Apsolutno da,ali jbga,iz osrednjosti spanjolskog fudbala ih je doveo u sam evropski vrh.Ocigledno ima neogranicen kredit tamo.Mogli je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:08Nisu mi jasni. Ove rezultate koje on ostvaruje u zadnje vrijeme bi mogao i bilo ko drugi.
Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2023/24
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ovi iz Barce baš ne znaju da se mire sa porazom. Sudija uz par sitnih greškica perfektno odradio meč.
nostalgija ih povuce kad su bili uefalonaUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:15Ovi iz Barce baš ne znaju da se mire sa porazom. Sudija uz par sitnih greškica perfektno odradio meč.
Pravda za Tyson Furya
Večeras na vidjelo izašao sav seljakluk i krkanluk koji obitava u Kataloniji. Ovakvi startovi i izlijevi bijesa im u Primeri obično prolaze bez kartona ili penala.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Kako ti ne dosadi citavu noc pisati gluposti?Jup je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:17nostalgija ih povuce kad su bili uefalonaUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:15Ovi iz Barce baš ne znaju da se mire sa porazom. Sudija uz par sitnih greškica perfektno odradio meč.

sto citas ako su glupostiSpahic98 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:19Kako ti ne dosadi citavu noc pisati gluposti?Jup je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:17nostalgija ih povuce kad su bili uefalonaUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:15Ovi iz Barce baš ne znaju da se mire sa porazom. Sudija uz par sitnih greškica perfektno odradio meč.

Pravda za Tyson Furya
Jer spamujes,doduse razumijem frustracije.
Nije lako izgubiti titulu u privatnoj ligi i da ti Perez uzima sve najbolje igrace.
- f0rest1946
- Kontakt:
Jup je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:17nostalgija ih povuce kad su bili uefalonaUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:15Ovi iz Barce baš ne znaju da se mire sa porazom. Sudija uz par sitnih greškica perfektno odradio meč.
Jos se kobasicari nadaju za Alonsa i Wirtza u paketu,a ne znaju da je to Real davno kaparisao

-
- Kontakt:
Ovaj jup fuzija bumera i tinejdžera, svaka čast.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
sine samo sanjaj i imaj mokre snove nije zabranjeno,zna se gdje mali wirtz ide nakon 2025

Pravda za Tyson Furya
Mnogi se nadaju Alonsu, ali mister intelekt ostaje do daljnjeg na Rajni. Wirtz će ga za sada slijediti, za poslije ćemo vidjeti.
Slažeš se da ne mogu svi u Real.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Poljska mumija opet zakazala kad je najpotrebnije. I jos nam cirkusanti iz Barce platili 60 miliona za njega. Nevjerovatno.
- Pensioner26
- Kontakt:
Nemoj mi je spominjati. Ne volim se vraćati u tu pogavštinu.
Naravno da ostaje,Carlo ima ugovor do ljeta 2025,a onda je Realova klupa slobodna.
Cestitke na prolazu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.