Vala smo i mi u vakat zalamali između ostalog uz "Djevojka za jedno veče, misli, briga me. Al' kod tebe su još uvijek moje gaćice" pa nam ništa ne fali.
Kokad se izlazi da se uživa u muzici. Bitno samo da nešto dere.
Haj kontam ja da uzimaju ljudi ove Moete i skupa pića na nekim narodnjacima, ali zamisli platiš da slušaš ovo
Ma ne uzimaju oni Moet jer je dobro piće već jednostavno ko neki statusni simbol u njihovim glavama. Kvalitet šampanjca ko šampanjca je prosjek za koji se ne isplati izvaliti 250-300 maraka u diskoteci. A ovakvim nije bitno ni ko pjeva, oni i u nargila barovima to naruče samo "da narod vidi".
S druge strane što se tiče ovih skupljih vodki, to se isplati uzimati jer je nebo i zemlja razlika između GG/Belv i npr Absoluta/Pushkina.
A ovamo sve selam alejk ovo ono, a postidi prve alkose foruma svojim znanjem.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Haj kontam ja da uzimaju ljudi ove Moete i skupa pića na nekim narodnjacima, ali zamisli platiš da slušaš ovo
Ma ne uzimaju oni Moet jer je dobro piće već jednostavno ko neki statusni simbol u njihovim glavama. Kvalitet šampanjca ko šampanjca je prosjek za koji se ne isplati izvaliti 250-300 maraka u diskoteci. A ovakvim nije bitno ni ko pjeva, oni i u nargila barovima to naruče samo "da narod vidi".
S druge strane što se tiče ovih skupljih vodki, to se isplati uzimati jer je nebo i zemlja razlika između GG/Belv i npr Absoluta/Pushkina.
A ovamo sve selam alejk ovo ono, a postidi prve alkose foruma svojim znanjem.
Razumije se opasno i u kocku.. a fol proziva ove munafike po forumu. Tuzlak stari prevrtaner.
Zvat ću ja svog najboljeg jarana, lik diže 190 na mrtvom i na benču Boga pitaj koliko a musliman 1/1, pet vakata dnevno plus radi u Ministarstvu odbrane.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zvat ću ja svog najboljeg jarana, lik diže 190 na mrtvom i na benču Boga pitaj koliko a musliman 1/1, pet vakata dnevno plus radi u Ministarstvu odbrane.
jaran:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "