Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Limun zut moj dobrica
-
- Kontakt:
Oko, smekas dramaticno. Svaki post ti je smekanje, zoharu smekerski.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 14:45Tastatura huligani te nazivaju ljudi koji na dan 10 novih bot profila otvore da brane neodbranjivo.
Sizofrenija mozga, tako rade samo u srbiji botovi ace vucica al dobro blizi ste nego ikad.
Smekercicu, bas si jadan. Ubio se za MUP-a.
-
- Kontakt:
Osa i osmicini igraci nemojmo o mupu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:26Oko, smekas dramaticno. Svaki post ti je smekanje, zoharu smekerski.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 14:45Tastatura huligani te nazivaju ljudi koji na dan 10 novih bot profila otvore da brane neodbranjivo.
Sizofrenija mozga, tako rade samo u srbiji botovi ace vucica al dobro blizi ste nego ikad.
Ovo sto ja pricam zna cijelo Sarajevo. Pa i mala djeca
Uzdrmala se malo boz centrala pa se novi prikljucuju tastaturama...
-
- Kontakt:
Mozes nick da promijenis u drot, prilici ti, glodaru smekerski.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:29Osa i osmicini igraci nemojmo o mupu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:26Oko, smekas dramaticno. Svaki post ti je smekanje, zoharu smekerski.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 14:45Tastatura huligani te nazivaju ljudi koji na dan 10 novih bot profila otvore da brane neodbranjivo.
@admin, brisi drota ziv bio
-
- Kontakt:
The murijacs opet o mupuRatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:30Mozes nick da promijenis u drot, prilici ti, glodaru smekerski.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:29Osa i osmicini igraci nemojmo o mupu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:26
Oko, smekas dramaticno. Svaki post ti je smekanje, zoharu smekerski.
Jedini diler spida koji nikad nije pao znamo ko je.
Nek vam kaze koji je postotak tom istom mupu
- TurkishAirlines
Koliko kukaju o parolama, da ih drma opasna kriza. Tvrde da ih tim parolama smatramo chetnicima, a ni na jednoj to ne pise.
Mozda vas je ponijelo malo, ili tako zelite da mislite sami o sebi
Mozda vas je ponijelo malo, ili tako zelite da mislite sami o sebi

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Pa pogledaj postove drotu, sve sto si napisao je bilo smekanje i jos lazes pride.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:31The murijacs opet o mupuRatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:30Mozes nick da promijenis u drot, prilici ti, glodaru smekerski.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:29
Osa i osmicini igraci nemojmo o mupu.
Nek vam kaze koji je postotak tom istom mupu![]()
Ti navijac, e moja karino drotovska.
Zavrsavam sa tobom, da mi to tvoje ne predje, gluho bilo.
-
- Kontakt:
Sreca nisam djapo da iz grmlja zovem policiju.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:33Pa pogledaj postove drotu, sve sto si napisao je bilo smekanje i jos lazes pride.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:31The murijacs opet o mupuRatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:30
Mozes nick da promijenis u drot, prilici ti, glodaru smekerski.
Sta ste se uzbudili srbi nece vas murija dirati ne brinite o saradnicima imaju najbolje misljenje. Mogu raditi sta hoce ne padaju.
Tako bude kad ga dojkis arnautovicu
@admin hoces li moci pojasnit kakve ovo veze ima sa temom?Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:36Sreca nisam djapo da iz grmlja zovem policiju.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:33Pa pogledaj postove drotu, sve sto si napisao je bilo smekanje i jos lazes pride.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:31
The murijacs opet o mupu
Sta ste se uzbudili srbi nece vas murija dirati ne brinite o saradnicima imaju najbolje misljenje. Mogu raditi sta hoce ne padaju.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
- TurkishAirlines
Brate, sto ih brises yebem mu misa?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Uzdrmalo se opasno narkomansko leglo botovi punom parom rade.Kamaga11 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:36@admin hoces li moci pojasnit kakve ovo veze ima sa temom?Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:36Sreca nisam djapo da iz grmlja zovem policiju.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:33
Pa pogledaj postove drotu, sve sto si napisao je bilo smekanje i jos lazes pride.
A kad zoves admina heljp vratis stranice i vidis da je firma botova pocela ove price...
-
- Kontakt:
DROTsamo123, danas sve sto si napisao je smekanje, al svaki post. Uspio si u zivotu, smekas ljude kojima ne smijes prici u zivotu na javnom forumu, anoniman.
Cestitam. Sad brzo na Vraca, na obuku. Imas ozbiljan potencijal.
- TurkishAirlines
Uh yebote, mozda na ljeto i budu pripreme u Spaniji
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Opasne posljedice su ovom ostavili, brat ne staje sa nekakvim pricama hahahahahahaKamaga11 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:36@admin hoces li moci pojasnit kakve ovo veze ima sa temom?Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:36Sreca nisam djapo da iz grmlja zovem policiju.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:33
Pa pogledaj postove drotu, sve sto si napisao je bilo smekanje i jos lazes pride.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Kome ti smijes prici slino hahahahaha. Malo vas se javlja dajte jos profilaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:39DROTsamo123, danas sve sto si napisao je smekanje, al svaki post. Uspio si u zivotu, smekas ljude kojima ne smijes prici u zivotu na javnom forumu, anoniman.
Hocemo kazne profile, lazne profileee
A kad pricas o smekanju vrati se od derbija do sad pa cidi ko sta pise samo vam se mora istom mjerom vracati braco moja srpske veroispovesti.
Ne vidim nista ovo sto ti pises da je vezano za temu. Kao sto sam ti vec pisao samo pises gluposti ne vidim simbiozu tvog imena i tvog pisanja. Budi mi pozdravljen.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:38Uzdrmalo se opasno narkomansko leglo botovi punom parom rade.Kamaga11 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:36@admin hoces li moci pojasnit kakve ovo veze ima sa temom?Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:36
Sreca nisam djapo da iz grmlja zovem policiju.
A kad zoves admina heljp vratis stranice i vidis da je firma botova pocela ove price...
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
da ih oni u svom maniru zedne preko vode prevedu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:40Uh yebote, mozda na ljeto i budu pripreme u Spaniji

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Zna li netko od vas momci jel Vlado uzeo kup RS,jel bilo finale ili šta li već?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Nije vezano kad tebi ne odgovara, zato vas se 17 javlja prelistaj sta ste pisali pa se javiKamaga11 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:42Ne vidim nista ovo sto ti pises da je vezano za temu. Kao sto sam ti vec pisao samo pises gluposti ne vidim simbiozu tvog imena i tvog pisanja. Budi mi pozdravljen.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:38Uzdrmalo se opasno narkomansko leglo botovi punom parom rade.
Tiru riru
- TurkishAirlines
Prica se da AlgaTurira zeli opet na klupu zeljeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:43da ih oni u svom maniru zedne preko vode prevedu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:40Uh yebote, mozda na ljeto i budu pripreme u Spaniji
![]()
![]()

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.