BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

RacitilanA
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la RacitilanA » 24 mar 2011, 15:46

hordas_Bec je napisao/la:
RacitilanA je napisao/la:ja sam cuo da nema karti, no buduci da si ti dijaspora, bit ce za tebe ali po promijenjenoj cijeni... :D
hahaha dobar si :-D ma hajd ba nek' bude koliko bude, samo da ja udjem :D
ma ja ba, plati cenera vise i naci ces kartu, ima oko stadiona ili po carsiji, pitaj....reci da si RVI, ne govori da si iz Beca.... :D :D

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 24 mar 2011, 15:49

RacitilanA je napisao/la:
RacitilanA je napisao/la:ja sam cuo da nema karti, no buduci da si ti dijaspora, bit ce za tebe ali po promijenjenoj cijeni... :D
hahaha dobar si :-D ma hajd ba nek' bude koliko bude, samo da ja udjem :D
ma ja ba, plati cenera vise i naci ces kartu, ima oko stadiona ili po carsiji, pitaj....reci da si RVI, ne govori da si iz Beca.... :D :D

hahaha ma znam ja gdje tapkarosi stoje .. sta sam puta bio na BP :-D sjecam se protiv spanije kad smo igrali, nudili su cak jeftinije nego sto su obicno bile .. samo da ih se rijese :D

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 mar 2011, 15:51

Hordas,prodacu ti ja dva zapada po 35 KM,da ne trazis bezveze :D

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 24 mar 2011, 15:52

chily-rz je napisao/la:Hordas,prodacu ti ja dva zapada po 35 KM,da ne trazis bezveze :D
trebaju mi 3 .. ali po 50, necu te od 35 :D :D

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 mar 2011, 15:53

chily-rz je napisao/la:Hordas,prodacu ti ja dva zapada po 35 KM,da ne trazis bezveze :D
Onda cemo naci 3 te po 50 KM :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 mar 2011, 15:55

Halo bre, imate PP pa se dopisujte. :D

Nego ovo mi je dobro:
„Vjerovatno će u vrijeme igranja utakmice broj policijaca i onih koji su zaduženi za očuvanje reda oko stadiona Bilino polje biti vrlo mali“, prenose rumunski veb-portali upozorenja iz rumunskog Saveza (FRF).

„U takvim okolnostima, upozoravamo navijače da budu oprezni na putu prema Zenici, te prilikom dolaska na stadion, jer domaćini će imati poteškoća da osiguraju da sve prođe bez incidenata, posebno jer su njihovi navijači veoma razdražljivi“.
Koliko ih plasi njihov savez, kao da ce ih neko zatvoriti u kavez sa nekim ludacima ili lavovima.
A moze i biti. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BH-Shejtan
Kontakt:

Post Postao/la BH-Shejtan » 24 mar 2011, 15:57

Jel istina da ce rumuni bas dolaziti i na kojem dijelu tribine ce oni da budu????? JEl ko ZNA

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 24 mar 2011, 15:57

chily-rz je napisao/la:
Onda cemo naci 3 te po 50 KM :D
hahahaha :D pa eto moram vidjeti sa ovom 2 sto ce biti sa mnom, na koju cemo tribinu.. al eto ako budes nabavio te po 50, rado bi pristo na ponudu :D :D

raja moram jedno priznati, stvarno ste legende!! cesto na poslu rado svratim na forum, pogotovo kad mi je do smijanja .. provala do provale :D SVAKA VAM DALA (sry za off-topic :D)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 mar 2011, 16:01

Sta se ovi rumuni plase, pa oni su najveca bagra u Evropi. Jos je BiH za njih zapad. Bio sam u toj drzavi jedan put (ne pitajte zasto) prije 2 godine, i jos se nisam oporavio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 mar 2011, 16:02

Ma nije frka,vidi ti sa svojima,ukoliko se odlucite za zapad,javi na pp,ozb,vidim dobar si covjek,dacu vam po 35 :D

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 mar 2011, 16:09

Rumuni nas smatraju životinjama :?

BH-Shejtan
Kontakt:

Post Postao/la BH-Shejtan » 24 mar 2011, 16:16

Cartman je napisao/la:Sta se ovi rumuni plase, pa oni su najveca bagra u Evropi. Jos je BiH za njih zapad. Bio sam u toj drzavi jedan put (ne pitajte zasto) prije 2 godine, i jos se nisam oporavio.
na kojoj ce tribini rumuni biti ako znas

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 mar 2011, 16:23

BH-Shejtan je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sta se ovi rumuni plase, pa oni su najveca bagra u Evropi. Jos je BiH za njih zapad. Bio sam u toj drzavi jedan put (ne pitajte zasto) prije 2 godine, i jos se nisam oporavio.
Pojma nemam jarane, pitaj ove iz Zenice. Sumnjam da ce ih bit puno svakako.

Francuza je bilo jedno 20 na Kosevu. U jednom trenutku prije tekme je bilo dosta tiho na stadionu, i culo je se "France, France". Kad cijeli stadion zagrmi na njih sa zvizducima. :lol: Legendarno. Ali svaka im cast, ipak su dosli podrzavat svoju repku kad su bili najgori.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 mar 2011, 16:26

Vjerovatno ispod semafora tj. sjeverna tribina.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 24 mar 2011, 16:28

Francuza je bilo jedno 20 na Kosevu. U jednom trenutku prije tekme je bilo dosta tiho na stadionu, i culo je se "France, France". Kad cijeli stadion zagrmi na njih sa zvizducima. :lol: Legendarno. Ali svaka im cast, ipak su dosli podrzavat svoju repku kad su bili najgori.
Haha, sjećam se toga.Pravo sam se ismijao tada. :lol:
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 mar 2011, 16:35

Nadam se da će Zenica bit talična i ovog puta.Prije svega mislim da je i sam Sušić svjestan da će se praktično sve riješavat na sredini,nzm koliko je pametno da počinjemo sa dva špica,prije čvrst vezni red,isto očekujem i od Rumuna,nisam najsigurniji ali mislim da se moramo čuvat njihove transformacije,imaju brza krila i ako budu imali dan biće pravo teško.Bez obzira na sve moje je mišljenje da kako god se okrene 4 boda iz dva meča sa Rumunima su jedan od garanata da ćemo bit drugi. Nisam od onih koji su hitri na riječima,nadam se trijumfu,ali isto tako se nadam da će u Zenici svi imat strpljenja,jer smo mi narod koji u suštini očekuje da se utakmica dobije u prvih deset minuta.Sretno momcima.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

BH-Shejtan
Kontakt:

Post Postao/la BH-Shejtan » 24 mar 2011, 16:37

Elegant je napisao/la:
Vjerovatno ispod semafora tj. sjeverna tribina.

hahha ja bas kupio sjever........

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 mar 2011, 16:39

Kvalifikaconi susret između Bosne i Hercegovine i Rumunije za odlazak na Euro 2012 koji se igra u subotu na Bilinom Polju u Zenici sa početkom u 19:15 sati pratit će mnogobrojni domaći i strani novinari, među kojima će se, zanimljivo, naći i novinar Arsenal FC Magazine, zvaničnog štampanog glasila londonskog Arsenala.
Šta je to što je privuklo engleske kolege na dolazak na utakmicu naše reprezentacije ne znamo, ali zbog činjenice da se bave isključivo dešavanjima oko fudbalskog terena znamo da će novinare njemačkog magazina i internet portala Erlebnis Fussbal najviše zanimati izdanje publike na tribinama Bilinog Polja.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 mar 2011, 16:53

Goalgetter je napisao/la:Kvalifikaconi susret između Bosne i Hercegovine i Rumunije za odlazak na Euro 2012 koji se igra u subotu na Bilinom Polju u Zenici sa početkom u 19:15 sati pratit će mnogobrojni domaći i strani novinari, među kojima će se, zanimljivo, naći i novinar Arsenal FC Magazine, zvaničnog štampanog glasila londonskog Arsenala.
Šta je to što je privuklo engleske kolege na dolazak na utakmicu naše reprezentacije ne znamo, ali zbog činjenice da se bave isključivo dešavanjima oko fudbalskog terena znamo da će novinare njemačkog magazina i internet portala Erlebnis Fussbal najviše zanimati izdanje publike na tribinama Bilinog Polja.
pa nije dzaba napravljeno 750 novinarskih i vip loza..
ljepse im je nego na bernabeu ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 24 mar 2011, 17:10

i ovi nasi se ufatili koliko ce biti rumuna etc, kao da prvi put vide cigane :lol:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.