FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
53%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
28%

Ukupno glasova: 158

H8Z7
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la H8Z7 » 15 apr 2024, 23:43

GalileoGalilei je napisao/la:
15 apr 2024, 23:31
Ko je ovaj sudija što mu je Senijad psovao?
Gigović :mrgreen:
Al' šta kaže Miloš jel' i meni?
I tebi mater :urnebes:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 15 apr 2024, 23:45

Jel neko zna sta se ovo desavalo oko SCC?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 15 apr 2024, 23:47

pitartz je napisao/la:
15 apr 2024, 23:05
Ne opravdavam rezultat jučer, ono se moralo uzeti, ali mi je nevjerovatno da par forumaša toliko napominje da je bilo 8 njihovih igrača u polju.

Pa koliko je to naših bilo? Čini mi se 9, a ne 23 kako neki pokušavaju predstaviti.

Velika je prednost igrač više, morali smo to bolje iskoristiti i napokon ih zgaziti tamo, ali ovo nije ni prvi ni posljednji put da je neka ekipa dobro zatvorila i nadoknadila taj nedostatak JEDNOG igrača.
Ma pusti vidis da bi pojedinci voljeli da smo izgubili.
Nama saopsteno u svlacionici da imamo igraca manje
Onaj njihov cupo trebao dobiti 5 zutih kartona

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 15 apr 2024, 23:50

Pitar6785 je napisao/la:
15 apr 2024, 23:25
Vanja8 je napisao/la:
15 apr 2024, 21:35
Pitar6785 je napisao/la:
15 apr 2024, 21:01

Mi bi imali jos 2 celika jos jednog buljabasica minimalno da smo istrpili kojeg trenera.

NOVI TRENER DA JE JAKIR SA TWIN TURBOM NEBI MOGO nit bi htio u klubu kao FK SARAJEVO odma gurnut 4 igraca sa 18-19 godina.. nijedan trener od prve 4 ekipe u pl bh nije gurno nijednog igraca sa 18-19 godina da taj igrac nije prije sezonu ili polu sezone igrao (kod predhodnika) ili da nije posudjen kao Gulashvili ili da je igrao u nekoj drugoj seniorskoj slabijoj ekipi..

Treneri tek nakon 15-20 utakmica kad vode (od prilike 3-4 mjeseca) kad vide sta taj junior ili juniori mogu kako se uklapaju kad rezultat odgovara kakav je karakter dali da ga ubacis jednu ulutakmicu 5 min sledeca klupa kako ce to podnijet kako ce podnijet kad unisti svojom mladoscu neuskustvom ne znanjem ekipu kad mu par stotina istocnjsja **** kolijevku i sestru itd. Takodje i bodevi kad se izgube (sehinovic protiv veleza npr) nije bas da to navijaci progutaju igracu inekako treneru tesko..

Ako hasic ode GULASHVILI CE SIGURNO NADOMJESTIT NJEGOVO NE IGRANJE

Ako se bude dovodila 10tka nivo STILICA sa 28 godina (kosta mnogo) mogo bi se vratit mozda SERBEDZIC (ako bude konstantno igrao kod Fedje) na mjesto Anicica (0 km )

Kao mozda povratak zeljkovica na mjesto matunivica. Sto bi oslobodilo nivac za 10 tku.

Znaci serbedzic zeljkovic su vec bili kid rozmana trenirali imali su par nastupa, anicicu istice ugovor hadicu necemo placat dio plate koji placamo, matunovic je hedini igrac kojem ce se morat dat nesto love. Takodje postoji mogucnost da nam se i Balta sa dojke skine (sad mu je ugovor kraci igra u hnl oni zadovoljni vjerovatno mogu placat oribliznu platu koju mu dajemo mi on igra i to je to)

Aniciceva plata Hadiceva plata baltina plata (oslobodicese budzet bas fino jer ANICIC UZIMA VISE NEGO JAP STAM NA VRHUNCU KARIJERE

PARE OD OVIH GORE NABROJANI ULOZIT U 10tku neki mix ZNANJE STILIC MUDA RAHMANOVIC A GODINE OD CATAKOVICA

VRATIT SERBEEDZICA ZELJKOVICA GULASHVILIJA
Brat moj, ja sam tebe uvijek postovao... :salut:
Slazem se sa nekim tvojim stavovima...
Za uvodjenje mladih igraca mora postojati sistem, pracenje, prikljucivanje treninzima, uskladjivanje igre svih uzrasta prema taktici prve postave, individualni rad, davanje sanse zadnjih 15 -20 minuta, kad postoji mogucnost...
Kod nas je to vise nekako slucajnost, kad smo pritisnuti uza zid, kad nemas koga i sl...
Evo ti primjer malog Celika, da se onda Anicic ne povrijedi na zagrijavanju momak, vjerujte, ne bi jos dobio ni minute...Nesto slicno kad je Niho uletio u prvu postavu kod Husa...
Problem je u tome sto su kod nas uvijek visoka ocekivanja, sto nam vazda "nesto treba" pa ko ce to uraditi s djecom...
Svi se plase da cemo im j.ebati mater jer guraju klince , a mozemo im s.**** karijera gurajuci ih u vatru, a zvijezde nam sjede po tribinama i idu na pozajmice i sl...
Ni jedan trener ovo nije izignorisao...

Pred samu tekmu citam ovdje komentare, pa neko rece da je Rozman uhljupe pocastio igranjem Nidala... :crazy:
Hajde, ne zelim da citiram masu stvari koji su se pisali za nase akademce...

A samo pogledajte neku njihovu tekmu, nacin igre, pristup igri, pozrtvovanje...
To nije sablon poput, Anicic daje loptu Julardziji, ovaj salje Beganovicu ili Soldo do Mustafica on prema Hasicu...I nista se ne mijenja...

Djeca igraju moderno, lopta ide i okomito i na na krilo, vezni se odlicno ubacuju u medjuprostor, igraci su vrlo blizu protivnika jednostavno im ne daju da se razmahnu, ne libe se potegnuti sut sa distance...

A mi ko mi, dje ce ba on igrati, nema on konstitucije za prvu postavu...Pa nema je ni Buljubasic...
Jednostavno, mi nasoj djeci ne vjerujemo...Ne kazem da bi bilo normalno da ih igra 7 - 8 u prvoj postavi, ali ne treba se sekunde libiti i ukazivati im povjerenje kad god se za to ukaze sansa...

I kazem opet , svaka cast ljudima koji sad vode Akademiju... :salut:
Naravno puno postovanje za tebe i svim koji konstruktivno i iz ljubavlju prema klubu komentarisemo polemisemo..

Moja konstatacija je bila da bi imali vise igraca iz juniora da imamo trenera duze od 6 mjeseci.

Takodje ruzumio sam sta si htio reci da se sve mora od pjetlica do seniora postroit i da se zna sta i kako rade diverzanti sta specijalci sta linijasi sta podrumasi itd. Ali da komadanti svi moraju radit onako kako im babo kaze, ko bude prodavo svoju pamet i svoju strategiju metak u celo bez imalo sudjenja i bez prava na advokata.. NARAVNO OVO PRIJE NEGO STO POKAZES CIFRE U UGOVOR OBJASNIS KAKO STVARI STOJE.

Ali posto smo mi bili u teskom k sa tipovima blekicima cekama i takmvim gigantima, a drzava grad se odnosili prema nama ko prema zarobljenicima, morali smo neke stvari kombinovat, i nismo mogli pobit sve podrumase (CACA JE PLATIO GLAVOM)

E sad Fala bogu AKADEMIJA pokazuje zavidan kvalitet, tereni su super, skoro iz svake generacije izbacimo bar jednog za nase potrebe 2 icu za kaljenje (tacnije za praga) 2 cu koji mogu igrat federalku, sto jje po mom misljenju zasad dobro (prije tana nikog proizveli nismo osim skora pelaka dzemu). A 7 godina prije Tana nikog nismo napravili.

E sad polahko ide se prema tome sto ti kazes ustrojavanju postrojavanju i to ce uduplat kvalitet i kvantitet (po mom misljenju).

To sto si rekao na srecu ili ne mozemo diskutovat. Ako ti prebacis juniora i zadrzis ga sa seniorima i onda mu das sansu po meni nemoze bit sreca, prem da u sportu kao u svemu moras imat i srece. Pogledaj dzeke da je osto u zelji jos 1 godinu zavrsio bi ko dzelo muharemovic ili gredic preciznije igro bi ko sad stila i coca da zarade penziono da nebi prosijo..ko ovi gore nabrojani. Sreca i sad covjek ima 100 m u padze.

Ove sto smo raspustali ili po tvom sto nisu imali srece niko se nije dokazo. Suarez i celik guzicu otro sanjim, gasal isto, gledam 3-4 jos njih nemogu ni u trecoj lizi hljeba.

Mulalic je za praga i sad je nanjemu da se izbori da prevagne i udze u kucu.

Takodje trener nemoze ubacit u FK SARAJEVO igraca sa 18 godina dok ga neupozna kroz treninge dok sanjim malo neradi u i van terena (psihicki da ga takodje pripremi) to trener nemoze uradit za 5 min.

Takodje Celik je pokazao juce protiv oneh ohrndane prostitutke Cocalica od 2 m ko je i sta je raznesega koda je on djete

Buljubasic je vec duze tu i tu se vec vidi da je klub pogodio sa trpljenjem.

Kao i sa

Mujakicem dalom kovom pidro sabanom djokanovicem sehinovicem (moje misljenjem da nije trebo AL MOMKU ZELIM SVE NAJBOLJE I DA BRANI ZA REAL MADRID FINO DJETE)

Al sve trazi vrijeme strpljenje
:thumbup: :thumbup: :clap:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 15 apr 2024, 23:52

Surreal je napisao/la:
15 apr 2024, 21:20
IsmirMirvic je napisao/la:
15 apr 2024, 21:19
Vanja8 je napisao/la:
15 apr 2024, 20:19
Ima u ovoj nasoj Akademiji potencijala, malo je reci...
Ovu djecu treba samo pravilno uvoditi u prvi tim...
👍
Predsjedniče kakvi ste za posudit
Brate žena mu Kolumbijka umjesto da pitaš za neku rodicu ili američke papire ti se uhavtio para. :mrgreen:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 15 apr 2024, 23:56

TurkishAirlines je napisao/la:
15 apr 2024, 22:31
Vanja8 je napisao/la:
15 apr 2024, 20:19
Ima u ovoj nasoj Akademiji potencijala, malo je reci...
Ovu djecu treba samo pravilno uvoditi u prvi tim...
👍
Odlazi predsjednice :!:
Odlazi ti strucnjak
I reci nam ako su oni igrali s 8 igraca u polju s koliko smo mi igrali? Reci nam i koliko su oni napravili faula dok su se branili s 8 igraca a koliko mi dok smo napadali? Reci nam jesi li ti kao navijac bio u soku kad si cuo da smo izasli iz svlacionice s igracem manje i jesu li nasi igraci bili u soku? I na ciju bi stranu stao prije Gigivica i Sivca ili Radovica i Ibricica

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 15 apr 2024, 23:59

https://vm.tiktok.com/ZMMCu7S5G/
Niti je Sivac vidio niti Gigovic sta je bilo.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 16 apr 2024, 00:03

Morpheus je napisao/la:
15 apr 2024, 22:16
Lavcina je napisao/la:
15 apr 2024, 15:02
Od 20 minute smo imali igraca vise. I u takvom stanju mi nismo mogli zabiti barem 1 gol? Okej 2 igraca vise smo imali mozda 5min (ne znam jel tacno al nejse).

Znaci 70 min imas igraca vise, a nisi u stanju izigrati ekipu koja se bori za opstanak. Pa neka Janez podere svoju licencu i ode skijati.
Dobar si, vidio si da si pogriješio i prebacio se na jednog igrača. :D :thumbup:
Učinilo mi se da su drugi crveni dobili u 34min. Prenijelo me malo sto zbog huje sto zbog adrenalina.

Ali teza ostaje ista. Da je ovaj Slovenac teska ubleha koji je zijanio sve bitne utakmice. Kad nam je god trebalo za nesto mi smo zijanili ili ti remizirali isti djavo.

Porazi u Mostaru od oba njihova kluba, remiji sa Goskom i Igmanom, poraz na Kosevu od listice, poraz protiv kona prije mjesec 3:0, sramotni porazi protiv Zvijezde i Sloge...

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 16 apr 2024, 00:30

15 apr 2024, 23:27
Mourinhokilledbarca je napisao/la:
15 apr 2024, 23:24
15 apr 2024, 23:15

Nisam, mene samo zivotom muci sto mi jucer nismo pobjedili.
Jer si garant ocekivao standardno ono “zabit cemo im posljednji ekser u tabut” , “zgazit cemo ih” i slicno.
Jedno su zelje, a drugo mogucnosti. Eh sad to sto je tebi iskljucivi krivac Simon ili Ismir je drugi par cipela. Naravno daleko od toga da nemaju oni greski, ali sam idalje misljenja da dosta igraca pati od fukarskog mentaliteta odnosno - dobije par milja platu i razmislja da je uspio nesto u zivotu pa onda krene i ego i slicno i onda dobijes “balerinu” na terenu. Dzaba ti je to kad je mentalitet u pitanju, a ne znanje i zvanje.
To za ekser ja nisam rekao.
Ja sam ocekivao da ekipa u kojoj je ulozeno toliko moze dobiti ekipu koja se bori za opstanak
Ne moras ti nista reci ali ocekujes od mitomana koji vise mrze Sarajevo nego sto vole vlastiti (hajmo rec) klub da nece sve dati od sebe samo da ne izgube. Koliko smo puta samo vodili 2:0 pa na kraju prospemo sve. Gradski je derbi, nikad se zna. Mi kad smo gore od njih igrali znali smo ih uzeti.

Da ne govorim sto svjesno ignorises i nacin na koji Radovic biva iskljucen.
1946

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 apr 2024, 00:46

Buljubašić bez dileme strašan igrač, ma da to nije nikakva novost, on je i na početku sezone bio jako dobar, sjećam se onih 15ak minuta protiv Torpeda, pokazao je u toj utakmici da se može na njega ozbiljno računati.
Čelik isto odličan, jedino što svaku utakmicu dobije žuti karton, ali to je sasvim normalno, jednostavno nema iskustva da neke stvari rutinski riješi. Negdje gdje može drugačije odreagovati on povuče igrača za dres iako je 60 metara od gola i dobije žuti, ali to mu je smiješno za zamjeriti kad momak nema ni 18 godina, tek u julu će napuniti. Definitivno se na njega može ozbiljno računati, iduću sezonu MORA biti najmanje treći izbor na stoperu, ako ne i prvotimac.
Ja sam i od Krdžalića puno očekivao, ali nažalost došla ta povreda pa ćemo još dosta čekati da ga vidimo na djelu, a mislim da bi pravo “legao”.
I da, previše se priča o užasnom prelaznom roku ko da smo ne znam ti šta doveli, jedino ko uopšte nije pokazao ništa je Matanović, najbolje iduću sezonu na posudbu u npr Slobodu ili tako neki tim, pa ćemo vidjeti jel ima materijala.
Iliev - pojačanje
Mehmedović - pokazao da zna, možda nije neka strašna prevaga, ali sasvim solidan U21 igrač
Duljević - rano za komentarisati, vidi se da nije fizički spreman, ali nek dobija minute redovno pa ćemo vidjeti do kraja sezone jel ima pomaka. Iako se tu slažem da je kontradiktorno dovesti Duljevića, a Vrančića otjerati koji ako nije bio i bolji sa trkom u odnosu na Dulju( za kojeg vjerujem da će biti prevaga, ali trenutno nije). Al’ hajd.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

DzemoSmjecanin
Kontakt:

Post Postao/la DzemoSmjecanin » 16 apr 2024, 00:52

Tatamata1946 je napisao/la:
15 apr 2024, 23:56

👍
Odlazi ti strucnjak
I reci nam ako su oni igrali s 8 igraca u polju s koliko smo mi igrali? Reci nam i koliko su oni napravili faula dok su se branili s 8 igraca a koliko mi dok smo napadali? Reci nam jesi li ti kao navijac bio u soku kad si cuo da smo izasli iz svlacionice s igracem manje i jesu li nasi igraci bili u soku? I na ciju bi stranu stao prije Gigivica i Sivca ili Radovica i Ibricica
Izgleda da ni jedan od vas nije gledao utakmicu, o kakvih 8 igrača pričate? Hiroš dobio u 19 min, a Cocalić u 45+2, mi od starta drugog sa 10, oni sa 9. Jednog igrača viška imali 70 min, dva samo to sudijsko vrijeme.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 apr 2024, 01:13

U prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo u ponedjeljak, 15. aprila, održana je Vanredna sjednica Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo, koju je portal ****.ba ranije najavio.

Najvažnija odluka je da su razriješeni Emir Hadžić i Ajla Alimanović kao lica ovlaštena za zastupanje kluba.
Ajla Alimanović je bila direktorica kluba do juna 2023. godine i večeras je zvanično razriješena dužnosti.

Nekadašnji sportski direktor i direktor skauting službe Fudbalskog kluba Sarajevo Emir Hadžić također je razriješen dužnosti. On je klub napustio prošle godine.

Kako je portal ****.ba već pisao, Belgijanac Matthias Leterme (37) večeras je imenovan za generalnog direktora FK Sarajevo.

Mandat je dobio na 90 dana, te će tako popuniti upražnjenu funkciju u klubu, nakon odlaska Ajle Alimanović.

Laterme, bivši direktor belgijskog Kortrijka (od 2009. godine do juna 2023.) u FK Sarajevo dobio je zadatak da formira tim sastavljen od domaćih i inostranih sportskih radnika te ojača Upravni odbor koji će, kako su istakli u "bordo" taboru, pomoći u rastu kluba u svim segmentima u narednom periodu.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 apr 2024, 01:40

Lavcina je napisao/la:
16 apr 2024, 00:03
Morpheus je napisao/la:
Lavcina je napisao/la:
15 apr 2024, 15:02
Od 20 minute smo imali igraca vise. I u takvom stanju mi nismo mogli zabiti barem 1 gol? Okej 2 igraca vise smo imali mozda 5min (ne znam jel tacno al nejse).

Znaci 70 min imas igraca vise, a nisi u stanju izigrati ekipu koja se bori za opstanak. Pa neka Janez podere svoju licencu i ode skijati.
Dobar si, vidio si da si pogriješio i prebacio se na jednog igrača. :D :thumbup:
Učinilo mi se da su drugi crveni dobili u 34min. Prenijelo me malo sto zbog huje sto zbog adrenalina.

Ali teza ostaje ista. Da je ovaj Slovenac teska ubleha koji je zijanio sve bitne utakmice. Kad nam je god trebalo za nesto mi smo zijanili ili ti remizirali isti djavo.

Porazi u Mostaru od oba njihova kluba, remiji sa Goskom i Igmanom, poraz na Kosevu od listice, poraz protiv kona prije mjesec 3:0, sramotni porazi protiv Zvijezde i Sloge...
Nista gore nema nego kad je čovjek pesimist i sve u životu gleda samo negativno.

A nisi dobio iste te mostarske klubove na koševu (dva puta po 1:0), a nisi dobio Želju istim rezultatom kući ?
A nisi dobio super nezgodno Posušje u gostima gdje se apsolutno nijedna ekipa iz lige nije naigrala ? Nisi Tuzli u dvije utakmice strpao 11 komada ?
Pa imaš 4 utakmice samo sa Borcem gdje su te zaklali, trebali smo bar dvije pobjedit regularno.
Ne kazem da je ovo sve zadovoljavajuce shodno ulaganjima, ali dajte ljudi širu i realniju sliku naseg stanja.

Na ovo sve dodaj da su te zaklali protiv Zvijezde i Igmana pa to je 6 bodova u igri dodatnih.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 16 apr 2024, 01:49

DzemoSmjecanin je napisao/la:
16 apr 2024, 00:52
Tatamata1946 je napisao/la:
15 apr 2024, 23:56

Odlazi ti strucnjak
Izgleda da ni jedan od vas nije gledao utakmicu, o kakvih 8 igrača pričate? Hiroš dobio u 19 min, a Cocalić u 45+2, mi od starta drugog sa 10, oni sa 9. Jednog igrača viška imali 70 min, dva samo to sudijsko vrijeme.
Nasao bi slovenac rijesenje samo da je bilo 8 na 11,ovako ybg samo 70 min igraca vise imali sta je to u modernom fudbalu nista :bow: jos kad uzmes u obzir da si igrao protiv ekipe od koje je slabija samo neka Zvijezda 09 i nisi mogo gola dati, onda blago nama sa Rozmanom i vama kojima je sve ovo dobro :bih:

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 16 apr 2024, 03:05

Meni je dobro kad ekipa igra i bori se. Imali smo 20 udaraca od toga 11u okvir gola, imali smo par sansi koje smo trebali zabiti ali i onaj njihov golman je skinuo par zicera i to je to. Tu ocigledno da nije do rozmana i ne znam sto se covjeku ista zamjera kad nam je citava liga cirkus pocevsi od saveza pa preko klubova do sudija.

Podrska SS u nastavku borbe za europu

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 16 apr 2024, 06:11

Ova ekipa sa dobrim trenerom bi bila prva, ovaj decko moze vodit samo u17 ili ekipu bez ikakvih ambicija..

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 16 apr 2024, 06:16

ajdohordas je napisao/la:
16 apr 2024, 01:40
Lavcina je napisao/la:
16 apr 2024, 00:03
Morpheus je napisao/la:

Nista gore nema nego kad je čovjek pesimist i sve u životu gleda samo negativno.

A nisi dobio iste te mostarske klubove na koševu (dva puta po 1:0), a nisi dobio Želju istim rezultatom kući ?
A nisi dobio super nezgodno Posušje u gostima gdje se apsolutno nijedna ekipa iz lige nije naigrala ? Nisi Tuzli u dvije utakmice strpao 11 komada ?
Pa imaš 4 utakmice samo sa Borcem gdje su te zaklali, trebali smo bar dvije pobjedit regularno.
Ne kazem da je ovo sve zadovoljavajuce shodno ulaganjima, ali dajte ljudi širu i realniju sliku naseg stanja.

Na ovo sve dodaj da su te zaklali protiv Zvijezde i Igmana pa to je 6 bodova u igri dodatnih.
Sira slika da ti prvi bjezi 20 bodova, sta cekamo da se uigraju jos, ovi igraci samo mogu postati jos gori s ovim strucnjakom, Borac sastavio ekipu ove sezone i proseto se, Velez isto, nama treba 3 sezone?

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 16 apr 2024, 07:26

moram je napisao/la:
15 apr 2024, 23:59
https://vm.tiktok.com/ZMMCu7S5G/
Niti je Sivac vidio niti Gigovic sta je bilo.
Zato je Nedo Turković sa zapada vidio do u detalj, vidi čovjek kroz beton
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 16 apr 2024, 07:55

esprit24 je napisao/la:
15 apr 2024, 21:57
Za mirniji nastavak sezone nama treba ulazak Borca i Zrinjskog u finale kupa, bilo koji drugi scenariji unijet ce nam nervozu do zadnjeg kola.
Jedan od ključnih momenata u ovoj sezoni o kojem malo ko razmišlja.
Vjerujem ako bude to 4 mjesto vodilo u Europu da bi se u dobrome smanjio pritisak na ekipu i da bi konačno malo "prodisali"
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 16 apr 2024, 08:27

Igramo mozda i najlosiju sezonu u zadnjih nekoliko godina a i dalje bjezimo Zelji 14 bodova
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, adoado, Aduka87, Argentina, Burberry46, sekac i 33 gosta.