English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
enterofuryl
- Kontakt:
-
enterofuryl
- Kontakt:
Ne, hvalaenterofuryl je napisao/la: ↑15 apr 2024, 20:08Bil pogledao moje prethodne postove na ovoj temi, ili se tako razbacujes etiketama i spekulacijama bez pokrica!?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dupli nalog alert?harden je napisao/la: ↑15 apr 2024, 20:11Ne, hvalaenterofuryl je napisao/la: ↑15 apr 2024, 20:08Bil pogledao moje prethodne postove na ovoj temi, ili se tako razbacujes etiketama i spekulacijama bez pokrica!?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cemu upitnik?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pogledajte veceras sljedeceg prvaka, a i proslog engleske iz Londona ako imate vremena
Svaka čast za dedication, majke mi
Odakle više volja
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Dok se Nkunku vrati to će biti druga ekipa.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Niko ne pita Goretzku kako je njemu, jel tesko kad moras praviti toliko accounta
- wadethegreat
- Kontakt:
kakav igrac...
Al stvarno, koliko je samo lagan.
- JayCatwright
- Kontakt:
Bit će frajer prvi strijelac lige, a propustio prvih 6-7 kola. 
- wadethegreat
- Kontakt:
Samo da se Citiju zahvalim sto su imali toliko jaku konkurenciju da je ovaj momak morao ici.
Poch mu treba muda da hladi manuelno s obzirom da mu spasava reputaciju ove sezone.
Poch mu treba muda da hladi manuelno s obzirom da mu spasava reputaciju ove sezone.
Durmo iz Čelika je minimalno 3x bolji golman od ove ublehe na golu Evertona.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- JayCatwright
- Kontakt:
opet tri gola iz penala
- BosniaBoston
- Kontakt:
Treba nerfati
, nije normalan
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
fantastična igra nekadašnjeg evropskog i svjetskog prvaka...
#blaginismo
#blaginismo
zar i ti sine Ivane!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.