zuti uzima žutoDamirT je napisao/la: ↑15 apr 2024, 16:41https://www.facebook.com/share/r/T5PNhT ... tid=xfxF2i
Kakav je ovo divljak i seljacina.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
-
- Kontakt:
Koji podanicki klub je postao ovaj Zeljo
Bore se za opstanak iskljuci im sudija dva igraca i jos im se ovaj ovako ponasa na tribini
Pa na svakom drugom stadionu u takvoj situaciji bi po labrnji dobio prije nego sto bi pokusao nesto a ne uradio
Meni je ovdje Ibricic pravi mangup ispao vise mu stalo do Sarajeva nego citavom zapadu koji suti ko picke do Zelje

Bore se za opstanak iskljuci im sudija dva igraca i jos im se ovaj ovako ponasa na tribini

Pa na svakom drugom stadionu u takvoj situaciji bi po labrnji dobio prije nego sto bi pokusao nesto a ne uradio
Meni je ovdje Ibricic pravi mangup ispao vise mu stalo do Sarajeva nego citavom zapadu koji suti ko picke do Zelje

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
va selam, ako nisam ispravi me.riGonTM je napisao/la: ↑15 apr 2024, 16:35ok selam upravu siLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 apr 2024, 16:33Zalutali momce. Korona sezona je okoncana bas u momentu kada su svi sa svima odigrali i kuci i u gostima. Da ste kojim slucajem vi bili prvi, postali bi prvaci.
Drugo, vrati se malo u taj period i pogledaj sta je po savezu bila obaveza ZA SVE KLUBOVE koji se takmice.
Nisam siguran da li je za svaki trening ali za svaku utakmicu su se morali testirati svi sudionici. To je kostalo.
Mozes i prelistati i vidjeti koje su to ekipe uradile kad im se nalozilo.
Bezveze vam je ova prica, pricate nama o tastatura huligansu, ti komentari sto si okacio su obisli planetu. To je relevantno, sto se neko sprda po forumu.
Titula kao suza cista. Da ti bude lakse, prekinuta je i nizozemska liga i proglasen prvak.
Selam
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Koliko god im se ti ulizivao nikad te nece smatrati ravnim sebi. Ne znam kako to ne shvatas. Jesi jadan u pm.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 apr 2024, 16:46Koji podanicki klub je postao ovaj Zeljo![]()
Bore se za opstanak iskljuci im sudija dva igraca i jos im se ovaj ovako ponasa na tribini![]()
Meni je ovdje Ibricic pravi mangup ispao vise mu stalo do Sarajeva nego citavom zapadu koji suti ko picke do Zelje![]()
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
pa pasa moj ibricic je na stadion usao na nasu desetogodišnju, no sikirikiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 apr 2024, 16:46Koji podanicki klub je postao ovaj Zeljo![]()
Bore se za opstanak iskljuci im sudija dva igraca i jos im se ovaj ovako ponasa na tribini![]()
Meni je ovdje Ibricic pravi mangup ispao vise mu stalo do Sarajeva nego citavom zapadu koji suti ko picke do Zelje![]()

Ibričić se vadi. Promašen trener, otjerali dobre igrače, igra tanka.
Iduće sezone ako Sarajevo ne bude u borbi za titulu, Senijad leti.
Iduće sezone ako Sarajevo ne bude u borbi za titulu, Senijad leti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Meraak1921
- Kontakt:
Takvi su svi na istoku i sjeveru, od Real Madrida, do onog sto je uradio u teren kad je usao, sad ovo .. go.vna
Daj nam snimak sinoć kad je Rožman davao izjavu ahhahahahahaMeraak1921 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 16:55
Takvi su svi na istoku i sjeveru, od Real Madrida, do onog sto je uradio u teren kad je usao, sad ovo .. go.vna
Ibricic i Jakovljevic su primitivci i seljacine.
Plava gospoda se ne zeli spustati na taj nivo
Plava gospoda se ne zeli spustati na taj nivo

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Vjeruj da je i meni prvom nekad neugodno citati. Frajer nam se jedan dan ulizuje, drugi vrijedja, treci kmeci jer mu je neko odgovorio istom mjerom. Cudan momak, ali zna biti zabavan.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑15 apr 2024, 16:47Koliko god im se ti ulizivao nikad te nece smatrati ravnim sebi. Ne znam kako to ne shvatas. Jesi jadan u pm.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 apr 2024, 16:46Koji podanicki klub je postao ovaj Zeljo![]()
Samo onakva seljačina i može raditi u ovoj polu-naštimanoj ligi. On i onaj političar što je vodio Borac dok nije se uhljebio negdje.. sve su to rumenke klasične koje je rat nažalost ubrazno pomaknuo sa pašnjaka u gradove. I zato nam je sport ovakav. Prije se jednostavno nije moglo dopustiti da ovakvi polu ljudi imaju funkcije u klubu, da predstavljaju klub na bilo koji način. Jednostavno nema gospode više, samo papci sa parama i polu-karijerama
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Samo sam napisao da je Ibricic mangup ispao kakve to veze ima sa Sarajevom
Kako su poludili sta je ovo

Kako su poludili sta je ovo

nisam znao da je seljacina drugo značenje za mangupa. prije dvije sedmice je izjavio kako je porodični covjek, a sinoc psuje mater redom. to mangupluk?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:04Samo sam napisao da je Ibricic mangup ispao kakve to veze ima sa Sarajevom![]()
Kako su poludili sta je ovo![]()
Jado se ne može susdržati, a to je osnova u sportu.riGonTM je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:05nisam znao da je seljacina drugo značenje za mangupa. prije dvije sedmice je izjavio kako je porodični covjek, a sinoc psuje mater redom. to mangupluk?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:04Samo sam napisao da je Ibricic mangup ispao kakve to veze ima sa Sarajevom![]()
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Gledam i ne vjerujem. Hajde bilo ko, ali ovaj da ima obraza išta napisati.FKSDoGroba je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:06Rece onaj koji ismijava mrtve ljude, psuje sestre i majke u svakom postu.curvanord je napisao/la: ↑15 apr 2024, 16:57Daj nam snimak sinoć kad je Rožman davao izjavu ahhahahahahaMeraak1921 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 16:55
Takvi su svi na istoku i sjeveru, od Real Madrida, do onog sto je uradio u teren kad je usao, sad ovo .. go.vna![]()
![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Mozda je tebi ispao mangupcina i lafac, mozda tebe impresionira ponasanjene krkana poput Ibricica ili Jakovljevica, al ako cemo realno ispali su samo primitivci i seljacine, ono sto i jesuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:04Samo sam napisao da je Ibricic mangup ispao kakve to veze ima sa Sarajevom![]()

NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:01
Vjeruj da je i meni prvom nekad neugodno citati. Frajer nam se jedan dan ulizuje, drugi vrijedja, treci kmeci jer mu je neko odgovorio istom mjerom. Cudan momak, ali zna biti zabavan.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Cuj mangupluk psovati nekome majku. Mozda u Vrapcicima. Pa 90% navijaca Sarajeva ga naziva debilom, samo tebi mangup. Kakav si ti kmet jbtCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:04Samo sam napisao da je Ibricic mangup ispao kakve to veze ima sa Sarajevom![]()
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Kako su samo branili Ibričića.
"Ja sam porodičan čovjek, sa nekim stvarima se nikad ne bi igrao."

"Ja sam porodičan čovjek, sa nekim stvarima se nikad ne bi igrao."

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, TylerBurey i 21 gost.