FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Juanmi 

al' se vidi da ne igramo ni za šta
3 boda, pobjeda, samo korak po korak.
Ekipa odmorena. Nema povrijeda, nadam se.
I sinoćnja utakmica pokazala svu bijedu suđenja u Španiji.
Ekipa odmorena. Nema povrijeda, nadam se.
I sinoćnja utakmica pokazala svu bijedu suđenja u Španiji.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
It has been decided. If Xavi leaves Barcelona at the end of the season, Rafa Márquez will replace him.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
znači nema se za kiflemuharemovicdzelo je napisao/la: ↑15 apr 2024, 14:59It has been decided. If Xavi leaves Barcelona at the end of the season, Rafa Márquez will replace him.
onda je bolje da ostane jer neće imati ni para za pojačanja a on najbolje poznaje trenutne igrače
- BoixosNois1899
- Kontakt:
**** ih Rafa Marquez. Ostanak Xavija sad i ne izgleda kao toliko loša ideja.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Katalonski mediji su cudo.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 12:48**** ih Rafa Marquez. Ostanak Xavija sad i ne izgleda kao toliko loša ideja.
Od povratka Pepa, preko Kloppa ili De Zerbija, na kraju do Rafe Marqueza

Nema Barca za kifle, a kamoli za nekog jakog trenera. Laporta moze samo muntati Xavija da se predomisli ili prebaciti Rafu iz B tima

Bice para i za trenera dobrog,i za plate,topli obrok i regres kad se sad osvoji liga prvaka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Pravda za Tyson Furya
Ne sikiraj se ti nista stabilizovao se klub i prije no sto smo sd nadali i bice para i vise vec od narenog ljeta,a i meni je i zanimljivije ovako kad se ne mogu dovoditi superklase skupe,eto i u ovoj krizi i neimaštani slepana je respektabilna ekipa s dosta djecurlije koja izrastaju u superklase koje bi se po 100 200 miliona morale placati
Xavi veceras ide hrabro i ofanzivno, vezni red de jong pedri gundogan,naprijed yamal rafinja levandowski,znaci ide ofanziva,kontrola lopte,kreacija pa vidjecemo,nadam se jakom visokom presingu od starta kao protiv napolija,i da se nece masati prilike da se vec u prvom poluvremenu rijesi prola
Mislim da bi yamal mogao briljirati veceras,imace prostora,u prvoj utakmici se prepao i grijesio,veceras bi trebo biti opusteniji i odigrati dobro,mogao je xavi i felixa od prve minute gurnuti al eto gura yamala i trebo bi se malo opustiti i odigrati kako treba
Defanziva bez klasicnog zadnjeg veznog i sa cancelom na beku mogla bi biti oslabljena,no sta je tu je,napasti i traziti gol vise i tako proci
Xavi veceras ide hrabro i ofanzivno, vezni red de jong pedri gundogan,naprijed yamal rafinja levandowski,znaci ide ofanziva,kontrola lopte,kreacija pa vidjecemo,nadam se jakom visokom presingu od starta kao protiv napolija,i da se nece masati prilike da se vec u prvom poluvremenu rijesi prola
Mislim da bi yamal mogao briljirati veceras,imace prostora,u prvoj utakmici se prepao i grijesio,veceras bi trebo biti opusteniji i odigrati dobro,mogao je xavi i felixa od prve minute gurnuti al eto gura yamala i trebo bi se malo opustiti i odigrati kako treba
Defanziva bez klasicnog zadnjeg veznog i sa cancelom na beku mogla bi biti oslabljena,no sta je tu je,napasti i traziti gol vise i tako proci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
who I amMukebir je napisao/la: ↑16 apr 2024, 20:05Ko si ti? Sta hoćeš ovdje? Razligu u misju rupu. ****.

Pravda za Tyson Furya
Bas tu hvala sto si nas prosvijetlio.
Aj sad razligu, naporan si.
Zabraniti dosadnim kobasicarima da pisu ovdje. Nevjerovatno kakvi kompleksasi.
ko si ti ,zivimo u demokratiji ,sa pravom na svoj stav i misljenje ako ti se nesto ne svidja samo prodjes pored toga ha ja ,pozz za rajaza @Evander je napisao/la: ↑16 apr 2024, 20:19Bas tu hvala sto si nas prosvijetlio.
Aj sad razligu, naporan si.
Zabraniti dosadnim kobasicarima da pisu ovdje. Nevjerovatno kakvi kompleksasi.

Pravda za Tyson Furya
Yamal 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Mali je klasa za smecara Dembelea 

Ne znam sto se osvrces. Mukbedir i Evander su gejevi i retardi.Jup je napisao/la: ↑16 apr 2024, 20:22ko si ti ,zivimo u demokratiji ,sa pravom na svoj stav i misljenje ako ti se nesto ne svidja samo prodjes pored toga ha ja ,pozz za rajaza @![]()
![]()
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakav igrač

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
jes gurbeta krenulo jbo.mater svojjju

Pravda za Tyson Furya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.