Kakav real ,ide repriza prosle godine.
Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2023/24
Crveni Arauja je prelomio sve. Zasluzen naravno.
Ne moze se Barca nositi sa igracem manje protiv ovako jakog PSG sat vremena. Jedva se nosi 11 vs 11.
Kasnije jos glupost Cancela, nici izazvan glupan pravi penal i to je to
nema povratka.
Ne moze se Barca nositi sa igracem manje protiv ovako jakog PSG sat vremena. Jedva se nosi 11 vs 11.
Kasnije jos glupost Cancela, nici izazvan glupan pravi penal i to je to

Xavi mi je bio jedan od dražih igrača ali mi je ko trener fuj, jbt lik samo kmeči sudijama i o sudijama 24/7.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Meni je imalo smisla da Lewu ostavi, igrali su na duge lopte a on je majstor da se tu zagradi I da te lopte smiri. Raphina dao 3 gola u ove 2 tekme u formi je. Yamal im je u Parisu uz Cancela bio najgori igrac.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:03I dalje mi nije jasna Xavijeva odluka da izbaci Yamala, pored poljske klade i Raphine. Kako, zašto i zbog čega?
- Pensioner26
- Kontakt:
Lewandowski da nije igrao u Bayernu, koji ima svoju ligu glinenih golubova za trpanje, nikad ne bi zabio toliko golova.
Sramotna partija večeras.
Sramotna partija večeras.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Vrijeme je njemu da pakuje kofere ima haman par godina,ali Atletico ga vazda produzuje.Nece on nikada dobiti otkaz,jedino moze sam otici,a nije budala kad je najplaceniji trener svijeta.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Barcelona i Psg osrednji timovi kojim im nije mjesto u finalu.Dortmund poslao u penziju Chola i njegovi antifudbal.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 16 apr 2024, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Samo da pitam nesto. Jeli opet isto sve kao i proslih godina? Jeli i dalje ova djeca sto navijaju za separatiste iz Katalonje placu? Ako jeste onda se nista znacajnije nije promijenilo u LP ni ove godine!
Isto sam pomislio.Igras na kontre a Leva ti u napadu.Veceras je on svoje zavrsio a Ancelotti ce ga zakucati za kraj.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:03I dalje mi nije jasna Xavijeva odluka da izbaci Yamala, pored poljske klade i Raphine. Kako, zašto i zbog čega?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Nisu mi jasni. Ove rezultate koje on ostvaruje u zadnje vrijeme bi mogao i bilo ko drugi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lewa je klada i igrač manje na terenu. Možda je nekad bio majstor za navedene stvari.
Pa Yamal je namjestio gol u Parizu i večeras odradio 99% posla kod gola, ovog pogodila lopta. Imam osjećaj da ni ne gledaš utakmice, čuj najgori bio...
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- tuzlak1987
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
Navijači diljem Svijeta uživaju gledati elitni nogomet s puno golova, simple as that. Najbolji kad se namjere na najbolje i kad dobiješ redom atraktivne dvoboje, svi uživaju. 1/3 uzvratne večeri europske, apetiti zadovoljeni.
PSG-Barca ogledat će se i u rukometnom 1/4
EDIN TERZIĆ. Svaka čast. Za mog druga koji je u istražnom zatvoru nakon derbija na Poljudu, navijača BVB i hejtera Nanetovog suradnika.
PSG-Barca ogledat će se i u rukometnom 1/4
EDIN TERZIĆ. Svaka čast. Za mog druga koji je u istražnom zatvoru nakon derbija na Poljudu, navijača BVB i hejtera Nanetovog suradnika.
Ne provaljuj se više, živ bio.
Čuj očekivano, ma ja. Sad jeste kada je završeno.

Isto kao što je Augsburg siguran drugoligaš.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
pravac u dzunglu nije ti mjesto na forumu ,prćija da prodje

rekoh li vam ja da ce psg satrati katal.prćiju,i da ce bvb izbaciti patetiko

Pravda za Tyson Furya
Moje viđenje tekme u Parizu je takvo da je bio među najgorim na terenu. Pogodila ga lopta jer se pametno kretao, a Lewa je I veceras a pogotovo proslu utakmicu imao nekoliko dobrih primanja gdje su zapoceli opasni napadi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:08Lewa je klada i igrač manje na terenu. Možda je nekad bio majstor za navedene stvari.
Pa Yamal je namjestio gol u Parizu i večeras odradio 99% posla kod gola, ovog pogodila lopta. Imam osjećaj da ni ne gledaš utakmice, čuj najgori bio...
Kako neko ko je gledao tekmu u Parizu reci da je Lewa nekad bio majstor za te stvari kad je te iste stvari tu noc odradio fenomenalno
Xavi je dobio jedno 30 kartona u godinu dana, nevjerovatno kako ga je iritantno gledati na klupi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.