već da ne govorim. Sjetimo se sad 2013. godine i derbija na Grbavici koji je imao potencijal da odluči prvaka, Amar Osim i Husref Musemić (mada odsutan na tom derbiju zbog zdravstvenog stanja nažalost), ne bih da nabrajam sad igrače. Jedno ili dva kola poslije toga je mostarski derbi i tad se sjećam da sam komentarisao da mi je žao što oni nisu bar negdje blizu našeg nivoa da imamo dva dobra derbija. Kako su se samo stvari preokrenule, gledajući samo sportski dio, a atmosferom nam se nažalost ne mogu približiti zbog brojnosti.

Kada gledamo Horde zla na tribini, to već malo bolje upratim i za njih stvarno mogu reći da imaju sličan problem kao dosta navijača Sarajeva na ovom forumu, pokazuju da im je jako stalo šta će ko reći, kako će oni "šuknut parolom", kako će to bit objavljeno na fejzbuk ili gdje već. Taman kad sam se sinoć vratio sa derbija već je jedno 10 slika njihovih parola objavljeno i iste slike su postavljene već 50 puta negdje. Ne nazivaju se bez razloga tastatura/internet huliganima i dobra im je poruka poslana na kraju utakmice sa Juga. Imaju neke komplekse i to se vidi iz aviona. Tako da si jako dobro rekao to za njih. Kada je navijanje na derbijima u pitanju, neminovno je da će se se više čut u nekim periodama, pa čak i u najboljem izdanju Manijaka. Bliži su terenu i imaju krov. Za navijanje u prvom poluvremenu nema šta da im se kaže, stvarno su se bolje čuli kad god nisu naš sjever i istok navijali. U drugom poluvremenu ih ja na sjeveru skoro nikako nisam čuo, mislio bih da ne navijaju da nisam čuo bubanj. Mislim da je nezahvalno za navijanje kao mjerilo uzimati to što se neko više čuo u nekom periodu na TV prijenosu.
Sve tacno napisano.
Al sta kaze brat,objektivno :urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 15 apr 2024, 13:01

Radobolja je napisao/la:
15 apr 2024, 12:47
Lewy21 je napisao/la:

Fino si ti to napisao ali moram te i demantivati u nekim stvarima,da poznajes nas mentalitet znao bi da nas boki neka stvar sta ce ko reci i da se nemamo potrebe nikome dodvoravati,kazes da se sa navijacima sarajeva slazemo u vecini pa najvece mozda svadje na forumu su bile izmedju nas i njih,vrati unazad nekoliko postova pogledaj sta se sve pisalo,govorilo.Jednostavno imam osjecaj da je nesto “sramota” biti u dobrim odnosima sa jednom grupom iz BiH,da je “in” biti sa nekom grupom iz druge drzave.Meni je drago kad kod nas dodju navijaci sarajeva pa budu na istoj tribini sa nama i nebude nikakvih incidenata,ljudima u ovoj napacenoj zemlji je “dozivljaj” doci u drugi grad sa svojom familijom da pogleda utakmicu svog voljenog kluba znajuci da mu nece faliti dlaka sa glave,primjer jednog navijaca sarajeva nekih 60 tak godina koji je bio sa zenom i djecom koji nam je poslije utakmice rekao u ovim godinama meni je gust doci u drugi grad sa zenom i djecom da navijam za svoj klub jer sta je meni vise ostalo u ovim godinama i ovo je jedino sto me ispunjaje i osjecam se lijepo,i za mene je “IN” biti dobar sa nekom NASOM navijackom skupinom vec sa neznam ni ja tamo nekim cetaljima!
Vidi drug njih najvise boli sto ih mrze al bas svi (izuzev brace iz kragujevca i zemuna).
hz i RA odavno imaju korektan odnos i to ce tako ostati sigurno. Uprave i teren su druga stvar i tu je svaka na noz i neka je.
Ne moze ih niko smisliti zbog njihovih akcija bez kodexa i zato su svjesni da ne smiju otici na gostovanje ispod 200 ljudi.
Ja respektujem njihovu ultra scenu, oni ne znaju s koje strane im prijeti opasnost i zato moraju se drzati organizovano.
ali .. uvijek ima ono ali, kada dodje do smjene generacija, kada se zadesi manja brojka na gostovanju, onda ce cviliti i kmecati po forumima kako neka navijacka skupina nema kodeksa. E pa drugovi moji, od svega mi je zao sto ce neki neduzni momci najebati.

I NE BI ONA NOC TAKO BOLELA
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 15 apr 2024, 13:04

Opet se slavio bod na Grbavici. Standardno od navijača manjeg sarajevskog kluba. Mi svaki put razočarani bodom, a oni slave.

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 15 apr 2024, 13:09

Morpheus je napisao/la:
15 apr 2024, 13:04
Opet se slavio bod na Grbavici. Standardno od navijača manjeg sarajevskog kluba. Mi svaki put razočarani bodom, a oni slave.

Najgoroj ekipi niste mogli gol zabiti sa igracem vise 60min
? Naravno da trebamo vise biti zadovoljni, 11 na 11 bi bila druga prica, to tvoji krezavi pitari znaju.. Ajde sad malo o cetnicima

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 15 apr 2024, 13:12

Ne mogu da vjerujem da onako slave bod na Grbavici protiv nas. Mi to jos nismo poslije rata docekali na Kosevu da slavimo bod protiv njih, barem se ja ne sjecam

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 15 apr 2024, 13:12

Meraak1921 je napisao/la:
15 apr 2024, 13:09
Morpheus je napisao/la:
15 apr 2024, 13:04

Najgoroj ekipi niste mogli gol zabiti sa igracem vise 60min
? Naravno da trebamo vise biti zadovoljni, 11 na 11 bi bila druga prica, to tvoji krezavi pitari znaju.. Ajde sad malo o cetnicima
Očito ne gledamo isto, ja bih bio nezadovoljan obzirom da mi je klub u zoni ispadanja. A da se jednim dijelom niste pomirili sa mogućim ispadanjem?

Ma da smo u bod, dva razlike opet bi slavili osvajanje boda. ;)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 apr 2024, 13:16

Muftić igrač utakmice, toliko o utakmici. Najveće hinje u ligi, udaraju bez lopte a Sivac pušta.

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 15 apr 2024, 13:16

Tatamata1946 je napisao/la:
15 apr 2024, 13:12
Ne mogu da vjerujem da onako slave bod na Grbavici protiv nas. Mi to jos nismo poslije rata docekali na Kosevu da slavimo bod protiv njih, barem se ja ne sjecam
druze sivac otisao na jug i dijelio kartone. jel te stid pisat to? dva igraca manje smo imali, meda niste mogli. jesil igrao kad fudbala pa da znas kako je braniti polje s OSAM igraca? krv moras propisat da trčiš lijevo desno. bolje se pozabavi sa svojim manekenima i najskupljom ekipom u ligi koja sinoc nije mogla meda ekipi koja je imala 9 igraca na terenu u prvom poluvremenu. aj poz
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 15 apr 2024, 13:23

Ja ne znam sta je cudno sto se godinama slavi bod,uvijek i u svakoj ligi je tako bilo kad igraju mali protiv velikih,a pogotovo kad je u pitanju opstanak.

Bod po bod… :kafa:
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

erkov
Kontakt:

Post Postao/la erkov » 15 apr 2024, 13:25

Izgleda da mirvara lagano dize ruke od svega. Projekat bosanski dinamo je, cini se, ipak ostao nedosanjan san.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 15 apr 2024, 13:25

riGonTM je napisao/la:
15 apr 2024, 13:16
druze sivac otisao na jug i dijelio kartone. jel te stid pisat to? dva igraca manje smo imali, meda niste mogli. jesil igrao kad fudbala pa da znas kako je braniti polje s OSAM igraca? krv moras propisat da trčiš lijevo desno. bolje se pozabavi sa svojim manekenima i najskupljom ekipom u ligi koja sinoc nije mogla meda ekipi koja je imala 9 igraca na terenu u prvom poluvremenu. aj poz
Ovakve treba odmah na goli otok majke mi.
"koja sinoc nije mogla meda ekipi koja je imala 9 igraca na terenu u prvom poluvremenu"
vi STE IGRALI JUCER SA 2 IGRACA MANJE NEPUNE 3 MINUTE !
Do sljedece sedmice ce biti da ste ostali sa 6 u polju, a mi ubacili Radovića u drugom samo niko nije vidio.
the mitomans zemun 1988
KOSOVO !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 15 apr 2024, 13:29

riGonTM je napisao/la:
15 apr 2024, 13:16
Imali ste jednog igraca manje a vasi kartoni su zasluzeni. Ono bi bio 90 posto gol da nije napravio prekrsaj za crveni. Trebali ste jos koji dobiti kako se udarate i cime se sve sluzite. Tako svaku utakmicu kuci igrate ali vam progledaju kroz prste i ne daju vam kartone

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 15 apr 2024, 13:42

Jesu se odlucili pitari, da li je Mirvic prodao tekmu ili se pak bori protiv kriminala u bh. fudbalu? Jesmo li mi kupili ili nemamo za kifle? Da li je Rozman namjerno donosio retardirane poteze ili jednostavno nema pojma?
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, nedimmmm1337 i 20 gostiju.