zato se ja razumijemmandraX je napisao/la:Ma kakviOkanio sam se ovoga NBA, ne razumijem se i tacka...beezze samo pare bacam...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zato se ja razumijemmandraX je napisao/la:Ma kakviOkanio sam se ovoga NBA, ne razumijem se i tacka...beezze samo pare bacam...
Emir_ZENICA je napisao/la:Nesto iskombinovat ...
Glavni
R.Kendrick-I.Kunitsyn 1 1,90(predano)
Geylang Utd-Hougang Utd 1 1,95![]()
New York - Orlando Magic 2 1,80![]()
fudbal
Grčka - Latvija u17 1 1,30![]()
Duisburg - Everton 1 1,45![]()
Honka - JJK 1 1,50![]()
Geylang - Hounghang 1 1,90![]()
hokej
Modo - Vaxjo 1 1,55![]()
Eisbaren - Ingolstadt 1 1,70![]()
Ilves - Jyväskylä 2 1,80![]()
Jokerit - IFK Helsinki 1x 1,50![]()
kosarka
Plzen - Kolin 2 1,50![]()
Prag - Brno 1 1,35![]()
Gottingen-Benett.Treviso 1 1,70 66:66![]()
New York - Orlando Magic 2 1,80![]()
tenis
Machado Rui - Crivoi V. 1 1,60![]()
Blake J. - Russell M. 1 1,80![]()
Safina D. - Dokić J. 1 1,90![]()
Skinuli su mi oko pet stoja,Stoudemire under 26 on dao 30 za 166KM,Granger over 21 dao 17 za 150KM,Miami kod kuće izgubio dva razlike za 97KM...mandraX je napisao/la:Ma kakviOkanio sam se ovoga NBA, ne razumijem se i tacka...beezze samo pare bacam...
shinoda je napisao/la:
jesam posran...
bob je napisao/la:shinoda je napisao/la:
jesam posran...
jel to na cikagu pao , zar nisu under isli 40...
199 kosevaInterista je napisao/la:evo nekoliko nba parova sa analizama:
Charlotte-Indiana (-191,5+) z2 1,85
i jedni i drugi u zestokoj borbi za play off s tim da je Indiana u nesto boljoj poziciji, od promjene trenera igraju dosta brze i efikasnije, sutiraju poprilicno puno trojki i ako imaju pristojan procenat suta trebali bi ici preko 100 poena, Charlotte sa druge strane igra dosta slabo i ovo im je mozda i posljednja nada da se odrze u borbi za play off, njihov najbolji igrac Jackson imao je problema sa povredom, igrao je par utakmica pa onda proslu pauzirao al za veceras je najavio da igra 100% ao mnogo znaci za ovaj tim pogotovo u ofanzivi i ocekujem i Charlotte da dodje na nekih 100 poena, ove sezene igrali 3 puta i u 2 bio over(104-101, 103-104) dok je u onoj trecoj rezultat bio 100-92 dakle jako blizu overa, i mislim da je realno ocekivati da veceras dodje over...
stake:4/10
194 kosaInterista je napisao/la:Detroit-Miami (-199,5+) z1 1,85
Detroit ove godine jedna od najlosijih ekipa, igraju dosta slabo u prosjeku postizu svega 96 poena po mecu i ocekujem da ce veceras biti cak i ispod te granice, Miami tim koji moze odigrati dobru odbranu, pogotovo jer Detroit nema dobru centarsku liniji koja bi mogla Miamiu stvoriti probleme jer su oni tu najslabiji, ove sezone su igrali 3 puta i sva tri puta dosao under i to u 2 od 3 daleko ispod granice, naravno u sva 3 meca slavio Miami i to rezultatima 97-72, 88-87, 92-106 i slican rezultat ocekujem i veceras...
stake:4/10
90-97Interista je napisao/la:Milwaukee-Sacramento (+8,5) h2 1,85
ovaj tip je prije svega zasnovan na jednoj cinjenici a to je da Milwaukee postize najmanje poena po u takmici u cijeloj ligi, svega 91,5 i samim tim im je teze da ostave neku vecu razliku bez obzira sa kim igraju, Sacramento u prosjeku postize 98,7 sto je ipak znacajna razlika skoro kao ponudjeni hendikep, i ako Milwaukee ode preko 90 poena znaci da Sacramento mora ostati ispod 90 sto je opet dosta tesko, tako da mislim da Sacramento moze ostati blizu Milwaukeeea i ne izgubiti sa vis eod 8 razlike amozda cak i slaviti jer u zadnjih 5 utakmica su u dvije zabili preko 120 poena istina protiv ekipa koje igraju dosta slabu odbranu al to pokazuje da mogu ici preko 100 poena sto bi mogao biti problema za Milwaukke, ove seozne igrali jednom i Milwauke slavio sa 84-79 ali se od tada Sacramento dosta poboljsao...
stake:3/10
114-106Interista je napisao/la:Phoenix-Toronto (+7,5) h1 1,85
Phoenix sinoc dosta namucio Lakerse i na kraju ipak izgubio nakon 3 produzetka, Frye se oporavio od povrede i zabio 32 poena, sada igraju na domacem terenu i jednostavno moraju dobiti da ostanu u utrci za play off, u gost eim dolazi Toronto, tim kojeg su ove sezone u gostima pobjedili sa 18 razlike pa ne vidim zasto ne bi i veceras makar sa 10, uz to Toronto osve sezone ocajan u gostima, imaju svega 6 pobjeda i 28 poraza i vecina ih je bila sa dvocifrenom razlikom pa slicno ocekujem i veceras...
brw.Interista je napisao/la:114-106Interista je napisao/la:Phoenix-Toronto (+7,5) h1 1,85
Phoenix sinoc dosta namucio Lakerse i na kraju ipak izgubio nakon 3 produzetka, Frye se oporavio od povrede i zabio 32 poena, sada igraju na domacem terenu i jednostavno moraju dobiti da ostanu u utrci za play off, u gost eim dolazi Toronto, tim kojeg su ove sezone u gostima pobjedili sa 18 razlike pa ne vidim zasto ne bi i veceras makar sa 10, uz to Toronto osve sezone ocajan u gostima, imaju svega 6 pobjeda i 28 poraza i vecina ih je bila sa dvocifrenom razlikom pa slicno ocekujem i veceras...![]()
Nadam se da je neko od ovog nesto ispratio
mandraX je napisao/la:e jesi naš'o šta'š stavit' na anketu![]()
Analitičar?RacitilanA je napisao/la:mandraX je napisao/la:e jesi naš'o šta'š stavit' na anketu![]()
ej dze si Madrac, sta ima u Stocu, ima li koka kakvih??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.