Mi jaki?bagniadiluca je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:38Vi ste nam.zadnji ostali od jakih, tako da ako ne zijanimo na Koševu titula je definitivno u BL...

Mi jaki?bagniadiluca je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:38Vi ste nam.zadnji ostali od jakih, tako da ako ne zijanimo na Koševu titula je definitivno u BL...
Ni pas ne izlazi iz kućice kakvo je vrijeme....kiša, vjetar ledeni, dobro i ima ljudi tamo na zapadu i ovih fanatika na sjeveru...luckystrike je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:59Kol'ko sam mogao vidjeti usput na TV-u, nigdje živa roba na tribinama.
Jesmo loši, Muftić igrač kola.1921ljoze je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:52Ma da
De se vi dogovrite
Jel zbog Ziljkica niste igrali dobro ,sad savez, pa onda dogovorili sa Zeljom bod![]()
Cinjenica je da ste losibi da je Rozman los ja mu dajem do oktobra.....ispadnje u evropi u startu..
A cuj kako je Mirvah tu vi ste 4 mjesto pa ce tako taj cilj biti i ove godine hehe
Široki je došao bez 11 igraca negdje sam procitao,oni se oprostili vec nakon prve utakmice .
Nisi ti to dobro čuo, Široki igra sa većinom iz prve postave
Sedam igrača iz prve postave ne igra niti je uopće otišlo za BLbagniadiluca je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:28Nisi ti to dobro čuo, Široki igra sa većinom iz prve postaveevo i poveli su...
Iz Širokog Brijega su saopćili da u Banju Luku nisu otputovala deseterica prvotimaca: Daniel Lukić, Mihael Kuprešak, Cyrille Kpan, Luka Mamić, Marijan Ćavar, Božo Prusina, Marko Capan, Luka Marin, Ilija Mašić i Josip Bender.bagniadiluca je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:28Nisi ti to dobro čuo, Široki igra sa većinom iz prve postaveevo i poveli su...
Moja greška, izvinjavam se, sad tek vidim....miky_hz je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:34Iz Širokog Brijega su saopćili da u Banju Luku nisu otputovala deseterica prvotimaca: Daniel Lukić, Mihael Kuprešak, Cyrille Kpan, Luka Mamić, Marijan Ćavar, Božo Prusina, Marko Capan, Luka Marin, Ilija Mašić i Josip Bender.bagniadiluca je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:28Nisi ti to dobro čuo, Široki igra sa većinom iz prve postaveevo i poveli su...
Nemas u ovom sastavu sto igra danas 3 standardna prvotimca..
Mit - Filozofijamosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:13Tesko je njima bilo sta objasniti ili dokazati,govore ovdje momku drot,pricaju o kodeksima a sve i jedan kodeks pregazili odavno,likovi se furaju na Grobarecurvanord je napisao/la: ↑16 apr 2024, 17:50Pored odlicnih parola spomenuo bih lijepu koreografiju i puno bolje navijanje od suprotne strane. Sto tice sarkazma ne vidim gdje si ga vidio ? Cinjenica je da ste taoci covjeka koji je saucesnik u Mirzinom ubistvu, a i clanove Mirzine ekipe ste dovodili na noge kriminalcima da ih prebijaju (sto je najgore ovo je svjeze). Mirza je bio veliki mangup i rahmet mu dusi.Palestina je napisao/la: ↑16 apr 2024, 17:25
Pored svih ovih mangupcina sto pisu imena i prezimena po internetu i naglasavaju ko se s cime bavi, ovaj sto spominje mrtve ljude propraceno uz neki njegov sarkazam je najveci mangup.
Derbi posvetili crtanju parola i sajkace a jos se nisu dogovorili jel momak s njima u stanu sjedio il ih je doveo na jug...
Nisam siguran ko je u Širokom standardan al ko ne. Al bi rekao da u njih u početnih 11, 1 ili 2 standardna sve ostalo rezerve i juniori. Zanimljive postave. Možda znaju nešto što mi ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.