Premijer liga BiH - aktuelno

holyman
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la holyman » 15 apr 2024, 14:38

stojko je napisao/la:
15 apr 2024, 14:36
HordasOdMalena je napisao/la:
15 apr 2024, 14:24

Stvarno su pomahnitali. :salut:

Trebo mu je sudija dati zuti za ovo. Namjerno ide da ih povrijedi :urnebes:
:rol: :rol: :rol:
Opasna igra
NEMA NAZAD

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 15 apr 2024, 14:39

nastrojeni21 je napisao/la:
15 apr 2024, 14:20
15 apr 2024, 14:18

Hoće. :pinokio:

slika
Treba malo ukljuciti mozak pa shvatiti razliku izmedju Hocemo titulu i bice Zeljo opet sampion, hajde potrudi se malo.

I taj clanak nije od ove sezone, al hajde nisi nesto narocito inteligentan pa nema veze.

Ruku na srce ovo je brutalno bilo, slicno nesto kad je Hasic probacio Galicu kroz noge ko Ronaldinho birvaktile.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 15 apr 2024, 14:42

SedrenikHz je napisao/la:
15 apr 2024, 13:52
Sad se vrati na svoj post zemunac.

Na sinoćnjoj utakmici između Željezničara i Sarajeva pokazana su čak tri crvena kartona, a posljednji put to se u sarajevskom derbiju desilo 2010. godine. Bio je to 96. gradski derbi odigran na stadionu Grbavica završen bez pogodaka, (0:0) ali ostao je upamćen po čak tri crvena kartona. Dva su dobili nogometaši Sarajejeva Veldin Muharemović u 30. i Hilmo Gutić u 31. minuti, dok je u redovima Plavih pocrvenio Lazar Popović u 31. minuti.
Muharemović je tada zaradio drugi žuti karton, a nakon koškanja, glavni sudija crvene kartone pokazao je napadaču Željezničara Lazaru Popoviću i štoperu bordo ekipe Hilmi Gutiću.

Utakmicu je sudio Semir Kaplan iz Stoca, a zanimljivo je da su tada susret bojkotovale Horde zla nakon što je Uprava Željezničara smanjila prostor predviđen za gostujuće navijače iako je broj ulaznica ostao približno isti.

Ovo bijese kad ste najjaci bili ono, upss izvini ono zbog cega vas mrze svi izuzev zemunaca.
Ja se dobro sjecam te utakmice i volim vas podsjecat na nju kada nama govorite kako slavimo remije protiv Sarajeva. Jest, to je ono kada ste organizovali proslavu na Kosevu za remi protiv nas, a poslije onog sto je zavrsio 2:2 sezonu poslije te, kada smo vec imali osvojenu titulu slavili ste dobre golove protiv sampiona. :mrgreen:

Te proslave remija su vam trajale vise dana cak, prodju 2-3 dana ja vidim ovu raju sto navija za Sarajevo jos ljudi slave. :rol:

Ja taman sa nase proslave duple krune, kad ono neki navijac Sarajeva se dere "Beloseviiiiic". :urnebes:

Ali dobro davno je to sve bilo, nego me zanima sta slavite danas, nacionalsovinisticke parole ili bolju statistiku?
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 15 apr 2024, 14:44, ukupno mijenjano 2 puta.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 apr 2024, 14:44

26.08.2022. Željezničar - Sarajevo 2:2 - Sarajevo crveni u prvom poluvremenu , nakon tog povelo 0:2 oni izjednačili - heroji jer su stigli
14.04.2024. Željezničar - Sarajevo - Oni crveni u prvom poluvremenu , nakon toga 0:0 , heroji jer su sačuvali mrežu.

Kod njih nije važno , imali mi crveni, oni, vodili mi oni, ako bod uzmu to je herojski.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 15 apr 2024, 14:47

nastrojeni21 je napisao/la:
15 apr 2024, 14:20
15 apr 2024, 14:18

Hoće. :pinokio:

slika
Treba malo ukljuciti mozak pa shvatiti razliku izmedju Hocemo titulu i bice Zeljo opet sampion, hajde potrudi se malo.

I taj clanak nije od ove sezone, al hajde nisi nesto narocito inteligentan pa nema veze.

Sta radi ovo dijete, nije normalno... :bow: :bow: :bow: :bow:
Moj Stila zbog ovih cevapa si namjerno povrijedio momka...Nevjerovatno

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 15 apr 2024, 14:50

slika

Bravo Gala ! Ostat ce Zeljo u ligi u inat svim dusmanima !
Crni Cerak 🐦‍⬛

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 15 apr 2024, 14:51

Zvornicka je napisao/la:
15 apr 2024, 10:29
Pitarsam je napisao/la:
15 apr 2024, 10:19
Kao sto je već i najavljeno sudijske lakrdije protiv
Sarajeva se nastavljaju.Nesrazmjeran broj prekršaja,
Žutih kartona i čisto nedosudjeni penal!?!?

slika

slika

Kush rukom Harune!!
Em zaplivo, em rukama loptu dira.Pa nije vaterpolo i Jug,
nego Željkan i NoGOmet 👈
🙄
Sta reci za osobu koja misli da Ismir Mirvic pise na forumu i replicira mu persirajuci ga. Jednostavno - @pitarsam.
Koji si ti od ovih”Bečkih decaka sa juga”?!

slika

Uppsss,zaboravih da članovi -mitomani sa ovog foruma
Ne prate Zeljkana uživo.Samo plaćena virtualna podrška i
Besmisleno trolanje.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 15 apr 2024, 14:53

jurisicduska je napisao/la:
15 apr 2024, 14:44
26.08.2022. Željezničar - Sarajevo 2:2 - Sarajevo crveni u prvom poluvremenu , nakon tog povelo 0:2 oni izjednačili - heroji jer su stigli
14.04.2024. Željezničar - Sarajevo - Oni crveni u prvom poluvremenu , nakon toga 0:0 , heroji jer su sačuvali mrežu.

Kod njih nije važno , imali mi crveni, oni, vodili mi oni, ako bod uzmu to je herojski.
Pa šta ti to govori? :D Manji klub tako da navijači imaju drugačija razmišljanja. Isto kao kada Atletico uzme bod Realu. Navijači Reala nezadovoljni, navijači Atletica zadovoljni.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 15 apr 2024, 14:57

24.10.2010. Željezničar -Sarajevo 0:0 - Željo te sezone osvojio kup, Sarajevo drugo mjesto (slavili i to, a nama srali prošle godine), heroji zato što se Višća ispromašivao, organizovana proslava na gradskom stadionu

12.5.2012. Sarajevo - Željezničar 2:2 - Željo već osvojio ligu, a pet dana poslije toga i kup, heroji jer su zabili ljepše golove

Nije im tada bilo važno ko osvaja titule, ako uzmu bod to je herojski.

Jeste davno bilo, ali brzo zaboravljate, morate se sjetit kad nas prozivate za nešto što opet ima veze s mozgom za razliku od gore navedenih stvari. :mrgreen:

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 15 apr 2024, 14:58

Ništa više neće biti isto ,što ste pili kavu u Orci pili ste igraĆi i drugovi moleri !!!

Promicatelji evropskih vrijednosti :rol: kakvi balvani

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 15 apr 2024, 15:00

Lewy21 je napisao/la:
15 apr 2024, 14:57
24.10.2010. Željezničar -Sarajevo 0:0 - Željo te sezone osvojio kup, Sarajevo drugo mjesto (slavili i to, a nama srali prošle godine), heroji zato što se Višća ispromašivao, organizovana proslava na gradskom stadionu

12.5.2012. Sarajevo - Željezničar 2:2 - Željo već osvojio ligu, a pet dana poslije toga i kup, heroji jer su zabili ljepše golove

Jeste davno bilo, ali brzo zaboravljate, morate se sjetit kad nas prozivate za nešto što opet ima veze s mozgom za razliku od gore navedenih stvari. :mrgreen:
Boldirano, rođendan kluba, ROĐENDAN. Sa rezultatom iz 2012. godine NISMO bili zadovoljni, NISMO.

Ili zaboravljaš ili namjerno pišeš laži.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 15 apr 2024, 15:12

Lewy21 je napisao/la:
15 apr 2024, 14:42
15 apr 2024, 13:52
Sad se vrati na svoj post zemunac.

Na sinoćnjoj utakmici između Željezničara i Sarajeva pokazana su čak tri crvena kartona, a posljednji put to se u sarajevskom derbiju desilo 2010. godine. Bio je to 96. gradski derbi odigran na stadionu Grbavica završen bez pogodaka, (0:0) ali ostao je upamćen po čak tri crvena kartona. Dva su dobili nogometaši Sarajejeva Veldin Muharemović u 30. i Hilmo Gutić u 31. minuti, dok je u redovima Plavih pocrvenio Lazar Popović u 31. minuti.
Muharemović je tada zaradio drugi žuti karton, a nakon koškanja, glavni sudija crvene kartone pokazao je napadaču Željezničara Lazaru Popoviću i štoperu bordo ekipe Hilmi Gutiću.

Utakmicu je sudio Semir Kaplan iz Stoca, a zanimljivo je da su tada susret bojkotovale Horde zla nakon što je Uprava Željezničara smanjila prostor predviđen za gostujuće navijače iako je broj ulaznica ostao približno isti.

Ovo bijese kad ste najjaci bili ono, upss izvini ono zbog cega vas mrze svi izuzev zemunaca.
Ja se dobro sjecam te utakmice i volim vas podsjecat na nju kada nama govorite kako slavimo remije protiv Sarajeva. Jest, to je ono kada ste organizovali proslavu na Kosevu za remi protiv nas, a poslije onog sto je zavrsio 2:2 sezonu poslije te, kada smo vec imali osvojenu titulu slavili ste dobre golove protiv sampiona. :mrgreen:

Te proslave remija su vam trajale vise dana cak, prodju 2-3 dana ja vidim ovu raju sto navija za Sarajevo jos ljudi slave. :rol:

Ja taman sa nase proslave duple krune, kad ono neki navijac Sarajeva se dere "Beloseviiiiic". :urnebes:

Ali dobro davno je to sve bilo, nego me zanima sta slavite danas, nacionalsovinisticke parole ili bolju statistiku?
Cekao sam koji li ce se botic upecati, ali evo najmanje sam ocekivao da ces to biti ti.
Tog derbija su krenule prepirke izmedju uprava znas vec zbog cega, pa je bilo organizovanog gledanja tekme na sjeveru i dogovoreno je da poslije igraci dodju na Koševo.
Da te podsjetim iako nismo nigdje slavili bod protiv vas kao vi (razumljivo), pogotovo jer smo gosti bili, oko domacih tekmi necu da pricam :bale:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 15 apr 2024, 15:20

Morpheus je napisao/la:
15 apr 2024, 15:00
Boldirano, rođendan kluba, ROĐENDAN. Sa rezultatom iz 2012. godine NISMO bili zadovoljni, NISMO.

Ili zaboravljaš ili namjerno pišeš laži.
Koga god sam tad vidio od navijača Sarajeva, u oba navedena slučaja, slavili i provocirali.

Ne mogu da nađem sada ni jedan članak o tom dočeku poslije derbija da vidiš koja vam je to tada sreća bila. Teško je bilo skontat je li vas te godine više obradovalo što je Borac osvojio kup ili remi na Grbavici.

Svakako velika razlika u odnosu na proslave golova u zadnjim minutama koji su nam značili za Evropu prošle sezone. Sada ništa ne slavimo, a to što ste propustili najbolju priliku da nas razbijete je vaš problem.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 apr 2024, 15:25

Lewy21 je napisao/la:
15 apr 2024, 14:57

Iskreno brate meni je drago zbog tvog posta iako je pun neistina ali pokazuje da vi nemate ništa da kažete a da nije prije Isusa Krista se desilo.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 15 apr 2024, 15:35

15 apr 2024, 15:12
Cekao sam koji li ce se botic upecati, ali evo najmanje sam ocekivao da ces to biti ti.
Tog derbija su krenule prepirke izmedju uprava znas vec zbog cega, pa je bilo organizovanog gledanja tekme na sjeveru i dogovoreno je da poslije igraci dodju na Koševo.
Da te podsjetim iako nismo nigdje slavili bod protiv vas kao vi (razumljivo), pogotovo jer smo gosti bili, oko domacih tekmi necu da pricam :bale:
Jeste bilo organizivano gledanje, bojktovali ste derbi, ali da li bi isti doček bio da su izgubili naprimjer 3:0?

U svakom slučaju, ne sjećam se da sam bilo šta rekao protiv tog dočeka dok ga se nisam sjetio kada je počela priča da slavimo remije protiv vas. Onda sam se sjetio milion primjera gdje ste vi slavili stvari koje je sramota slavit, pogotovo tih godina kada smo osvajali titule. Obrušavanje krova na zapadnoj tribini vam je bio razlog za slavlje, da ne nabrajam dalje.

Ono što ću ti napomenut je da sam poslije oba spomenuta derbija morao provjeravat i rezultat i tabelu nakon susreta sa poznanicima koji navijaju za Sarajevo. Ako je to normalno, a nije normalno proslavit gol u zadnjoj minuti, onda ne vidim svrhu rasprave. :mrgreen:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 apr 2024, 15:46

feniksptica je napisao/la:
15 apr 2024, 10:23
Oooo skretnicari jeste li jos ponosni sto Stila namjerno povrijeđuje djecu ??? A
svaki derbi idu u kost tom djetetu.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 15 apr 2024, 15:51

15 apr 2024, 15:25
Iskreno brate meni je drago zbog tvog posta iako je pun neistina ali pokazuje da vi nemate ništa da kažete a da nije prije Isusa Krista se desilo.
Rece lik koji je prosle godine ovdje sastavio alternativnu historiju Stadiona Grbavica.

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 15 apr 2024, 15:51

skoroalen je napisao/la: Samo razmislite (i jedni i drugi) da ovdje možda ima djece šehida, poginulih boraca, i ljudi koji su sami preživjeli strahote rata. Sva prepucavanja mogu svarit, pa čak i ono o Osimu i Hasetu, al ta ko je više četnika u klubu imao... Đilda i Keli se u grobovima okreću.
...
zar i ti sine Ivane!?

Herson

Post Postao/la Herson » 15 apr 2024, 15:52

@admin Obećao si trajne banove za one koji budu pominjali Radovana na ovoj temi. :kafa:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 apr 2024, 16:02

Lewy21 je napisao/la:
15 apr 2024, 15:51
15 apr 2024, 15:25
Rece lik koji je prosle godine ovdje sastavio alternativnu historiju Stadiona Grbavica.
Vama je svaka historija osim vaše izmišljene alternativna, kad imate svoju.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], jurisicduska, Orjuna i 20 gostiju.