Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dobro je citati ovog Rajka ... samo da znas da su dusmani jos tu i da te posmatraju ... i da su isfrustrirani tvojim uspjesima ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ili je Rumun ili Rajko.Ko je slijedeci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovaj Rajko je mala maca za one Zeljovce na temi Safet Susic !!!harishp je napisao/la:Ili je Rumun ili Rajko.Ko je slijedeci.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kompleksi.
Da nije kiše, ne bismo znali čar sunca. Da nije rata, ne bismo znali čar mira. Da nije debila kakav je Vasić, ne bismo znali da imamo igrača kakav je Edin Džeko.
Da nije kiše, ne bismo znali čar sunca. Da nije rata, ne bismo znali čar mira. Da nije debila kakav je Vasić, ne bismo znali da imamo igrača kakav je Edin Džeko.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ili za tebe na temi Edin Džekokimbo je napisao/la:Ovaj Rajko je mala maca za one Zeljovce na temi Safet Susic !!!harishp je napisao/la:Ili je Rumun ili Rajko.Ko je slijedeci.![]()
Kaže čitam govor tijela, a on mi govori da Džeko ne trči
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ovo nije nikakvo iznenadjenje. Ti ljudi jednostavno osjete potrebu da pljuju i omalovazavju sve sto ima veze sa Bosnom i Hercegovinom. To sam vec spominjao na ovoj temi i to ne davno, mozda dvije stranice prije ove. Mrznja je bolest a ovdje ima puno bolesnika. Ponajvise na temi Edin Dzeko.
Nama se nazalost politika vec odavno uvukla u sport a to ovih dana dolazi do vrhunca. Ova suspenzija koju cemo mozda dobiti i jeste zasluzena. Nismo je svi zasluzili ali ko nas pita. Neko sistemaski udara na sve sto ima veze sa BiH, pa tako i sportu.
Pljuvati po Edinu Dzeki, koji je i pored toga sto je nas najveci igrac i ambasador drzave je ravno pljuvanju po nasoj domovini, znaci i nama.
Ali, sto nas vise mrze, mi cemo biti sve veci fanatici i vise voliti sve sto je nase.
Long life Edin Dzeko. Long life Bosnia & Herzegovina!
Nama se nazalost politika vec odavno uvukla u sport a to ovih dana dolazi do vrhunca. Ova suspenzija koju cemo mozda dobiti i jeste zasluzena. Nismo je svi zasluzili ali ko nas pita. Neko sistemaski udara na sve sto ima veze sa BiH, pa tako i sportu.
Pljuvati po Edinu Dzeki, koji je i pored toga sto je nas najveci igrac i ambasador drzave je ravno pljuvanju po nasoj domovini, znaci i nama.
Ali, sto nas vise mrze, mi cemo biti sve veci fanatici i vise voliti sve sto je nase.
- Sir Matt
- Kontakt:
Ništa pametnije nisam pročitao od osnivanja ove teme , izuzev mojih postova . Zaista zaslužuje jedan , ma šta jedan , zaslužuje tri "klanjamsesmajlija".mdss je napisao/la: Ako ga Mancini ne koristi, neki enlgeski trener neće pogotovu.
Ako ga saigrači ocijene loše, nema lopti, nema uklapanja u tim i igru.

A sad ozbiljno , Vasiću sereš u širokim razmjerima . Dotičeš se igrača koji je Bosanac a ti si općepoznato Srbin , tako da tvoje mišljenje , ma bilo ono ispravno ili ne , smatramo irelevantnim . U mišiju rupu mrzitelji Džeke .

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
apsolutno! Rajko Vasic je dokazani cetnik,cak se on toga i ne stidi! on je jedan obicni fasista koji je sa Milom osamdesetih prodavao paradajiz po zagrebackim pijacama,ali eto sad je strucnjak i za fudbalSamoZeljo je napisao/la:Ovo nije nikakvo iznenadjenje. Ti ljudi jednostavno osjete potrebu da pljuju i omalovazavju sve sto ima veze sa Bosnom i Hercegovinom. To sam vec spominjao na ovoj temi i to ne davno, mozda dvije stranice prije ove. Mrznja je bolest a ovdje ima puno bolesnika. Ponajvise na temi Edin Dzeko.
Sir Matt je napisao/la:Ništa pametnije nisam pročitao od osnivanja ove teme , izuzev mojih postova .mdss je napisao/la: Ako ga Mancini ne koristi, neki enlgeski trener neće pogotovu.
Ako ga saigrači ocijene loše, nema lopti, nema uklapanja u tim i igru.
1921-2011
Interesantno, da se izvršni sekretar SNSD-a, pored politike, zanima i za sportiste.
Međutim, hajd što mu nevalja Džeko, nego mu nevalja ni Berbatov, ni Adebayor. Berbatov trenutni lider liste strijelaca u Premiershipu, a Adebayor najbolji strijelac u sezoni 2008-2009.
Ma nema šta, pavi je analitičar, predpostavljam da je tu analitičnost stekao analnom komunikacijom sa svojim predsjednikom.
Međutim, hajd što mu nevalja Džeko, nego mu nevalja ni Berbatov, ni Adebayor. Berbatov trenutni lider liste strijelaca u Premiershipu, a Adebayor najbolji strijelac u sezoni 2008-2009.
Ma nema šta, pavi je analitičar, predpostavljam da je tu analitičnost stekao analnom komunikacijom sa svojim predsjednikom.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- miralem444
- Kontakt:
Kralju nas u subotu ocekujem da zacepis usta ovim "fudbalskim strucnjacima"...DZEKO ZABIJA U SUBOTU GOL DVA 100%
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Sta ako ni u subotu ne zabije gol, ko ce biti kriv , Nadarevic sto nije pozvan, ili Susic sto je zvao Dzeku koji trenutno nije u formi
A mozda mu je i Tevez zaprijetio da ne smije igrati dobro mozes svasta biti
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Bolji je Edin Dzeko koji nije u formi od svih napadaca Rumunije, a sta ako zabije go, koja ce biti tvoja izjava? Ma ono bi svaki napdac dao.(98%)Dirk je napisao/la:Sta ako ni u subotu ne zabije gol, ko ce biti kriv , Nadarevic sto nije pozvan, ili Susic sto je zvao Dzeku koji trenutno nije u formi![]()
Da Bog da on 15 golova zabio, ali malo prepoznaj ironiju kod mene prema pojedincima koji su za njegove lose partije optuzili kompletnu ekipu i strucni stab Citya, ne priznavsi da je Edin u katastrofalnoj formi !sanji je napisao/la:Bolji je Edin Dzeko koji nije u formi od svih napadaca Rumunije, a sta ako zabije go, koja ce biti tvoja izjava? Ma ono bi svaki napdac dao.(98%)Dirk je napisao/la:Sta ako ni u subotu ne zabije gol, ko ce biti kriv , Nadarevic sto nije pozvan, ili Susic sto je zvao Dzeku koji trenutno nije u formi![]()
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Neka je zato City u maestralnoj formi...Dirk je napisao/la:Da Bog da on 15 golova zabio, ali malo prepoznaj ironiju kod mene prema pojedincima koji su za njegove lose partije optuzili kompletnu ekipu i strucni stab Citya, ne priznavsi da je Edin u katastrofalnoj formi !sanji je napisao/la:Bolji je Edin Dzeko koji nije u formi od svih napadaca Rumunije, a sta ako zabije go, koja ce biti tvoja izjava? Ma ono bi svaki napdac dao.(98%)Dirk je napisao/la:Sta ako ni u subotu ne zabije gol, ko ce biti kriv , Nadarevic sto nije pozvan, ili Susic sto je zvao Dzeku koji trenutno nije u formi![]()
Ljudi jednostavno blistaju kada Dzeko nije na terenu, igraju kao Barca, zar ne?
Stvarno je nebulozno govoriti za nekoga ko je, gledajuci individualnu trenutnu spremu, u losoj formi. To sto se Dzeko ne uklapa trenutno u City je jedan dio kolaca, a njegova trenutna forma kao pojedinca je drugi dio kolaca.
I corav vidi da nije integrisan u tim i da zbog toga i ne igra dobro. No takve tvrdnje kao sto ti iznosis su presmijesne...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
pa..ovaj vasic,koliko god pristrasan bio oi neobjektivan prepoznaje neke cinjenice koje su opstepoznate...
ovo je tema koja nebi trebala imati veze ni sa cim osim sa edinom i njegovim kvalitetima...ima dosta istine ondje..
ni ja dzeki ne predvidjam drugaciju sudbinu nego li da predje negdje drugo...gdje bi mogao doci vise do izrazaja
ovo je tema koja nebi trebala imati veze ni sa cim osim sa edinom i njegovim kvalitetima...ima dosta istine ondje..
ni ja dzeki ne predvidjam drugaciju sudbinu nego li da predje negdje drugo...gdje bi mogao doci vise do izrazaja
Ebo Vasica nacionalisticko bodljikavo prase.Prepoznaje da nista ne poznaje.Ni red ni mir.Makaveli je napisao/la:pa..ovaj vasic,koliko god pristrasan bio oi neobjektivan prepoznaje neke cinjenice koje su opstepoznate...
Nego eto i Real je sumnjao u Robenove kvalitete.Pa Bajern na njegovim krilima dodje do finala,a Real odmah u jarak ode prosle godine.''Neke cinjenice,folovi-scholovi''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Svi znamo da je Edin u losoj formi trenutno u klubu,,ali ta losa forma ima opravdanje koliko toliko. Nije lahko promjeniti sredinu u januarskom prelaznom roku,druga liga tj. jaca liga,novi saigraci,drugi stil igranja fudbala,drugi trener, i plus mnogi to ne znaju,ali Edin se ubi teretanom 100%,zato je onoliko krut. Ja znam kad sam trenirao u teretani pa dosao na termin,nisam se mogao sa loptom sastaviti,nikakva koordinacija,,tako da mi je trebalo puno termina da odigram, da se ponovo naviknem na nogomet,drugim rijecima treba Edinu jos vremena, ja sam rekao neka do kraja ove sezone postigne 4 gola,najveci majstor bi bio. Tek sledece sezone ga svi mogu kritikovati ako ne bude imao one rezultate koje mi ocekujemo.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Edin u Repki ima punu paznju svojih suigraca za razliku od svojih timskih kolega!Tako da se nesekiram za njegove igre u Repki i nesumnjam u njegov ucinak u subotu...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Mislim da je nebitno ko ce da bude strijelac u subotu, bilo ko samo da pobjedimo.Dirk je napisao/la:Sta ako ni u subotu ne zabije gol, ko ce biti kriv , Nadarevic sto nije pozvan, ili Susic sto je zvao Dzeku koji trenutno nije u formi![]()
A sto se tice Edina uvjeren sam da za njega dolaze bolja vremena, mislim na postizanje golova.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Kaunas, Micron, MostarNeretva, napapijri1987, signalidunapark, soxx, torbica i 47 gostiju.