Premijer liga BiH - aktuelno

TurkishAirlines

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la TurkishAirlines » 15 apr 2024, 19:55

Vanja8 je napisao/la:
15 apr 2024, 19:54
Ma nekako mi ove Zeljkanove navijace najvise pogodilo sto psuje Gigiju... :rol: :rol:
Ide Gigovic u Posusje :rol:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 15 apr 2024, 20:00

TurkishAirlines je napisao/la:
15 apr 2024, 19:55
Vanja8 je napisao/la:
15 apr 2024, 19:54
Ma nekako mi ove Zeljkanove navijace najvise pogodilo sto psuje Gigiju... :rol: :rol:
Ide Gigovic u Posusje :rol:
Ma nema sanse, pa sudio je u Doboju... :urnebes: :urnebes:
Preofirno bi bilo da im sad svaku gostujucu sudi...

Nego se prepali , mozda Gigara ne skonta da je Ibricic u pitanju, mozda pomisli da mu neki njihov j,be sve od A do Ž zbog kartona... :urnebes:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 15 apr 2024, 20:10

E sad na ovoj nasoj temi procitah da je omjer faulova bio 7 - 17...

Hajde, to mi je Morto ovdje postavio jutros, ali nisam znao da je je na poluvremenu taj odnos bio 6-12...

Znaci Zeljo sa igracem manje cijelo drugo poluvrijeme napravio 1 ( slovima: jedan prekrsaj )

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

E pa svasta, da smo igrali sinoc stoni tenis bilo bi vise faulova... :urnebes:

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 15 apr 2024, 20:12

RatoborniMrmot je napisao/la:
15 apr 2024, 18:27
riGonTM je napisao/la:
15 apr 2024, 18:05
pa ovi pitari ni metar kvadratni svoj nemaju
slika
Zanimljivo je da se ovdje spominje onaj Karisik ( cipi ripi, plaza, mercato group ) sto je prao novac za kartel.

Cudi me sto pitari imaju veze sa takvim likovima, sokantno.
Glupko ovo sa slike sto je umjesan Karisik i fan shop Sarajeva su dva razlicita objekta i nemaju veze jedan sa drugim, samo u ovom naslovu imaju. Prodji kad gradom ako ti nije predaleko i vidjet ces da je Sarajevo dobilo bolju lokaciju od ove, kod Trznice odmah, vjerovatno ne znas sta je Trznica pa ukucaj na internetu mrsko mi objasnjavati.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 15 apr 2024, 20:25

A jest zapjenio, izvinuo se. :mrgreen:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 15 apr 2024, 20:38

jurisicduska je napisao/la:
15 apr 2024, 19:50
Lewy21 je napisao/la:
15 apr 2024, 18:17
CampobelloDiMazara je napisao/la:
15 apr 2024, 16:55
Burazeru ovo ti je pravi podanicki mentalitet zelio to priznati ili ne. Ispadate iz lige i ovaj vam kabadahiju glumi dok ga pola zapada gleda a pola snima. Tek sada dobijamo odgovore na ono nosenje cvijeca i poglede u pod dok vam Jakovljevic maltretira citavu klupu. Ja bi se ubio da mi je Velez takav ali znam to nikada necu docekati :wave:
Za onog 'grdnog' i pljuvanje se slažem i tu situaciju gledam kao najbolji indikator na šta smo spali i naravno da smo odmah pitali kako se takvo nešto moglo dozvoliti. Očekivao bi čovjek da najmirnija osoba na klupi bar u momentu onako iz prijenosa skoći s namjerom da ga udari kramponima u glavu.

Ali vezano za ovo na zapadu sinoć, da si ti bio umjesto jednog od ljudi ovdje, šta bi ti uradio?
Ja bih se recimo pridružio psovkama.
Vala ne volim kone ama baš nikako ali pričati da su podanici je mimo pameti. Svašta drugo jesu.
Ne, ja bih dodatno potpaljivao.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 apr 2024, 20:47

guadalupe je napisao/la:
15 apr 2024, 20:12
riGonTM je napisao/la:
slika
Zanimljivo je da se ovdje spominje onaj Karisik ( cipi ripi, plaza, mercato group ) sto je prao novac za kartel.

Glupko ovo sa slike sto je umjesan Karisik i fan shop Sarajeva su dva razlicita objekta i nemaju veze jedan sa drugim, samo u ovom naslovu imaju. Prodji kad gradom ako ti nije predaleko i vidjet ces da je Sarajevo dobilo bolju lokaciju od ove, kod Trznice odmah, vjerovatno ne znas sta je Trznica pa ukucaj na internetu mrsko mi objasnjavati.
Oprosti mu nije iz Sarajeva a na ekskurzije nije išao.

adukor88
Kontakt:

Post Postao/la adukor88 » 15 apr 2024, 20:53

Jesu poletili za info o fanshopu :urnebes: sve je uredu bre mirni budite :rol:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 apr 2024, 21:09

Na sve im udari ali na Gigaru nemoj. Stvar filozofije.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 15 apr 2024, 21:09

guadalupe je napisao/la:
15 apr 2024, 20:12
riGonTM je napisao/la:
slika

Tako kuci sa svojim pricaj, ako mozes. A nije da niste imali osnova sto se tice petljavina sa igracima i parama. To sto se vi pravite debili pa to ignorisete je deseta prica.

Komentar je bio za naslov, ako sam fulio, ****, uletice vam SIPA kad tad :mrgreen:

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 15 apr 2024, 21:16

upohaluhizugnimda je napisao/la:
15 apr 2024, 18:20
IsmirMirvic je napisao/la:
15 apr 2024, 17:52
upohaluhizugnimda je napisao/la:
15 apr 2024, 17:24
Mirvic im je toliko papaka navukao u klub da je to strasno. Bas ih je poseljacio do kraja. Ali opet kazem, sta ocekivati od covjeka koji uzme privatni avion da ode na koncert Jale Brata? Emancipovao se on u Americi, zaradio para, ali ne moze selo iz njega. Daj mu Jalu, Ibricica i pet bradatih gorila da ga prate okolo, da se moze kurciti po gradu i vuci bijelo po raznim Tavernama, jer bi ga onakvog kljakavog neko nasamarao da je sam. Naravno da je to impresivno degenima i kompleksasima poput Campobella, on sanja da dodje u tu situaciju, ali normalni ljudi na takve pojave gledaju s gadjenjem.
Kakva hrpa gluposti u jednom postu, a najveca je ta da muzicki ukus odredjuje kakav je neko kao covjek 🙄

I by the way, trap muzika se slusa od istocne do zapadne obale u Americi i nije nikakav balkanski trash kako vi implicirate!
Predsjednice, vi ste veoma neozbiljna osoba.

Kako komentarisete ovo primitivno ponasanje Ibricica i rusenje bespravno izgradjenog fan shopa?
Po svim slicnim pitanjima klub ce se, kao i obicno, ocitovati putem sluzbenih kanala, ukoliko za to bude bilo potrebe.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 15 apr 2024, 21:26

Vanja8 je napisao/la:
15 apr 2024, 20:10

Hajde, to mi je Morto ovdje postavio jutros, ali nisam znao da je je na poluvremenu taj odnos bio 6-12...

Znaci Zeljo sa igracem manje cijelo drugo poluvrijeme napravio 1 ( slovima: jedan prekrsaj )

Ako si to tek danas skonto citajuci post na forumu znaci da se ne sjecas nijednog nedosudjenog faula, nijedne greske u tom smislu. Pa jel..
Kakvi faulovi kad su se Celik i drugi vam stoper najvise dodavali pa daj Dulji da je nabije prelo Juga.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 15 apr 2024, 21:45

godrina je napisao/la:
15 apr 2024, 21:26
Vanja8 je napisao/la:

Ako si to tek danas skonto citajuci post na forumu znaci da se ne sjecas nijednog nedosudjenog faula, nijedne greske u tom smislu. Pa jel..
Kakvi faulovi kad su se Celik i drugi vam stoper najvise dodavali pa daj Dulji da je nabije prelo Juga.
Jarane, ne znam za tebe, ali statistiku nikako nisam mogao pratiti na sjeveru, vjerovatno kod vas na jugu ili istoku postoje neki monitori kod nogu pa vam stalno izbacuju podatke tako da ste u toku...
Jes vala, zaboravio si napomenuti i da nam je Selimovic nabio ovih 5 faulova u drugom, a da su nam Ovcina i Anicic bili poprilicno grubi...
Vjeruj mi da ne bi ona dva crvena kartona UEFA bi vam garant dodijelila nagrada za fair play, jer ne vjerujem da u svojoj istoriji od osnivanja ima i jedan klub da se brani 45 minuta i pri tome napravi jedan jedini faul...
Aferim... :bow:
Mi mozda imamo " svilene akademce", ali i za njih je Zeljkan Hor Beckih djecaka... :kralj:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 15 apr 2024, 21:51

Vanja8 je napisao/la:
15 apr 2024, 21:45
godrina je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:

Jarane, ne znam za tebe, ali statistiku nikako nisam mogao pratiti na sjeveru, vjerovatno kod vas na jugu ili istoku postoje neki monitori kod nogu pa vam stalno izbacuju podatke tako da ste u toku...
Jes vala, zaboravio si napomenuti i da nam je Selimovic nabio ovih 5 faulova u drugom, a da su nam Ovcina i Anicic bili poprilicno grubi...
Vjeruj mi da ne bi ona dva crvena kartona UEFA bi vam garant dodijelila nagrada za fair play, jer ne vjerujem da u svojoj istoriji od osnivanja ima i jedan klub da se brani 45 minuta i pri tome napravi jedan jedini faul...
Mi mozda imamo " svilene akademce", ali i za njih je Zeljkan Hor Beckih djecaka... :kralj:
E jbg sad si udrobio svega. Nema veze sa statistikom ali kojeg se nedosudjenog faula sjecas a da nije sviran ?
Evo ja se sjecam kad je Selimovic zicno Oliveiru ali ti to nisi mogao vidjet.
Jest cudna brojka ali i nije vala bilo nekih teskih startova.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2024, 21:57

E kako su pitari raspamećeni, ne znaju gdje gone, valja odbraniti sav ovaj šabanluk.

Šta im je Ismir uradio, kakav je to gigant. Sve ide u prvi plan osim rezultatskog fijaska. :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 15 apr 2024, 22:01

godrina je napisao/la:
15 apr 2024, 21:51
Vanja8 je napisao/la:
15 apr 2024, 21:45
godrina je napisao/la:

E jbg sad si udrobio svega. Nema veze sa statistikom ali kojeg se nedosudjenog faula sjecas a da nije sviran ?
Evo ja se sjecam kad je Selimovic zicno Oliveiru ali ti to nisi mogao vidjet.
Jest cudna brojka ali i nije vala bilo nekih teskih startova.
Nemam ja drug sta udrobiti...
Hamza kod kaznenog, ondje ti je drug kao i kod penala,svira se, start na Duljevica, Amoah na Beganovica...
Naravno da nije bilo teskih startova jer su se svi bojali crvenog, ali matere ti, navedi mi i jedan derbi bilo gdje na svijetu, bilo koju tekmu da ekipa sa 9 igraca napravi jedan jedini faul...De ba...
Ne trazim ja nikakav alibi za 0-0, vama svaka cast na borbenosti, no , ovaj kancer od sudijske organizacije se mora odstraniti...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 apr 2024, 22:08

Virtu4l je napisao/la:
15 apr 2024, 21:57
E kako su pitari raspamećeni, ne znaju gdje gone, valja odbraniti sav ovaj šabanluk.

Šta im je Ismir uradio, kakav je to gigant. Sve ide u prvi plan osim rezultatskog fijaska. :bow:
Čovječe malo fali da odete u drugu ligu a ti i dalje o Sarajevu i Mirviću. Vi bi sve dali da sada imate Mirvića.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 15 apr 2024, 22:09

Virtu4l je napisao/la:

Ja jedva cekam utakmicu protiv Borca da vidimo jeli istinita ta sve glasnija prica o pustanju Borcu uz izvinjenje za najblazu kaznu :kafa:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 apr 2024, 22:16

Jesu se ovo opet huligancici i lezihljebovici pomlatili palicama kod SCC-a? :kralj:

Treba tu svu neradnicku djecurliju poslati na prinudni rad, neka grade auto put.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 15 apr 2024, 22:17

Virtu4l je napisao/la:

Mirvah je maher za PR, fakat. Mozda ne on licno, nego ljudi koji to rade za njega, ali nebitno. Jednog ce se dana raditi doktorske disertacije na ovu temu, iz oblasti manipulacije masama. Oni su totalno sludjeni, izjeda ih paranoja, vjeruju u najkontradiktornije nebuloze koje ljudski um moze zamisliti, a sve bez da se iko zapita kako, sta. Ako se neko i usudi pa zapita, ovi ostali ga odmah sasjeku i proglase neprijateljem kluba. Strasan posao radi. :clap:
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, fks74, supervizor i 22 gosta.