pjankesarajevo je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:10
MortemHz je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:59
Maroon1946 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:57
Pa zar nisu bila već 2?
Čovjek u klubu tek nekih 7-8 mjeseci
Ja kakve gluposti lupaju ova raja to je nevjerovatno. Covjek u augustu 2023 dosao.
Došao je nakon poraza, liga je već uveliko počela i neozbiljno je pisati da je on odradio prijelazni rok sa Ibričićem. Nisu prošli ni pripreme.
Kako god, nama su mnogo bitnije pozicije u savezu i da poklopimo komisije da nas niko ne može pokrasti. Lakše se diše kada znaš da te neće niko zakinuti, barem ne namjerno. Nažalost, mi moramo gledati i sve svoje snage usmjeriti na to radi trenutne garniture u savezu.
Treba se naći način kako da se Borac ne iživljava prema protivničkim ekipama svako božije kolo. Naši budući predstavnici (Kanton Sarajevo) se moraju odmah postaviti jako i sa karakterom od sljedeće sezone i da pokažu da se ovo više ne smije i neće dešavati. Mi bi u tom slučaju imali poluge da blokiramo sumnjiva imenovanja. Znam odmah da nećemo moći sve spriječiti ali se moramo potruditi da to svedemo na minimum.
Počelo je dobro, Pilav je izletio brzinom svjetlosti, još treba ona spodoba od Čolpe da ode.
Isto je jako, jako bitno da se izabere neko u vrhu saveza umjesto Durića. On ne smije više biti tu ni pod koju cijenu.