I klub ce se zastitit psovanjem sa tribine? Da smo pokradeni, razumio bih frustraciju, jedina greska je premala nadoknada izgubljenog vremena, ali da je ona bila i 20 minuta, nama ne bi bilo dovoljno da zabijemo gol, a tu nije kriv ni Gigovic, ni Sivac, ni savez.Hajdeee je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:04Neka im je psovao. Treba glumiti neke akademske gradjane, a imate posla sa stokom i sljamom. Takvima svuda i uvijek treba pokazati zube i **** sve po spisku. Jer oni samo i razumiju takav nacin komunikacije.
Ibricic ima druge propuste, i imam zamjerke na stvari puno bitnije. Kao sto je recimo ocajna selekcija ekipe i slicno.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
kad ovo izjavi navijac Sarajeva....zlo87 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:13I klub ce se zastitit psovanjem sa tribine? Da smo pokradeni, razumio bih frustraciju, jedina greska je premala nadoknada izgubljenog vremena, ali da je ona bila i 20 minuta, nama ne bi bilo dovoljno da zabijemo gol, a tu nije kriv ni Gigovic, ni Sivac, ni savez.Hajdeee je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:04Neka im je psovao. Treba glumiti neke akademske gradjane, a imate posla sa stokom i sljamom. Takvima svuda i uvijek treba pokazati zube i **** sve po spisku. Jer oni samo i razumiju takav nacin komunikacije.
Ibricic ima druge propuste, i imam zamjerke na stvari puno bitnije. Kao sto je recimo ocajna selekcija ekipe i slicno.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Sta mislite kako i na koji nacin je isceniran incident u tunelu, da se dobije crveni i za nas?
Sta mislite je li bilo ulazaka u svlacionice sudijama, na poluvremenu.
Sta mislite kako to da je zeljeznicaru cijelu drugo poluvrijeme svirao samo jedan faul??????
Nije ovo Swedska ni Njemacka. Pored sportskog znanja, ovdje moras biti sve drugo (u to sve dopisite sta god vam padne na pamet) da bi se moglo hrvati sa situacijom u kojoj se odvija takmicenje.
Pun qurac vise protestnih nota i sluzbenih obracanja javnosti zbog XY stvari. To u Bosni pije vode manje od 0%.
I da dodam opet, Ibricic mi nije simpatcan, a jos manje drag. Cak sta vise.
Sta mislite je li bilo ulazaka u svlacionice sudijama, na poluvremenu.
Sta mislite kako to da je zeljeznicaru cijelu drugo poluvrijeme svirao samo jedan faul??????
Nije ovo Swedska ni Njemacka. Pored sportskog znanja, ovdje moras biti sve drugo (u to sve dopisite sta god vam padne na pamet) da bi se moglo hrvati sa situacijom u kojoj se odvija takmicenje.
Pun qurac vise protestnih nota i sluzbenih obracanja javnosti zbog XY stvari. To u Bosni pije vode manje od 0%.
I da dodam opet, Ibricic mi nije simpatcan, a jos manje drag. Cak sta vise.
- FKS -
Tako i treba Ibricicu !
Kad Mulalic, Nedo Turković psuju majku pitarsku oni ih dizu u nebesa. Samo mi fol treba mu otkaz dati. Zato nas svako i gazi.
BRAVO IBRICICU !
Kad Mulalic, Nedo Turković psuju majku pitarsku oni ih dizu u nebesa. Samo mi fol treba mu otkaz dati. Zato nas svako i gazi.
BRAVO IBRICICU !
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- TurkishAirlines
Da li nam mozes reci ata je to bilo sto se znalo a nisi mogao reci prije derbija?

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Puna podrška Slaviši Radoviću, također i Ibričiću! Rožman je kriv, umjesto smijanja poslije utakmice na pressici trebao je priznati ODGOVORNOST i svoj PORAZ (najgora utakmica ikad što sam gledao skladno okolnostima)!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Ocekivanja su vec odavno spala ali lagano nakon najveceg kluba u BiH pocelo se zadovoljavat i sa 4 mjestom sa nekim milijardama reala.
Sada jos ostaje kada dodjemo u situaciji kmelje da pljescemo kada se borimo za opstanak i kada 4 zaredom izgubimo.
Fk Opravdanje
Ovaj zadnja dva prelazna roka su vise unistila klub od jesicevih akvizicija kako novcano tako i tabelno.
Sada jos ostaje kada dodjemo u situaciji kmelje da pljescemo kada se borimo za opstanak i kada 4 zaredom izgubimo.
Fk Opravdanje
Ovaj zadnja dva prelazna roka su vise unistila klub od jesicevih akvizicija kako novcano tako i tabelno.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 15 apr 2024, 17:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne navijam za Sarajevo, bar ne za to koje ti navijas. Poceli ste klub zasnivati na nekakvim neistinama i mitovima. Fudbalski klub Sarajevo za mene je uvijek predstavljao klub sposobnih, casnih, postenih, hrabrih, emancipovanih i gospodskih ljudi. A za tebe?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:15kad ovo izjavi navijac Sarajeva....zlo87 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:13I klub ce se zastitit psovanjem sa tribine? Da smo pokradeni, razumio bih frustraciju, jedina greska je premala nadoknada izgubljenog vremena, ali da je ona bila i 20 minuta, nama ne bi bilo dovoljno da zabijemo gol, a tu nije kriv ni Gigovic, ni Sivac, ni savez.Hajdeee je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:04Neka im je psovao. Treba glumiti neke akademske gradjane, a imate posla sa stokom i sljamom. Takvima svuda i uvijek treba pokazati zube i **** sve po spisku. Jer oni samo i razumiju takav nacin komunikacije.
Zadnja izmjena: zlo87, dana/u 15 apr 2024, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- TurkishAirlines
Mentalni patuljci, predvodjeni trenerom i SD.
Kapiten im Slavisa Radovic.
Kapiten im Slavisa Radovic.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Op, op, op, op...
Samo ostro sa stokom. Nema povlacenja, kodeksa.
Sa gospodom gospodski, sa stokom adekvatno kako i treba.
Kome se ne svidja, ima pozoriste.
Poz.
- FKS -

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- JavierBosnia
- Kontakt:
Postoji mogucnost uklanjanja fan shopa u Ferhadiji
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Navijaci Sarajeva sada rade stvari kao komsije kada je bio tu Misimovic.zlo87 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:31Ne navijam za Sarajevo, bar ne za to koje ti navijas. Poceli ste klub zasnivati na nekakvim neistinama i mitovima. Fudbalski klub Sarajevo za mene je uvijek predstavljao klub sposobnih, casnih, postenih, hrabrih, emancipovanih i gospodskih ljudi. A za tebe?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:15kad ovo izjavi navijac Sarajeva....zlo87 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:13
I klub ce se zastitit psovanjem sa tribine? Da smo pokradeni, razumio bih frustraciju, jedina greska je premala nadoknada izgubljenog vremena, ali da je ona bila i 20 minuta, nama ne bi bilo dovoljno da zabijemo gol, a tu nije kriv ni Gigovic, ni Sivac, ni savez.
Neko jednoumlje rezanje na neistomisljenike mitovanje i lobotomija.
Da bar imamo neki razlog za to a u biti Sarajevo nista jace nego 2014....
A o sposobnosti ljudi koji vode klub me treba raspravljati, spasise sebe pomocu ziljkica i saveza kojem ce za pola godine opet biti rame uz rame....
A šta sad mi treba da radimo, prestati biti navijači?Istinasamo123 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:30Ocekivanja su vec odavno spala ali lagano nakon najveceg kluba u BiH pocelo se zadovoljavat i sa 4 mjestom sa nekim milijardama reala.
Fk Opravdanje
Kad god je bilo povuci potegni HZ je pokrenuo akciju, da li onim upadanjem na trening, tjeranje Ajle itd.
I ne možeš nas porediti sa fekalijama ali nikako.
Za sportski segment nismo uspjeli pogoditi pravu formulu, ne ide nas.
Išli smo sa mladim i ambicioznim Dudićem koji je znao rasplamsat ekipu, išli smo sa raznoraznim regionalnim trenerima, išli sa mahalskom rutom narkomana Varešanovića, evo imamo sad trenera koji je neke trofeje osvajao po Cro.
Ne može me niko ubijediti da ljudi koji su u upravi FKS ne vole klub i ne žele uspjehe.
-
- Kontakt:
Istina ima druge propuste ovo mu je + i znak da mu je stalo do kluba i navijaca.Hajdeee je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:04Neka im je psovao. Treba glumiti neke akademske gradjane, a imate posla sa stokom i sljamom. Takvima svuda i uvijek treba pokazati zube i **** sve po spisku. Jer oni samo i razumiju takav nacin komunikacije.
Ma šteta da imamo ovakve igrace bez muda.
U isto vrijeme me raduje i zabrinjava činjenica da je Buljubašić naš najbolji igrač i najvažniji kotač u ekipi, uprskos činjenici da je u zadnjem prelaznom roku urađena rekonstrukcija veznog reda. To je jasan pokazatelj da je prelazni rok bio totalni promašaj, odgovornost je na treneru i sd.
Ibričićiću se nema šta zamjeriti za ove psovke. Gigović i slični svakako i ne zaslužuju ništa bolje.
Ibričićiću se nema šta zamjeriti za ove psovke. Gigović i slični svakako i ne zaslužuju ništa bolje.
-
- Kontakt:
Mi smo tu da nam godine prodju u nicemu o cemu smo mozda sanjali ili mastali...kempes je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:41A šta sad mi treba da radimo, prestati biti navijači?Istinasamo123 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 17:30Ocekivanja su vec odavno spala ali lagano nakon najveceg kluba u BiH pocelo se zadovoljavat i sa 4 mjestom sa nekim milijardama reala.
Fk Opravdanje
Kad god je bilo povuci potegni HZ je pokrenuo akciju, da li onim upadanjem na trening, tjeranje Ajle itd.
I ne možeš nas porediti sa fekalijama ali nikako.
Za sportski segment nismo uspjeli pogoditi pravu formulu, ne ide nas.
Išli smo sa mladim i ambicioznim Dudićem koji je znao rasplamsat ekipu, išli smo sa raznoraznim regionalnim trenerima, išli sa mahalskom rutom narkomana Varešanovića, evo imamo sad trenera koji je neke trofeje osvajao po Cro.
Ne može me niko ubijediti da ljudi koji su u upravi FKS ne vole klub i ne žele uspjehe.
Nismo pogodili formulu ali zato uvikek mozes dovesti umirovljenog igraca poput duljevixa koji ne moze istracati 2 kontre i dati mu 10 15 hiljada platu.
Ne mozes pogoditi formulu jer ljudi koji su tu to mozda ne znaju... A ajlu bolje ni ne pominji samo kod nas su dobrodosli deklarisani navijaci smradova...
joj ibricica, jbt prestanite vise mafijati, psovati sudije i udarati se po tunelima. De malo pameti u glavu i pocnite igrati lopte
Nek mu je yebao mater ! Rekao sam sinoc odma, morao je de.bil konpenzirati crvene koji su opravdani.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.