Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2023/24
Kako su nesposobni barcini igraci. Lewat fula zicer ovi loptu izbiti ne znaju. Nisu im navijaci ni za zezanja. Zadnjih 7 god su za zaliti.
Nur der FCB
- Shategabri
- Kontakt:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Od 1:0 do 1:4 golemo brate, prvi set gotov 6:4 

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Odbrana Barse velika komedija, PSG zasluzeno ide dalje. Xavi nikakav trener, veceras je to najbolje pokazao, izmjene 0.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Odlična večer u ligi prvaka...sve potaman
- f0rest1946
- Kontakt:
Gazi qrvu, samo se brukaju
Cim je Var dosao svi ih deru

Cim je Var dosao svi ih deru
- anonymousHD
- Kontakt:
Barca i PSG na nivou klubova iz Europa lige… Smijesno
Atletiko nije znao kako da se ponaša u 93. minuti, jer inače su oni ti koji se brane 
Svaka čast za petoplasiranu ekipu Bundeslige, koja nastup u LP mora ganjati upravo preko tog takmičenja

Svaka čast za petoplasiranu ekipu Bundeslige, koja nastup u LP mora ganjati upravo preko tog takmičenja
Istina. Svršava se na rezultate, a fubal sve slabiji.
Kazem vise u poredjenju s prethodnim generacijama, znatno manje kvaliteta je tu.
Ali gotivim Enriquea.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 16 apr 2024, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Odvratni su mi malo je rec al malo mi zao Barselone. Bas im sve krenulo nizbrdo, nisu navikli da im sudija ne pomaze.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- JayCatwright
- Kontakt:
U kakvom je qrcu fudbal 

Njih će Borussia dobro namučit. Barcelona im se naguzila, i opet su im poklonili 3 dobre šanse da se vrate u igru. Osim ubitačne kontre nema tu neke sredine terena i odbrane.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Cujemo se opet sutra

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sreca pa je PSG prosao. Propali katalonski klub bi bio jedan od najgorih polufinalista ikad.
Dortmund 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Dva Bundesligasa, Francuz i Spanac u polufinalu…
Strašni NBA
Strašni NBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.