Ma i mi malo seruckamo ako cemo iskreno. Ljudi napravili bunker ala Atletiko Madrid. Nije to tako lahko probiti, kao sto pojedini misle.
Oni su uvijek fino i igrali tekme kada se brane, medjutim kada moraju napasti tu je problem. Dovoljan primjer je ona sansa Kyeremeha kada je morao zabiti 11 vs 11. Ostaje zal za pobjedom, iskreno trebalo se kako god probiti bunker i mislim da bi se probio da nije to Simon zayebao.
Izvaditi najopasnijeg igraca Kyeremeha je bilo ravno samoubistvu. Buljubasica cujem je izveo radi povrede, ali ta dva igraca su najbolja bila daleko dok su bili na terenu.
Ljudi istrpili smo ono najgore sto je bilo, nismo otjerali sve u klubu ono nase standardno nego smo se ujedinili.
Jedini smo mi imali damu i usli u direktni rat sa savezom i vickom, nemojte to nikada zaboraviti. Jucer je sudjenje bilo qrac, Radovic odmah pozutio i znao sam da ce crveni do pol dobiti ako ga ne izvadi jer nije tacan decko u glavu. Pa 7-17 u faulovima je dovoljno. Sve 50-50 je islo u njihovu korist.
Pa onda sudijska nadoknada 3 minute... u sudijskoj bilo igre 15 sekundi, al je on u 2:59 svirnuo kraj..
Nisu to bile neke ogromne greske, ali npr uvijek bih prihvatio da im da penal u prvoj minuti, ali do kraja da bude sve kako treba nego da te handri svako malo sa faulovima i ostalim glupostima.
Nama sve u svemu je bilo isto dobiti, x ili izgubiti, mi smo u evropi 99%, oni ko oni utakmica sezone, dolazi im zaista Real Madrid i oni se tako pripreme, znaju da ce ih pobjeda protiv nas izvuci i da ce dobiti aplauz zanemarivsi to sto su 11 na tabeli, sto na gostovanjima ne znaju za x, a ne pobjedu(kupljene tekme ne racunam), sto ih drugoligasi izbacuju iz kupa, sto su morali vici pusit qrac da bi dobili Slogu, Posusje i Zvijezdu i na taj nacin izborili opstanak.
Nazalost politika kroji ko ce ispasti, a ko ne, hoces li biti fin pa se naguziti borcu ili ne, uvijek imajte na umu jedno: "GUBITAK IDENTITETA PLACA SE ROPSTVOM I PONIZENJEM" !
Ne dao ALLAH da ikad dozivim ovo sto su oni morali da igraju kako vico(ceto) svira.
Ali na dobrom smo putu cim se ne zadovoljavamo bodom u derbiju i to kao gosti !
Na nama je da do kraja budemo najposjeceniji i protiv borca mora biti 9-10 hiljada!
DJABA, STA CU, KAD TE LUDO VOLIM SARAJEVO !
EDIT: jah pored Buljubasica koji je doktorirao, Celik je odigrao isto tako prvo pol vrhunski, drugo ne pikam jer su presli centar 2 puta
I nek neko postavi kad Buljubasic ih izvoza ko djecu kod aut linije,a moze i ono kad Hasić kroz pišu Galiću.
Hasiću psuju, al brat se okrene nasmije i nastavi