FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

alan_kardec
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la alan_kardec » 24 mar 2011, 13:31

drinin vuk je napisao/la:"" &, " & %, " " јој, ",$ ' " % се " " $ - се ", " $ је ?".

Originalno, nema šta. Strašna poruka!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 mar 2011, 16:01

Veoma dobra utakmica za juniorske prilike sinoc.Odlicno su se pokazale i jedna i druga ekipa i podela bodova je sasvim realna.Obe ekipe po nekoliko dobrih i izglednih prilika.
Sopot krenuo u sastavu Knezevic, Stojkovic, Miletic, Nikolic, Kovacevic, Spajic, Zorica, Pozar, Lukovic, Causic. DJurickovic..Dok smo igrali u tom sastavu mnogo bolje smo izgledali i vise pretili gostima iz St.Petersburga,kasnije kada su izvrsene izmene nije bilo nekih preteranih ideja u napadu,i od 60 minute pa nadalje nismo nesta ozbiljnije pripretili Zaitsevu.Medju igracima se osetila atmosfera i "panika" sto nikada nisu igrali ovakvu tekmu,pa smo sa nekoliko gresaka usli u tekmu,ali je u 5.minutu Djurickovic sutirao ali neprecizno.Zenit je svoju prvu sansu imao u 18.minutu.Mislim Telegin je u stilu Delapa loptu bacio u srce sesnasesterca,ali Shuvalov makazicama preko gola.Posle toga mi imamo dve prilike ali Lukovic nije uspeo da matira Zaitseva.Velika prilika za Zenit i u 38.minutu Murihin je uspeo da iskoristi pad Spajica i izadje sam na Knezevica ali sutirao je preko gola.Sledeci napad opet opasnost po nas gol,desno krilo Zenita je proslo i sutiralo ali pored desne stative gola Knezevica.Poslednju rec na prvom poluvremenu imao je Zorica sve je skolski uradio ali istakao se opet Zaitsev.

Drugo poluvreme krece nasim golom u 50.minutu.Vukosavljevic je dobio loptu na levu stranu,centrirao na prvu stativu,a Zorica se odlicno snasao i matirao Zaitseva.Tada na stadion ulazi i Putin,a igraci Zenita kao da dobijaju neko samopouzdanje i konstanto vise na nasoj polivini,ipak nisu tada ozbiljnije uspevali da zaprete,ali jeste Djurickovic koji je nanizao nekoliko fudbalera ali lose sutirao.Ipak Zenit uspeva da stigne do gola,nakon prekrasne akcije i asistencije Kostina misim za Murihina koji je lepo matirao naseg golmana.Do kraja utakmice Zenit jos dve lepe prilike ali je ostalo prijateljskih 1:1.

Ono sto se mora reci da su se nasi lepo snasli,veoma dobro odigrali i svojim navijacima pokazali cemu mogu da se nadaju u buducnosti od nasih igraca.Kod Zenita za mene licno najvise se pokazao Zaitsev,Murihin,te Shuvalov.Utakmicu je posmatralo nekih 28-29000 gledalaca.
[youtube][/youtube]

Danas od 18:00 nas prvi tim gostuje na Karaiskakisu gde cemo odmeriti snage sa Olympiakosom.U protokol za mec uslo je 19 igraca.
", ",
?, ", ", ", ",
$, $, ", ", ?, ", $. ", ",
", &, ? " ".
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 mar 2011, 16:20

Causic je jednostavan tip igraca,ne voli puno da komplikuje loptu,uglavnom gleda da na prvu odigra prema napred ako je to moguce.Igra centralnog veznog,sinoc je nosio broj 10,i dobro odigrao,nije u nekom preteranom kontaktu sa loptom,ali ima fudbalsko znanje to je evidentnoi mislim da vec sada moze da konkurise za prvi tim da nije tolika guzva u sredini terena.

Sto se tice pak Milutinovica,verovatno mislis na malog Mihajla sto igra za kadete.On je sad slagacu te da li '94 ili '95 nisam siguran,veliki potencijal ali je rano bilo za njega da udje u "klinc" sa mnogo spremnim igracima Zenita.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 mar 2011, 16:47

Devil možeš li nam reći gdje bi mi obični luzeri sa jednom od bitnih karakteristika teškog društveno socijalnog statusa mogli gledat putem interneta duel "braće"?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 mar 2011, 16:54

melanholicar je napisao/la:Devil možeš li nam reći gdje bi mi obični luzeri sa jednom od bitnih karakteristika teškog društveno socijalnog statusa mogli gledat putem interneta duel "braće"?
Evo npr.ovde
http://myp2p.eu/competition.php?competi ... e=football

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 mar 2011, 17:06

Jel mi Sanja bila na utakmici :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 mar 2011, 17:13

Umoran si keve mi,sta si se nalozio vise na nju. :roll:

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 mar 2011, 17:16

Devil pa nisam baš u toku,koliko će bit ljudi otprilike na Karaiskakiju?
Hoće li bit vas neki veći broj ili simbolično?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 mar 2011, 17:27

melanholicar je napisao/la:Devil pa nisam baš u toku,koliko će bit ljudi otprilike na Karaiskakiju?
Hoće li bit vas neki veći broj ili simbolično?
Tesko je reci koliko ce biti,ja ocekujem lepo popunjen stadion,jer je to i utakmica "humanitarnog" karaktera,a otislo je i nasih likova tamo.

p.s
slika

LEGENDA!!!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 24 mar 2011, 19:17

alan_kardec je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:"" &, " & %, " " јој, ",$ ' " % се " " $ - се ", " $ је ?".

Originalno, nema šta. Strašna poruka!
Rusija vam je majka ? Može li neko pojašnjenje, zašto nešto ovako ?

Nije provokacija, znam da se gotivite s Rusima ali toliko ?! :?
Who dares, wins !

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 mar 2011, 19:43

Devil je napisao/la:Umoran si keve mi,sta si se nalozio vise na nju. :roll:
Jel mi bila Sanjica ? :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 mar 2011, 19:58

Samo F.K.S !! je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 mar 2011, 20:10

1:1 na kraju,u jednoj solidnoj fudbalskoj predstavi.Vodeci se nekom logikom sa ovoga foruma od likova koji za referencu uzimaju prijateljsku utakmicu,dolazimo do zakljucka da smo ravnopravni sa prvakom Grcke,a ako smo sa njima ravnopravni onda znaci da smo najbolji u bivsoj nam drzavi. :lol: :lol:
Nema se sta o utakmici pricati,prijateljska ko prijateljska,dobra bila prvo poluvreme,a onda kada se u drugom pocela seckati brojnim izmenama prestao je i neki visoki tempo.
Oly poveo golom Mellberga u 8.minutu nakon sto je Vilotic kasno krenuo na centarsut i Olaf lagano nogom matirao Bajkovica koji je bio veoma siguran danas,imao nekoliko dobrih intervencija i izletanja na loptu pravovremeno.
MI smo poravnali rezultat odlicnim volej udarcem Vilotica nakon centarsuta Tosica desnom nogom sa desne strane.Imali smo jos prilika Kaludjerovic te Jevtic i Tosic koji su masili velike prilike.
Na kraju realan i prijateljski rezultat.
Dakle u dva dana u dve odlicne provere dva puta po 1:1.Sledi pauza sada do sledeceg vikenda a onda 3.aprila u Ivanjicu da mi poklone pobedu za rodjendan. :)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 mar 2011, 22:50

Samo F.K.S !! je napisao/la:
Ne ide ona na fudbal, znam da je jednom isla Partizan gledat u euroligi, a gledala je i film jednom braca
nema potpisa

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 mar 2011, 23:41

Ova utakmica u Pireju, iako je prijateljska, pokazuje veliki napredak u igri u odnosu na početak sezone (sjetimo se recimo meča sa Slovanom na Marakani), što svakog navijača može da raduje. Grci su poveli, Vilota izjednačio, imali smo još par odličnih šansi (pogotovo ona Tošićeva), ali imali su i oni.
Sve u svemu, ukratko, mislim da Robi zasad radi dobar posao u Zvezdi, nastoji da "kopira" barcinu igru koliko je to više moguće, uvodi igrače iz omladinskog pogona i što je najbitinije, pozitivno razmišlja.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 mar 2011, 10:55

NeToBoLa je napisao/la: Rusija vam je majka ? Može li neko pojašnjenje, zašto nešto ovako ?

Nije provokacija, znam da se gotivite s Rusima ali toliko ?! :?

Zato sto je carska Rusija stitila interese Srba u borbi protiv Turaka i stvorila uslove za nezavisnost Srbije u 19. veku, kao i mnogo toga drugog (pomoc u I i II sv. ratu) ostalo je u narodnoj svesti da se smatra da su Srbi i Rusi braca.
A "majka Rusija" je san svih panslavista. To je valjda jasno. To je mitologija.

S tim u vezi:

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=501669

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 25 mar 2011, 19:12

putin ooooo
putin oooooo
putin ooooooooo

E sada og Gazproma za sl. sezonu 5 mil. od Putina 3 mil. od ostalih 3 i dosta :D
Ima da haramo kao nekada :)
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 mar 2011, 18:49

Lazovic odlican za mladu reprezentaciju 2 gola+ asistencija,a koliko cujem Vesovic dobio crveni za U21 Crne GOre na Malti

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 mar 2011, 01:34

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 mar 2011, 03:12

nek ste i vi više pobedili :lol: :lol: bar i u mlađim uzrastima ako ne možete u seniorima ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.