Ulazi se sa maksimalnim ocekivanjima i jedva se izbori Evropa, mislim na Sarajevo. Da je dobio priliku za citavu sezonu, naredne bi bio prvak Samo sto mislim da Fedja nece htjeti da preuzme Hajduk,moje licno misljenjeAtlanta je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:54Vidit' cemo Fedju kako ce se nositi sa pritiskom, jer nije isto voditi Velez i Kragujevac, gdje su u klubu zadovoljni Evropom, a ovamo imas Hajduk koji nije 20 godina osvojio titulu i Sarajevo gdje se svake sezone ulazi sa maksimalnim ocekivanjima.Direktorcic je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:33Fedja dudic bi mogao splitske bile da preuzme uskoro, a pitarima ne valja
Vidim i ja neko ludilo. Tesko je upratit. Kod njih nikad ne znas je li radi nekih desavanja ili je opet neko platio botove da rusi upravuOsmaDolazi je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:34Malo im kavez prodrman pa se zatreslo ispred vrata.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:29Otkud ovi novi strumfovski nickovi, ako ih se nije 10 odjednom pojavilo. Sta se desava?![]()
Evo, de.bili sahranise podgrupe nakon uzetih salova od prije 15 godina. Bas smo ih razdrmali prije, tokom i nakon derbija. Jos se ne mogu sastaviti. Toplo preporucujem kombinaciju Persena i Apaurina !![]()
Tražite 100 miliona eura boli vas qrac, izgradite sebi stadion i 50 miliona ulozite u ekipu da uzmete prvu titulu u historiji kluba.MostarskiSin je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:59A Ultrasa i qurca, Khabiri nudi pare da se vrate transparenti![]()
AKO ima ko od ultrasa da se udružimo, ja ću se predstaviti kao RA i vratit neke krpe sto nana ishekla, a taj ultras nek se predstavlja i klima glavom kao da su to te zastave.MostarskiSin je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:59A Ultrasa i qurca, Khabiri nudi pare da se vrate transparenti![]()
Pa vidi nesto ako cemo pricati o toj sezoni 22/23, bar iz mog ugla, klub je stvarno ispostovao Fedju - doveli su igrace koje je trazio i imao je potpunu slobodu da sklapa tim . Uredu jesmo prodali Mujakica, ali to je milionska ponuda koja se ne odbija. Jednostavno, tesko je sazvakati 1-5 od Tuzle i ispadanje od Celika, Fedji opet sve najbolje dobro pricu je stvorio tamo u Srbiji nek se razvija i napredujeDirektorcic je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:56Ulazi se sa maksimalnim ocekivanjima i jedva se izbori Evropa, mislim na Sarajevo. Da je dobio priliku za citavu sezonu, naredne bi bio prvak Samo sto mislim da Fedja nece htjeti da preuzme Hajduk,moje licno misljenjeAtlanta je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:54Vidit' cemo Fedju kako ce se nositi sa pritiskom, jer nije isto voditi Velez i Kragujevac, gdje su u klubu zadovoljni Evropom, a ovamo imas Hajduk koji nije 20 godina osvojio titulu i Sarajevo gdje se svake sezone ulazi sa maksimalnim ocekivanjima.Direktorcic je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:33Fedja dudic bi mogao splitske bile da preuzme uskoro, a pitarima ne valja
Dovoljno govori o tvom intelektu to sto ti je starost akaunta mjerilo za bilo sta. Volio bih kada bi imao argumentovan odgovor na moj post da mi odgovoris, a ne da imas djecije postove kao sto je npr ovaj.OsmaDolazi je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:56Ovi Neki Novi Klinci su mi najdrazi. Nekako uvijek najpametniji i razboritiji ! A sta vas je odjednom![]()
![]()
od mnostva fenomenalnih parola, treba se prisjetiti i one prve, nista losije od nasih.stojko je napisao/la: ↑17 apr 2024, 00:08Zemunski klanNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:29Otkud ovi novi strumfovski nickovi, ako ih se nije 10 odjednom pojavilo. Sta se desava?![]()
Zar je tebe nesto moglo omašiti...
Nek dodje on licno po njihMostarskiSin je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:59A Ultrasa i qurca, Khabiri nudi pare da se vrate transparenti![]()
abrakadabra je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:42Znajuci koliko si informisan jos sa stare navijacke teme, mislim sa nema potrebe da tebi bilo sta objasnjavam. Ako ima ljudi koji su aktivni dugu niz godina i koji su u prici onda ti oni mogu ispricati nacin na koji se doslo do odredjenih stvari. Ti stvarno jesi akrivan godinama, al' samo na forumu.
Ono sto sam ja napisao jeste da NISU PALA obiljezja, sve ostalo ne zelim da komentarisem, ali ono sto je istina jeste da NISU PALA.
Ne kontam kakve veze mu ima zadnji derbi, sa ovim od prije 10 godina, legenda.
... Svasta nesto napisah - pa izbrisah. Nema potrebe traćiti vrijeme na osobe kakav si i sam !abrakadabra je napisao/la: ↑17 apr 2024, 00:07Dovoljno govori o tvom intelektu to sto ti je starost akaunta mjerilo za bilo sta. Volio bih kada bi imao argumentovan odgovor na moj post da mi odgovoris, a ne da imas djecije postove kao sto je npr ovaj.OsmaDolazi je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:56Ovi Neki Novi Klinci su mi najdrazi. Nekako uvijek najpametniji i razboritiji ! A sta vas je odjednom![]()
![]()
Ps: vrati onu pticurinu na avatar, djelujes ozbiljnije.
Ne placi mama molim te
Cuj ovog Mehe PuzicaOsmaDolazi je napisao/la: ↑17 apr 2024, 08:09... Svasta nesto napisah - pa izbrisah. Nema potrebe traćiti vrijeme na osobe kakav si i sam !abrakadabra je napisao/la: ↑17 apr 2024, 00:07Dovoljno govori o tvom intelektu to sto ti je starost akaunta mjerilo za bilo sta. Volio bih kada bi imao argumentovan odgovor na moj post da mi odgovoris, a ne da imas djecije postove kao sto je npr ovaj.OsmaDolazi je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:56Ovi Neki Novi Klinci su mi najdrazi. Nekako uvijek najpametniji i razboritiji ! A sta vas je odjednom![]()
![]()
Ovo je jedan od novih profila iza kojeg stoji utuceni njofra koji ima vec profil/a na ovom forumu odavno. Nista vise ne cudi od mirotvoraca plavih sljemova. Ovakva propaganda podsjeca na nesto ili nekog.OsmaDolazi je napisao/la: ↑17 apr 2024, 08:09... Svasta nesto napisah - pa izbrisah. Nema potrebe traćiti vrijeme na osobe kakav si i sam !abrakadabra je napisao/la: ↑17 apr 2024, 00:07Dovoljno govori o tvom intelektu to sto ti je starost akaunta mjerilo za bilo sta. Volio bih kada bi imao argumentovan odgovor na moj post da mi odgovoris, a ne da imas djecije postove kao sto je npr ovaj.OsmaDolazi je napisao/la: ↑16 apr 2024, 23:56Ovi Neki Novi Klinci su mi najdrazi. Nekako uvijek najpametniji i razboritiji ! A sta vas je odjednom![]()
![]()
Lagodan boravak na forumu, na kojem se neces dugo zadrzati. Valja opet laznjake praviti.
PS Starost accounta je mjerilo za sve, jer ono kaze da si se maksuz registrovao u odredjenom trenutku, zbog odredjene stvari, da bi prao odredjene ljude i odredjene situacije. Sto je tvoje pisanje i potvrdilo ! Sada nastavi slobodno !![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.