FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo nikada nije imalo bezmudniju ekipu od ove trenutno ....
**** ti i ja mater Gigoviću i Musi
**** ti i ja mater Gigoviću i Musi
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 15 apr 2024, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kakav smo cemer od navijaca,ja da sam bilo sta u klubu hebo bi Gigovicu sve oa i juce navlacili ovoj ragbi ekipi sve i svasta. Hebali svi sve Radovicu juce a mogao sam se kladiti da nista uradio nije jer morali su nekako da se operu i izmisle nesto,eto kaze nije se ni naguravao a ovdje pise da je u lice nekog udario. Opet svaka cast Ibricicu ne trebaju nam zene u klubu Sabrine i slicne ublehe. Kad nas udaraju na terenu pisete p.icke,kad uprava ne reaguje i kad su mirni opet p.icke nikad niko nama udovoljiti nece

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Famozna evropa bi samo mogla stvoriti jos jednu historijsku bruku od nizerazrenih protivnika ako ovaj tim nastavi igrati za Sarajevo i na ljeto.
Ama ljudi lajemo čitavu sezonu i sudijama i savezu.. i šta imamo od toga Boga vam?
Nismo ba nikad bili seljački klub. Ako je neko ovako postupao po stadionima, to su bile protivničke ekipe i njihovi funkcioneri.
Bruka. Pokušaj prebacivanja fokusa na trivijalne stvari. A imam osjećaj da ćemo tek u idućim sedmicama otkriti hejbet nekih novih neprijatelja, koji nam ko biva ne daju naprijed.
Nismo ba nikad bili seljački klub. Ako je neko ovako postupao po stadionima, to su bile protivničke ekipe i njihovi funkcioneri.
Bruka. Pokušaj prebacivanja fokusa na trivijalne stvari. A imam osjećaj da ćemo tek u idućim sedmicama otkriti hejbet nekih novih neprijatelja, koji nam ko biva ne daju naprijed.
The saddest thing in life is wasted talent.
- TurkishAirlines
Jedno je sta bi mi, kao navijaci, a drugo sta treba neko ko je uposlenik kluba.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:17Kakav smo cemer od navijaca,ja da sam bilo sta u klubu hebo bi Gigovicu sve oa i juce navlacili ovoj ragbi ekipi sve i svasta. Hebali svi sve Radovicu juce a mogao sam se kladiti da nista uradio nije jer morali su nekako da se operu i izmisle nesto,eto kaze nije se ni naguravao a ovdje pise da je u lice nekog udario. Opet svaka cast Ibricicu ne trebaju nam zene u klubu Sabrine i slicne ublehe. Kad nas udaraju na terenu pisete p.icke,kad uprava ne reaguje i kad su mirni opet p.icke nikad niko nama udovoljiti nece
Zamisli nzm Galijani iz Vipa yebe majku talijanskom sudiji

Sva nemoc kluba se ogleda u ponasanju uposlenika na utakmicama.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Posteno razmisljanje ali samo iz jednog ugla, ali ova prica NEDRZI VODU..napoleon72 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 07:51Slazem se i ja da je remi iskljucivo Rozmanu na dusu. Da je ostao Radovic i da smo jos dva igraca ubacili, mi ne bismo gol dali.
Al takodje treba i reci da ne moze uvijek sve bit do trenera. Riba smrdi od glave. Mi smo postali Chelsea za sirotinju, ili jos bolji primjer, Man Utd. Nesto je truhlo u klubu i to ti najbolji strucni stab ne moze promijenit. Nemoguce je da su i Murinjo i ETH i Van Gal neznalice, sve su to trofejni treneri, al s Unitedom ne mogu qrca. Kao ni mi sa Rozmanom, Vasoskim, Dudicem... Ne moze uvijek bit do trenera, ima i drugih faktora. Evo prvi, koja je sad strategija Fudbalskog kluba Sarajevo? Kad je Rozman dosao, otjerao je igraca radi nediscipline, a nocas mu lik samara igraca u tunelu bez njegovog znanja. Otjerao je igraca koji nece da trenira, a ubacuje Duljevica koji evidentno nije spreman ni za 10 minuta igre. Rijesio se Vrancica koji ne trci, ubacuje istog tog Dulju koji NE MOZE potrcat, jos se spominje propali Besic. Pa cekaj malo, jesmo li se mi ikako makli iz 2016. ili su ovo sve samo ljepse upakovani Ikande i Stepanov? Duljevic ce vjerovatno bit novi Said iz 2017., vracen da smiri navijace. Koji ce ti qrac Besic pored Buljubasica? Ne treba nam trkac nego kreator. Ko povlaci te retardirane poteze?
Druga stvar, u klubu je atmosfera preopustena. Jednom ranije sam pisao da je najveca greska nase qrcenje da smo najtrofejniji. Ja da sam na celu kluba, prestao bih isticat da smo najtrofejniji, ne bih dao da ikom spomene to sve dok ne budemo imali pet trofeja vise od ostalih, i to pet major trofeja. Oblijepio bih svlacionicu prije svake utakmice trofejima Zelje i Zrinjskog, utakmice Zrinje u grupnoj fazi itd. Neko je juce postavio video, kako Klopp ne da igracima da dodirnu znak This is Anfield dok ne osvoje nesta. To je odlika velikana, da se qrcis tek kad zasluzis. Mi tri godine nismo primirisali trofeju, u tri godine imamo dva cetvrta mjesta, evo vjerovatno i trece u nizu. Sarajevo je samo jednom poslije rata triput u nizu zavrsilo van top 3, i to izmedju sezona 07/08 i 09/10. A treba li spominjati kakvi smo bili tad finansijski, a kakvi smo sad?
Nesto je truhlo u drzavi Danskoj. Tacnije, malo koje tkivo je zdravo.
Uslose u prvenstvo sa Fedjom da se rastjera starudija, i da se napravi kostur ekipe novi (koji se nemoze napravit za jednu sezonu)), ljudi izasli JAVNO i rekli cilj je evropa al ako se otvori uzecemo sve sto mozemo (prvenstvo kup). Navijavci javno podrzali tu STRATEGIJU. EVROPA SE IZBORILA, lose izgledali smjenili trenera. Rozman ibrucic dosli EVROPA CILJ, i osvajanje kupa, iz KUPA smo ispali NE ZADLUZENOM I OCITOM KRADJOM OD STRANE SUDIJE. Garantuhem da bi Hajduk ispao od borca sa onakvim sudjenjem..
Ekipa mora upast u sivilo da bi trener uvidio igrace individualno i ekipno ko kako reaguje
-
- Kontakt:
Sad Borac tu ako kiksamo a posusje dobije ove ranjenike imamo isto bodova na 5 mjestu...
Treba se pazit da sandzokan ne izofira taktiku koju ni sam trener ne zna koja je...
Jucerasnja taktika mu je bila potrosimo vrijeme sto prije dodavanjima na centru da se zavrsi ova bruka hocu recii utakmica.
Jel ih bar malo stid onih ljzdi iz coska koji su Sarajevo a vi niste ocigledno.
Treba se pazit da sandzokan ne izofira taktiku koju ni sam trener ne zna koja je...
Jucerasnja taktika mu je bila potrosimo vrijeme sto prije dodavanjima na centru da se zavrsi ova bruka hocu recii utakmica.
Jel ih bar malo stid onih ljzdi iz coska koji su Sarajevo a vi niste ocigledno.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 15 apr 2024, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sivac nas je počeo sakatiti od početka utakmice, da je mogao da ne isključi onu gamad vjerujte da bi to zaobišao. Mi smo i do crvenih kartona bolje stajali na terenu od njih, sudija ih pustio da udaraju a nama za svaki faul žuti karton, morao je izmisliti crveni i nama i ja im j.bem sve po redu. Puna podrška Ibričiću ( poletili odma da ga objave kao da drugi ne psuju) i Radoviću puna podrška a naši navijači koji ko fol prosipaju neku finoću neka se osvrnu oko sebe i vide šta drugi rade i oni opravdaju svaki potez svojih igrača, samo naši glume neku finoću. Udri Ibričiću po lopovima.
Misliš Galijani ne psuje, pusti šuplje.TurkishAirlines je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:28Jedno je sta bi mi, kao navijaci, a drugo sta treba neko ko je uposlenik kluba.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:17Kakav smo cemer od navijaca,ja da sam bilo sta u klubu hebo bi Gigovicu sve oa i juce navlacili ovoj ragbi ekipi sve i svasta. Hebali svi sve Radovicu juce a mogao sam se kladiti da nista uradio nije jer morali su nekako da se operu i izmisle nesto,eto kaze nije se ni naguravao a ovdje pise da je u lice nekog udario. Opet svaka cast Ibricicu ne trebaju nam zene u klubu Sabrine i slicne ublehe. Kad nas udaraju na terenu pisete p.icke,kad uprava ne reaguje i kad su mirni opet p.icke nikad niko nama udovoljiti nece
Zamisli nzm Galijani iz Vipa yebe majku talijanskom sudiji![]()
-
- Kontakt:
K.urca ce Galijaniju u ekipi sudije da kroje tabelu i da se izivljavaju. Inace ako mislite da su u ostalim klubovima lafo kulturni dobro se varate,gledaj juce Bekrica i jos nekog levata kako na ulazu trce,psuju,pljuju prema sudijiTurkishAirlines je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:28Jedno je sta bi mi, kao navijaci, a drugo sta treba neko ko je uposlenik kluba.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:17Kakav smo cemer od navijaca,ja da sam bilo sta u klubu hebo bi Gigovicu sve oa i juce navlacili ovoj ragbi ekipi sve i svasta. Hebali svi sve Radovicu juce a mogao sam se kladiti da nista uradio nije jer morali su nekako da se operu i izmisle nesto,eto kaze nije se ni naguravao a ovdje pise da je u lice nekog udario. Opet svaka cast Ibricicu ne trebaju nam zene u klubu Sabrine i slicne ublehe. Kad nas udaraju na terenu pisete p.icke,kad uprava ne reaguje i kad su mirni opet p.icke nikad niko nama udovoljiti nece
Zamisli nzm Galijani iz Vipa yebe majku talijanskom sudiji![]()
-
- Kontakt:
Tebe kad citam i onog 83 tacno se u vama vidi plava filozofija.fks74 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:32Sivac nas je počeo sakatiti od početka utakmice, da je mogao da ne isključi onu gamad vjerujte da bi to zaobišao. Mi smo i do crvenih kartona bolje stajali na terenu od njih, sudija ih pustio da udaraju a nama za svaki faul žuti karton, morao je izmisliti crveni i nama i ja im j.bem sve po redu. Puna podrška Ibričiću ( poletili odma da ga objave kao da drugi ne psuju) i Radoviću puna podrška a naši navijači koji ko fol prosipaju neku finoću neka se osvrnu oko sebe i vide šta drugi rade i oni opravdaju svaki potez svojih igrača, samo naši glume neku finoću. Udri Ibričiću po lopovima.
Dobrica cosic style
Al sta tebe briga ti si tekmu umjesto u onom logoru kao po navici proveo na forumu...
-
- Kontakt:
Kako ovdje pjene ove pecurke,opet su poslije kise izasli da hebu mrtve,da nam vrte istu pricu kad kiksamo,kako im ne dosadi u pm
Ti da si narušenog zdravlja kao ja nebi gledao ni na tv, ja sam smrtno bolestan a i dalhe sam uzsvoje Sarajevo i bit ću do smrti. Samo mi je porodica ispred kluba a prestao sam ići na derbije ima 10 godina, dođem na poneku evropsku utakmicu i gostovanje u Tuzli. Lijep pozdrav i želim ti dug život i da budeš barem na pola utakmica Sarajeva na koje sam ja išao.Istinasamo123 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:37Tebe kad citam i onog 83 tacno se u vama vidi plava filozofija.fks74 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:32Sivac nas je počeo sakatiti od početka utakmice, da je mogao da ne isključi onu gamad vjerujte da bi to zaobišao. Mi smo i do crvenih kartona bolje stajali na terenu od njih, sudija ih pustio da udaraju a nama za svaki faul žuti karton, morao je izmisliti crveni i nama i ja im j.bem sve po redu. Puna podrška Ibričiću ( poletili odma da ga objave kao da drugi ne psuju) i Radoviću puna podrška a naši navijači koji ko fol prosipaju neku finoću neka se osvrnu oko sebe i vide šta drugi rade i oni opravdaju svaki potez svojih igrača, samo naši glume neku finoću. Udri Ibričiću po lopovima.
Dobrica cosic style
Al sta tebe briga ti si tekmu umjesto u onom logoru kao po navici proveo na forumu...

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Otjerao pola ekipe, doveo kurcine od igraca, zajedno sa trenerom koji NE ZNA da dobije utakmicu protiv 8 ljudi.
Ali psuje sa tribine kao orangutan na koridi i sve mu je oprosteno
Mirvic dovede ovu dvojicu, nakon bezbroj fula, kad je usrao sve sto se moglo usrat, fulio sa hiljadu igraca i trenera.
Ali povuce ekipu i najavi laznu borbu protiv saveza u kojoj ga odj.ebe bukvalno svaki drugi klub i sve mu je oprosteno
Kako jeftinim fazonima vas uzimaju, to nije humano. Da je neki raniji vakat mnogi bi ovdje kupovali cigle i lomili se da skontaju gdje je kugla kad neko zavrti sibicu. Ali danas sve prolazi i sve pali.
Ali psuje sa tribine kao orangutan na koridi i sve mu je oprosteno

Mirvic dovede ovu dvojicu, nakon bezbroj fula, kad je usrao sve sto se moglo usrat, fulio sa hiljadu igraca i trenera.
Ali povuce ekipu i najavi laznu borbu protiv saveza u kojoj ga odj.ebe bukvalno svaki drugi klub i sve mu je oprosteno

Kako jeftinim fazonima vas uzimaju, to nije humano. Da je neki raniji vakat mnogi bi ovdje kupovali cigle i lomili se da skontaju gdje je kugla kad neko zavrti sibicu. Ali danas sve prolazi i sve pali.
-
- Kontakt:
Sve uredu sve pet.fks74 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:44Ti da si narušenog zdravlja kao ja nebi gledao ni na tv, ja sam smrtno bolestan a i dalhe sam uzsvoje Sarajevo i bit ću do smrti. Samo mi je porodica ispred kluba a prestao sam ići na derbije ima 10 godina, dođem na poneku evropsku utakmicu i gostovanje u Tuzli. Lijep pozdrav i želim ti dug život i da budeš barem na pola utakmica Sarajeva na koje sam ja išao. :salut:Istinasamo123 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:37Tebe kad citam i onog 83 tacno se u vama vidi plava filozofija.fks74 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:32Sivac nas je počeo sakatiti od početka utakmice, da je mogao da ne isključi onu gamad vjerujte da bi to zaobišao. Mi smo i do crvenih kartona bolje stajali na terenu od njih, sudija ih pustio da udaraju a nama za svaki faul žuti karton, morao je izmisliti crveni i nama i ja im j.bem sve po redu. Puna podrška Ibričiću ( poletili odma da ga objave kao da drugi ne psuju) i Radoviću puna podrška a naši navijači koji ko fol prosipaju neku finoću neka se osvrnu oko sebe i vide šta drugi rade i oni opravdaju svaki potez svojih igrača, samo naši glume neku finoću. Udri Ibričiću po lopovima.
Dobrica cosic style
Smanji samo te nebuloze nemoj da budemo ko oni.
Svi nam krivi sto bjednike u rasulu ne dobismo.
Ne smije biti opravdanja a i nema ga.
Jednom rijecju bruka i sramota...
Dobro su razocarali jucer ljude koji su izvrtali na suncu u onom haosu i svemu sto je jucer bilo...
Za samara su svi
A tebi svako dobro i da pratis Sarajevo jos 100 godina abd...
Oni imali 8 ljudi a mi 11, imali su oni druže jednog viška i to čitavu utakmicu samo što su bili u svom šesnaestercu pa nisu ništa mogli. Imali su golmana koji ih je spasio, gora bi sramota bila da smo bezglavo jurišali i primili iz neke frljoke. Mogu misliti kakvi biste onda bili.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:48Otjerao pola ekipe, doveo kurcine od igraca, zajedno sa trenerom koji NE ZNA da dobije utakmicu protiv 8 ljudi.
Ali psuje sa tribine kao orangutan na koridi i sve mu je oprosteno![]()
Ali povuce ekipu i najavi laznu borbu protiv saveza u kojoj ga odj.ebe bukvalno svaki drugi klub i sve mu je oprosteno![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], laznokrilo i 14 gostiju.