Premijer liga BiH - aktuelno

TurkishAirlines

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la TurkishAirlines » 16 apr 2024, 12:42

Pablo11 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:36
Espiritosanto je napisao/la:
16 apr 2024, 12:35
Pablo11 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:30

Nisam povezan sa jugom, ne idem tamo, tako da me ne doticu parole.
A hvali se na Željinoj temi kako je bio na gostovanjima i kako ih je policija dobro pripazila :rol: .
Eskobar je lik i po, dobro Hulahopka kaže ne izlazi iz kuće.
Drugo su skroz gostovanja glupko, govorim za domace tekme..
Pa ti i ne ides na utakmice, a ovde na forumu zelis biti glavni?

Auuu sramote
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 16 apr 2024, 12:42

bagniadiluca je napisao/la:
16 apr 2024, 12:39
Virtu4l je napisao/la:
16 apr 2024, 12:04
16 apr 2024, 11:25
Delegacija FK Željezničar odputovala u Saudijsku Arabiju da nađe strateškog partnera.....ček, stani, jel ovo realno?? kao ove domaće starlete i profuknjače kad odu da nađu dole nekog umotanog da je klafra za šaku dolara....sunce ti poljubim na šta ljudi spadoše, a ovamo fol nikom te ne damo i manijak ne može biti svak, ma bjež......
Na sastanke sa privrednom komorom jedne takve zemlje ideš kad imaš nešto da ponudiš.

Mi nudimo 50.000 m2 u srcu grada.

Svi vi bi dali guzice da možete spasti na to.

To ti je veliki, veliki Željezničar. :bih:
Hajde sad realno da sagledamo, vi imate to zemljište u "srcu" Sarajeva koje bi dali tim potencijalnim investitorima...oni bi vam dali lovu za to i napravili neboder, tržni centar, ne znam ni ja šta.....vi bi poravnali dugove, rastalili se kao i uvijek i šta dalje ? ostali bez pomoćnog terena koji iole ozbiljna ekipa mora da ima, krenuli opet po starom i izgubili i to što ste imali vrijedno kroz koju godinu....ili je neki drugi scenario u vašim glavama povodom tog famoznog pomoćnog terena ?
Klaun i cirkusant je vec sa vise profila ubjedivao normalnu raju da dolaze bolji dani i arapske milijarde, talenti i bakraci.
....sve drugo će proći!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 16 apr 2024, 12:42

denimen99 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:21
H8Z7 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:19
Stvar filozofije :ljepota:
Muška igra, sve čisto!
Naravno, naravno. Međutim zašto je se onda skoro svaki kontakt sa igračima Željezničara sudio kao prekršaj? :hmmmmm:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 16 apr 2024, 12:42

Hajdeee je napisao/la:
16 apr 2024, 12:22
Podjes na mene motkama i sjekirom, pa ja bih te zapalio bacacem plamena kad bih ga imao.
Okanite se oruzija, svi!!! A znamo svi ko je poceo sa napadima od 70-80 motki i go-pro kamerama da snimi to.

Krenuo si na mene "tenkom" ja cu te roknuti "atomskom", to je jezik ulice.
Ili zaustavite krug ludila..zapravo nema ili....mora se zaustaviti krug ludila!!!! Ovo je doslo do momenta kad ce poceti ubistva.
Ma nek pocnu brate, i treba da pocnu. Da meni neko cekicem lupi po autu, ja bih ga ko na GTA gazio autom dok se sav ne razmaze po cesti. Ljudi ocito misle da je ovo igrica, da je nemoguce ubit nekog trajno, da ces roknut lika a da ce se on respawnat u bazi u Rave Jankovic. Misle da se ne moze desit da palica padne gdje ne treba i da usmrtis lika u sekundi. Radi cega, lose furke? Ovi wannabe huligani su za mene kao ovi nocni trkaci koji 150 na sat kroz grad voze. Ne zalim nijednog, samo da ne strada neko ko nema veze s tim. A za ove koji traze, nadam se da ce naci djavola.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 apr 2024, 12:43

Muška bi igra bila da je lopta u blizinu neuki svijete.
Bez lopte udaranje je crveni karton.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 16 apr 2024, 12:43

Virtu4l je napisao/la:
16 apr 2024, 08:43
upohaluhizugnimda je napisao/la:
15 apr 2024, 22:17
Virtu4l je napisao/la:
15 apr 2024, 21:57
E kako su pitari raspamećeni, ne znaju gdje gone, valja odbraniti sav ovaj šabanluk.

Šta im je Ismir uradio, kakav je to gigant. Sve ide u prvi plan osim rezultatskog fijaska. :bow:
Mirvah je maher za PR, fakat. Mozda ne on licno, nego ljudi koji to rade za njega, ali nebitno. Jednog ce se dana raditi doktorske disertacije na ovu temu, iz oblasti manipulacije masama. Oni su totalno sludjeni, izjeda ih paranoja, vjeruju u najkontradiktornije nebuloze koje ljudski um moze zamisliti, a sve bez da se iko zapita kako, sta. Ako se neko i usudi pa zapita, ovi ostali ga odmah sasjeku i proglase neprijateljem kluba. Strasan posao radi. :clap:
Ali bukvalno su sluđeni. Sezona im se raspala, a oni ne smiju ništa osim da prihvate borbu za Evropu. Svaki put kad malo dignu glas, PR tim osmisli novo ludilo da skrene pažnju sa rezultatskog fijaska.

Samo se sjeti kako su bacili bubicu za Ziljkića, istu noć se javlja deset insajdera na forumu i po mrežama sa pričom o nekoj mafiji, prijetnjama, kriminalcima, oni to horski prihvate, skrene im se pažnja i niko više ne priča o rezultatima.

Svaka čast Mirviću, zaista. Naravno, ne bi mu to prolazilo da nema publiku koja se prima na to, a Pitari se uvijek primaju.
Ma raspametio ih je.

Kad god se desi neki fijasko on im plasira nesto.

Kriza rezultata - Ziljkic je problem, prodaje taktike (cuj Rozmanova taktika :urnebes: ) protivnicima.

Kriza rezultata vol 2 - Povuci ekipu, idemo u borbu protiv saveza

Naravno, 11/11 klubova ih ****, jer malo dijete vidi da se radi o cinicnom i licemjernom potezu koji za cilj ima samo da se skrene paznja sa katastrofe u klubu, ali njihov zakljucak je: mrze nas jer smo posteni.

Evo sad derbi, ne mogu ni da zaprijete protivniku sa igracem manje, a osam u polju, nekim cudom se pojavi klip Ibricica kako psuje sudijama. I oni njemu klicu, zaboravili na utakmicu.

Nekad im pusti neku suplju, nekad udovolji nekim smijesnim "pojacanjem" na koje svrsavaju (kao sad Duljevic, nema snage covjek za 15 minuta) i tako.

Mirvic se jednostavno igra sa njima. Problem je samo sto se igra i sa Tanom i ostalim investitorima, a igra se tako sto potpise skup ugovor, pa ga raskine prije vremena (nekad satro "sporazumno") i onda se te pare koje igraca sljeduju rastale, ali necemo o tome :rol:
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 16 apr 2024, 12:44

TurkishAirlines je napisao/la:
16 apr 2024, 12:42
Pablo11 je napisao/la:
Espiritosanto je napisao/la:
16 apr 2024, 12:35

A hvali se na Željinoj temi kako je bio na gostovanjima i kako ih je policija dobro pripazila :rol: .
Eskobar je lik i po, dobro Hulahopka kaže ne izlazi iz kuće.

Auuu sramote
Ne smijem jos.. kad porastem krenut cu na domace obecavam.
Fk Željezničar.

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 16 apr 2024, 12:46

OldTownDistrict je napisao/la:
16 apr 2024, 12:38
12345678922 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:37
Pitari mali, i u kući svojoj se okreću preko ramena da ne bi vidili Manijaka.

Strah im je za petama više nigdje nisu sigurni
13 years old :rol:
Kako je Nodi znal se šta

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 16 apr 2024, 12:47

Virtu4l je napisao/la:
16 apr 2024, 11:25
Delegacija FK Željezničar odputovala u Saudijsku Arabiju da nađe strateškog partnera.....ček, stani, jel ovo realno?? kao ove domaće starlete i profuknjače kad odu da nađu dole nekog umotanog da je klafra za šaku dolara....sunce ti poljubim na šta ljudi spadoše, a ovamo fol nikom te ne damo i manijak ne može biti svak, ma bjež......
Na sastanke sa privrednom komorom jedne takve zemlje ideš kad imaš nešto da ponudiš.

Hajde sad realno da sagledamo, vi imate to zemljište u "srcu" Sarajeva koje bi dali tim potencijalnim investitorima...oni bi vam dali lovu za to i napravili neboder, tržni centar, ne znam ni ja šta.....vi bi poravnali dugove, rastalili se kao i uvijek i šta dalje ? ostali bez pomoćnog terena koji iole ozbiljna ekipa mora da ima, krenuli opet po starom i izgubili i to što ste imali vrijedno kroz koju godinu....ili je neki drugi scenario u vašim glavama povodom tog famoznog pomoćnog terena ?
Ma suplja prica, namjerno izostavljaju najvazniju informaciju, gdje dozvola za gradnju? Svaki investitor hoce ciste papire. To zemljiste nije gradjevinsko, niti oni to mogu ikada dobiti dozvolu, radi ove mafije. Tu prestaje sva prica oko megalomanksih 50000 kvadrata na “atraktivnoj”lokaciji.
Veliki ekonomista Ajfel zamazuje oci sirotinjskoj javnosti u rangu vucica

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 16 apr 2024, 12:47

Pablo11 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:44
Pablo11 je napisao/la:

Auuu sramote
Treba znati skim se prica. Tebe cemo tretirati ko srednjoskolca koga su prijatelji odbacili i on sad ima zelju preko foruma da taj nedostatak komunikacije nadomjesti.

Urgirat cu kod svojih da malo pripaze u razgovoru s tobom.

Izvini ako sam sta ruzno ti rekao :(
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

naspramnakroznaleglu
Kontakt:

Post Postao/la naspramnakroznaleglu » 16 apr 2024, 12:49

12345678922 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:37
Pitari mali, i u kući svojoj se okreću preko ramena da ne bi vidili Manijaka.

Strah im je za petama više nigdje nisu sigurni
ideš li na jug?
ponekad :oops:
:hmmmmm:

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 16 apr 2024, 12:50

Danas u 6 se igra... a da

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 16 apr 2024, 12:52

H8Z7 je napisao/la:
denimen99 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:21
H8Z7 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:19
Stvar filozofije :ljepota:
Muška igra, sve čisto!
Naravno, naravno. Međutim zašto je se onda skoro svaki kontakt sa igračima Željezničara sudio kao prekršaj? :hmmmmm:
Vi to gledate kao navijači pa vam sve teško pada i jednim i drugim. Pošto mogu objektivno da komentarišem derbi, mogu reći da odavno nisam vidio veću skupinu amatera na jednom terenu, uključujući obje ekipe. Pa čak i ova zabijanja jednih u druge, nepromišljene startove, amaterske crvene kartone, svađe, Ibričić, brate derbi su pretvorili u koridu.

Kažem su, jer navijači su mi top, i jedni i drugi, šprdaju se, prozivaju, tuku.. tu je sve za deset i sve pohvale. Ali nogomet, nogomet je blago rečeno kurcchina teška
Zadnja izmjena: denimen99, dana/u 16 apr 2024, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 16 apr 2024, 12:52

boki86 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:47
Virtu4l je napisao/la:

Ma suplja prica, namjerno izostavljaju najvazniju informaciju, gdje dozvola za gradnju? Svaki investitor hoce ciste papire. To zemljiste nije gradjevinsko, niti oni to mogu ikada dobiti dozvolu, radi ove mafije. Tu prestaje sva prica oko megalomanksih 50000 kvadrata na “atraktivnoj”lokaciji.
Klub sa jednim pomocnim terenom, bez trening centra ili bilo cega slicnog, se nema cemu nadati. Uz to, onaj njihov pomocni je realno kari.na obicna. On nije ni za djecu, ne prvi tim. Da su pametni davno bi ga prodali, ne znam sto vazda bjeze od toga. Bukvalno jedini plus je lokacija, koja zaista jeste atraktivna. U ta pitanja oko dozvola i sl. nisam upucen, ali ako su pametni prodace.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 16 apr 2024, 12:55

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
16 apr 2024, 12:52
boki86 je napisao/la:

Klub sa jednim pomocnim terenom, bez trening centra ili bilo cega slicnog, se nema cemu nadati. Uz to, onaj njihov pomocni je realno kari.na obicna. On nije ni za djecu, ne prvi tim. Da su pametni davno bi ga prodali, ne znam sto vazda bjeze od toga. Bukvalno jedini plus je lokacija, koja zaista jeste atraktivna. U ta pitanja oko dozvola i sl. nisam upucen, ali ako su pametni prodace.
Mogu ga sutra prodati ako hoce (a i tu nesto sumnjam da imaju sve ciste papire) samo sto imaju jednu musteriju, a to je ova gradjevinska mafija. A znas kako je sa mafijom, oni to hoce za sicu. A mafija jedina moze izganjati urbanisticke saglasnosti i da promjeni namjenu zemljista. To je njihov gordijev cvor, i zato ce se jos godinama vrtiti u krug.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 16 apr 2024, 12:57

To znam da im se i gradjevinska i politicka i privredna mafija (kad nesto skontam, sve je to isto :urnebes: ) motaju oko kluba, ali ne zele ljudi to da shvate.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 16 apr 2024, 12:57

Pablo11 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:44

Auuu sramote
Treba znati skim se prica. Tebe cemo tretirati ko srednjoskolca koga su prijatelji odbacili i on sad ima zelju preko foruma da taj nedostatak komunikacije nadomjesti.

Urgirat cu kod svojih da malo pripaze u razgovoru s tobom.

Izvini ako sam sta ruzno ti rekao :(
Mozes li mi objasniti po kojim osnovama je Stilic trebao dobiti crveni kod starta? Ocigledno je neoprezna igra, ali bez jaceg kontakta, sto je sasvim opravdan zuti karton?
Fk Željezničar.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 16 apr 2024, 12:59

Samo je Butmir gradjevinski :pinokio:

Zidnisatzidni
Kontakt:

Post Postao/la Zidnisatzidni » 16 apr 2024, 13:01

Dajte ljudi nema ovo više smisla, sjekire, pištolji, noževi
Apsolutno nebitno koja strana, nisu to više tuče i akcijanja nego pokušaji ubistva
Ima li tih vođa izgubit će svog brata s tribine, komšiju, rođaka... Onda će bit kasno
:facepalm:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 apr 2024, 13:02

OldTownDistrict je napisao/la:
Klaun i cirkusant je vec sa vise profila ubjedivao normalnu raju da dolaze bolji dani i arapske milijarde, talenti i bakraci.
Laž. Nikad nisam imao niti jedan drugi profil osim ovog.

Isto kao što je i drugi dio posta laž, za Arape.

Težak je vakat došao kad vam je ostalo samo da lažete i podmećete. :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, nedimmmm1337 i 32 gosta.