Ja sam platim 5-6 sampanjaca iz zajebancije. Neka vide ljudi da imam. To sto neki nemaju Boze moj, mogu samo hejtati. A i zene vole skupe flase. Nije isto kad vidi gospodina koji cjepa Moet i levata bez prednja dva zuba kako loce pivkanu.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
obavezno i spid neki ili udaras samo koks posto je skuplji?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Žene se lože na tebe i bez skupih flaša. Nema smisla da se bacaš u trošak bez razloga

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Dolazi i Vahid Halilhodzic.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat
Ja dolazim ako dođu @Zaniolo i @Zaniolo2
-
- Kontakt:
Ne znam hoce li mu i kum doci, s kojim se zbog Vahe posvađao

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bez zayebancije ima među forumašima fakat odlične raje, Marsal je ono lik kojeg bi realno htio za prijatelja, on je onaj tip sa kojim se nećeš možda uvijek slagati, ali znaš da je tu za tebe kad treba.
Rio ikona, svjetski čovjek i gospodin, alem isto brat mogla bi se sa njim razvezati priča 24/7. Sa hardenom o parfemima cijeli dan
Rio ikona, svjetski čovjek i gospodin, alem isto brat mogla bi se sa njim razvezati priča 24/7. Sa hardenom o parfemima cijeli dan

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Re: Chat
Sumnjam da bi to licilo na nesto. Teferici nam ne trebaju. Idemo u klub bacati pare i uzivati u alkoholu i dobrim zenama. Vikendice i macevanje kitama su za jajare i bjednike. Ja bih pozvao Justina i Pereiru. Skroz gotivni forumasi, u pravom zivotu isto ok. A i imaju dosta love. Mogli bi nas ispratiti.
- JayCatwright
- Kontakt:
Surreal je napisao/la: ↑15 apr 2024, 20:55Bez zayebancije ima među forumašima fakat odlične raje, Marsal je ono lik kojeg bi realno htio za prijatelja, on je onaj tip sa kojim se nećeš možda uvijek slagati, ali znaš da je tu za tebe kad treba.
Rio ikona, svjetski čovjek i gospodin, alem isto brat mogla bi se sa njim razvezati priča 24/7. Sa hardenom o parfemima cijeli dan![]()

Justin ne postoji u stvarnosti.Zaniolo je napisao/la: ↑15 apr 2024, 20:58Sumnjam da bi to licilo na nesto. Teferici nam ne trebaju. Idemo u klub bacati pare i uzivati u alkoholu i dobrim zenama. Vikendice i macevanje kitama su za jajare i bjednike. Ja bih pozvao Justina i Pereiru. Skroz gotivni forumasi, u pravom zivotu isto ok. A i imaju dosta love. Mogli bi nas ispratiti.
Ovi forumaši sa dužim stažom, je li bila neka djevojka da je pisala?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- JayCatwright
- Kontakt:
Sve je moguce

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mene samo brine šta kad coelho popije a forumaš kojem inače pijan ulazi na fejs profil sjedi kraj njega
Bilo vise. Jedna koja i dalje ponekad nesto napise, doduse rijetko, je bila dugo u vezi sa jednim forumasem kojeg mislim svi znaju. Ne znam dal su jos skupa

Pa yebemu nisam samo za parfeme, mogu pricat o 2000 tema

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima Aerials
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jes' divno zahladilo. Vjetar pirka...