Potrefio si brate svaka castluckystrike je napisao/la: ↑06 apr 2024, 11:37Od 7 do 8 hiljada.
Šta mislite vraćamo li se na 4 3 3 / 4 2 3 1 ili ostajemo na 3 5 2?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Potrefio si brate svaka castluckystrike je napisao/la: ↑06 apr 2024, 11:37Od 7 do 8 hiljada.
Šta mislite vraćamo li se na 4 3 3 / 4 2 3 1 ili ostajemo na 3 5 2?
Vjerujem da ima dobar razlog. Razumijem ga u potpunosti ako je u pitanju predostrožnost od curenja povjerljivih informacija. Primarni razlog mog upita je bio želja da jednom sumnjičavom članu svog domaćinstva crno na bijelo pokažem šta se dešavalo u klubu.pjankesarajevo je napisao/la: ↑07 apr 2024, 12:19Ignorise nas brat peppermintPikachuSA je napisao/la: ↑06 apr 2024, 14:20Vozdra, može li i meni u pp?PeppermintSA je napisao/la: ↑05 apr 2024, 18:50Saznao sam svasta o Ziljkicu i dešavanjima i posljednje vrijeme. Mnogo je gore nego sto se nagadjalo. Postoji objektivni razlog zbog kojeg smo onako očajno odigrali derbi. Priča zaista nije za foruma, ali samo ću reci da su igrači i SŠ heroji.
Za nas koji nismo sve upratili, bilo bi fino da neko sazetak napravi. Jer ocito je da je to razvaljivalo atmosferu u svlacionici. Kako proigrase normalnije poslije ****, nije mi jasno.
Naravno da je najmanje do trenera, pogotovo u ovoj ligi i našem sistemu.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑15 apr 2024, 23:18Idalje mislim da je najmanje do trenera. Mi mijenjamo trenera prakticno svako malo, a nikad ne pogledamo “u glavu” igraca.
Dzaba Hamzi stotinu golova kad frajer treba sest prilika usr.ati da bi jedan dao. Hvala Bogu nek ga je procepilo ali nije to to.
Znajuci koliko je mitomanima bitno Sarajevo pobjediti -meni je sasvim okej i ovaj bod.
Ostaviti Rozmana da bi mogli detaljnije na kraju sezone sve sagledat i imati veci uzorak utakmica. Najvise su se razocarali oni sto su ocekivali da cemo ih pregaziti ko plitak potok. Iskustvo mi je reklo da se ne nadam previse pa sam samim tim koliko toliko okej sa ovim bodEm.![]()
Nije mi jasno ovo sto se prica da je Muftić imao neku fenomenalnu tekmu i izvukao nkž?? Imao je jednu odličnu odbranu Mehmedoviću i neki poluvolej Renanu koji realno brani svaki golman lige. Veliku šansu je imao u prvom poluvremenu Francis pogodio stativu i tjt. Jedno je jasno igrali smo ko **** i nismo smijeli napasti ekipu koja je 11. na tabeli. Odnosno nismo smijeli napasti ekipu koja je 11. na tabeli i igra sa 9 igrača. Rožman ovu ekipu nije preuzeo jučer te dobro zna šta ima od ekipe a ja moram aplaudirat što smo izvukli bod i tako dodatno ugrozili Evropu za koju se svake godine borimo. Rožman je 10 grešaka napravio na derbiju drugovi kakva 1. Sere mi se od ove priča i branjenja Rožmana čime je on zaslužio on to? Neka ga nek je živ i i zdrav i nek ostane do kraja sezone ako se situacija preokrene aBd bit će super i ja ću reći da sam pogriješio. Ali uzimajući sve u obzir dosad mi sa ovim likom nikad nećemo ni prismrdit tituli. I manite se priča da smo ih ubili i da su se oni samo branili bar je njih 9 poginulo na terenu a ovih naših stid treba biti za ono smijanje i nezalaganje sem Buljubašića i Beganovića donekle.tabba77 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:14Rozmanova jedina greška ovaj derbi je bila što se previše plašio kontre i novog poraza. Jednostavno je morao izvaditi trećeg štopera i ubaciti Durakovica/Kapetanovica koji su ofenzivniji od Solde koji je nominalno igrao lijevog beka. Bez ikakvih ofanzivnoh zadataka. Lakše bi nam bilo da se igralo 11 na 10, jer bi se kad tad otvorili i krenuli malo više naprijed i tu bi mi imali šansu da to iskoristimo. Ovako, kako je bilo, njihovo je bilo samo da se poredaju na 20 metara od gola i pomjeraju linije. A i spasio ih je golman, imao je 2-3 dobre intervencije. Da je kojim slučajem ušla jedna, druga bi sad priča bila. Ovako, ništa ne valja.
Btw ni ja nisam zadovoljan ovim rezultatom ali to nije razlog da psujem mrtve, djecu i ostale gnusne psovke. Jako do kraja sezone, pa ćemo onda vidjeti šta i kako dalje.
Pa gdje onda skupi 6 odbrana ako je imao samo odbranu Mehmedovicu i Renanu?Maroon1946 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 16:05Nije mi jasno ovo sto se prica da je Muftić imao neku fenomenalnu tekmu i izvukao nkž?? Imao je jednu odličnu odbranu Mehmedoviću i neki poluvolej Renanu koji realno brani svaki golman lige. Veliku šansu je imao u prvom poluvremenu Francis pogodio stativu i tjt. Jedno je jasno igrali smo ko **** i nismo smijeli napasti ekipu koja je 11. na tabeli. Odnosno nismo smijeli napasti ekipu koja je 11. na tabeli i igra sa 9 igrača. Rožman ovu ekipu nije preuzeo jučer te dobro zna šta ima od ekipe a ja moram aplaudirat što smo izvukli bod i tako dodatno ugrozili Evropu za koju se svake godine borimo. Rožman je 10 grešaka napravio na derbiju drugovi kakva 1. Sere mi se od ove priča i branjenja Rožmana čime je on zaslužio on to? Neka ga nek je živ i i zdrav i nek ostane do kraja sezone ako se situacija preokrene aBd bit će super i ja ću reći da sam pogriješio. Ali uzimajući sve u obzir dosad mi sa ovim likom nikad nećemo ni prismrdit tituli. I manite se priča da smo ih ubili i da su se oni samo branili bar je njih 9 poginulo na terenu a ovih naših stid treba biti za ono smijanje i nezalaganje sem Buljubašića i Beganovića donekle.tabba77 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:14Rozmanova jedina greška ovaj derbi je bila što se previše plašio kontre i novog poraza. Jednostavno je morao izvaditi trećeg štopera i ubaciti Durakovica/Kapetanovica koji su ofenzivniji od Solde koji je nominalno igrao lijevog beka. Bez ikakvih ofanzivnoh zadataka. Lakše bi nam bilo da se igralo 11 na 10, jer bi se kad tad otvorili i krenuli malo više naprijed i tu bi mi imali šansu da to iskoristimo. Ovako, kako je bilo, njihovo je bilo samo da se poredaju na 20 metara od gola i pomjeraju linije. A i spasio ih je golman, imao je 2-3 dobre intervencije. Da je kojim slučajem ušla jedna, druga bi sad priča bila. Ovako, ništa ne valja.
Btw ni ja nisam zadovoljan ovim rezultatom ali to nije razlog da psujem mrtve, djecu i ostale gnusne psovke. Jako do kraja sezone, pa ćemo onda vidjeti šta i kako dalje.
Koliko igrača koji su počeli/dobili priliku u derbiju je doveo Rožman? Ne računaj igrače koji su dovedeni u ljetnom prelaznom roku prije Rožmana. Odabir prvih 11 za derbi je bio sasvim ok s obzirom na dostupne igrače i one koji su van forme ili se tek oporavili od povrede.luckystrike je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:58Tabba, kažeš da je jedina Rožmanova greška što se plašio poraza, a onda veliš da nam nije neka ekipa, pa da te pitam ko je istu sastavio?
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, Tracy3McGrady i 14 gostiju.