Na nacin govora, zamjeni pivu s kafom svejedno
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Mozda bi 12 tocenih pomirilo i mene i njega
Ako se ne bude spominjao Pep

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
ja prvi put čujem za ovo
Re: Re: Chat
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Neka te, sjedi oguli jabuku

Bit ce janjetine i za tebe, samo da nam gefufna utefteri termin

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kraljttbvb
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 apr 2024, 14:33Evo ja sam pola godine u njemačkoj, pa mogu osjetiti razliku. Naprimjer već usteđene pare za ljetovanje
Kako sad ovo, u Njemackoj dobro jer si vec ustedio pare za ljetovanje, u Bosni ne valja, a ljetovalo se u Turskoj?MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:54Bio prije dvije godine, extra mi bilo. Kusadasi izuzetno popularno mjesto
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
U Krupi i Cazinu snijeg pada ybt tito 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Osim što je malo radikalno s obzirom da je danima bilo blizu 30 stepeni, snijeg u aprilu nije ništa novo. Sjećam se da je dobro zapadao prije dvije godine za ramazan, istopio se uredno kroz dan.
Analizom podatke sa meteorološke stanice Sarajevo u proteklih 62 godine, koliko sam ja analizirao podataka, dakle, u periodu od 1961. godine zaključno sa 2022. godinom, dobijemo da samo 27. aprila nije izmjeren ni 1 cm snijega. Najčešće je snijeg padao 15. aprila, a već pomenuti 27. april je datum kada u Sarajevu nije izmjeren snježni pokrivač. U 32 godine analiziranog perioda mjeren je snježni pokrivač, što je dovoljan broj da nas snijeg ne iznenadi.
Zanimljivo je da smo 2021. godine izmjerili 20 cm 7. aprila, zatim 8. aprila 9 cm i 4 cm 21. aprila. Bez aprilskog snijega smo bili 2018., 2019. i 2020. godine. Prije 6 godina, 19. aprila 2017. godine skoro da smo nadmašili rekord sa 31 cm snježnog pokrivača.
Ma padao je jedne godine nakon one Severinine pjesme mislio sam nece se otopiti do Augusta, tad sam I auto skrsio
Turska uopšte nije skupa za ljetovanje pogotovo ako će npr. Mramorno (Silivri, Kumburgaz) ili Crno more gdje možeš daleko jeftinije otići autobusom ili autom nego avionom.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:46MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 apr 2024, 14:33Evo ja sam pola godine u njemačkoj, pa mogu osjetiti razliku. Naprimjer već usteđene pare za ljetovanjeKako sad ovo, u Njemackoj dobro jer si vec ustedio pare za ljetovanje, u Bosni ne valja, a ljetovalo se u Turskoj?MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:54Bio prije dvije godine, extra mi bilo. Kusadasi izuzetno popularno mjesto
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Fula poentu @kraljević, ništa čudnoH8Z7 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:38Turska uopšte nije skupa za ljetovanje pogotovo ako će npr. Mramorno (Silivri, Kumburgaz) ili Crno more gdje možeš daleko jeftinije otići autobusom ili autom nego avionom.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:46MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 apr 2024, 14:33Evo ja sam pola godine u njemačkoj, pa mogu osjetiti razliku. Naprimjer već usteđene pare za ljetovanjeKako sad ovo, u Njemackoj dobro jer si vec ustedio pare za ljetovanje, u Bosni ne valja, a ljetovalo se u Turskoj?MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:54
Bio prije dvije godine, extra mi bilo. Kusadasi izuzetno popularno mjesto

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Koliko narod kuka na Bosnu, zapitam se gdje živim.
Supruga i ja radimo, ukupno mjesečno primanja imamo oko 3 hiljade, nekad malo više. Imamo kuću, ne plaćamo kiriju, dva auta vozimo. A ne radimo neke aman zaman poslove, obični poslovi.
Tako da ko god hoće može i u Bosni da fino živi.
Supruga i ja radimo, ukupno mjesečno primanja imamo oko 3 hiljade, nekad malo više. Imamo kuću, ne plaćamo kiriju, dva auta vozimo. A ne radimo neke aman zaman poslove, obični poslovi.
-
- Kontakt:
Pa ako ne luksuzite, to su vise nego dobra primanja. Pogotovo ako nemate djecumarcelo05 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:46Koliko narod kuka na Bosnu, zapitam se gdje živim.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A i @Maroon je preregularan lik. U moru loših trolova, on baš na normalnog naletio.. ko prstom u vnogo.armando je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:43Fula poentu @kraljević, ništa čudnoH8Z7 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:38Turska uopšte nije skupa za ljetovanje pogotovo ako će npr. Mramorno (Silivri, Kumburgaz) ili Crno more gdje možeš daleko jeftinije otići autobusom ili autom nego avionom.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:46
Kako sad ovo, u Njemackoj dobro jer si vec ustedio pare za ljetovanje, u Bosni ne valja, a ljetovalo se u Turskoj?![]()

The saddest thing in life is wasted talent.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Vidim ja sve kolone automobila ljeti idu prema Turskoj, hiljadama svaki dan, niko ne ide avionom.H8Z7 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:38Turska uopšte nije skupa za ljetovanje pogotovo ako će npr. Mramorno (Silivri, Kumburgaz) ili Crno more gdje možeš daleko jeftinije otići autobusom ili autom nego avionom.kraljttbvb je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:46MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 apr 2024, 14:33Evo ja sam pola godine u njemačkoj, pa mogu osjetiti razliku. Naprimjer već usteđene pare za ljetovanjeKako sad ovo, u Njemackoj dobro jer si vec ustedio pare za ljetovanje, u Bosni ne valja, a ljetovalo se u Turskoj?MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:54
Bio prije dvije godine, extra mi bilo. Kusadasi izuzetno popularno mjesto
Koliko se kuka na BiH, rekao bi covjek ljudi padaju po ulici od gladi, a ja u zadnjih pola godine 2 puta letio u Istanbul, sva 4 leta avion dupke pun...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Marsal
- Kontakt:
Mah, sve ima svojih prednosti i mana. I Bosna i Njemačka. Ti imaš sreću da imaš riješeno stambeno pitanje, da nemaš kao što većina nema to nisu 3000 nego 2000. A onda Boga moliš da se ne pokvari auto, mobitel, registraciju plaćaš na rate i slično.marcelo05 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:46Koliko narod kuka na Bosnu, zapitam se gdje živim.
Nije nigdje sreća.
Iskreno sam nikad ne bih otišao vani, ali danas sutra da imam ženu i da planiramo život zajedno bez ikakvih problema.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Jabroni, jasmin10 i 13 gostiju.