drinin vuk je napisao/la:"" &, " & %, " " јој, ",$ ' " % се " " $ - се ", " $ је ?".
Originalno, nema šta. Strašna poruka!
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
drinin vuk je napisao/la:"" &, " & %, " " јој, ",$ ' " % се " " $ - се ", " $ је ?".
Evo npr.ovdemelanholicar je napisao/la:Devil možeš li nam reći gdje bi mi obični luzeri sa jednom od bitnih karakteristika teškog društveno socijalnog statusa mogli gledat putem interneta duel "braće"?
Tesko je reci koliko ce biti,ja ocekujem lepo popunjen stadion,jer je to i utakmica "humanitarnog" karaktera,a otislo je i nasih likova tamo.melanholicar je napisao/la:Devil pa nisam baš u toku,koliko će bit ljudi otprilike na Karaiskakiju?
Hoće li bit vas neki veći broj ili simbolično?
Rusija vam je majka ? Može li neko pojašnjenje, zašto nešto ovako ?alan_kardec je napisao/la:drinin vuk je napisao/la:"" &, " & %, " " јој, ",$ ' " % се " " $ - се ", " $ је ?".
Originalno, nema šta. Strašna poruka!
Jel mi bila Sanjica ?Devil je napisao/la:Umoran si keve mi,sta si se nalozio vise na nju.
Samo F.K.S !! je napisao/la:Jel mi bila Sanjica ?Devil je napisao/la:Umoran si keve mi,sta si se nalozio vise na nju.
Ne ide ona na fudbal, znam da je jednom isla Partizan gledat u euroligi, a gledala je i film jednom bracaSamo F.K.S !! je napisao/la:Jel mi bila Sanjica ?Devil je napisao/la:Umoran si keve mi,sta si se nalozio vise na nju.
NeToBoLa je napisao/la: Rusija vam je majka ? Može li neko pojašnjenje, zašto nešto ovako ?
Nije provokacija, znam da se gotivite s Rusima ali toliko ?!
nek ste i vi više pobediliDevil je napisao/la:http://www.zurnal.rs/2011/03/26/zvezdin ... index.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.