Hahah. Daj Bože da je ovo sve na hajr. Inače kako smo krenuli mogli bi stvarno spasti na trenere tipa Edis Mulalić.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 13:23Mogao je onda i Edis Mulalić doći, kod njega se fudbal svodi na borbu i motivaciju, taktika vise - manje.![]()
A radio bi za 5000€
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Dzeko je pokazao u klubu da i kao starudija zna da presprinta cio teren u zadnjim minutama utakmice, a u reprezentaciji ima deset godina kako igrace samo pogledom pratiAndreWilliams je napisao/la: ↑17 apr 2024, 12:10Ala priče. Rezultat je mjerilo, a s obzirom na raspored utakmica, očekivanja treba svesti na minimum i čekati Barbu do 2025. Pa do tada će skupiti neko iskustvo![]()
Previše se špekuliše sa stručnim štabom. Sto samo govori da je prihvatio posao bez neke ideje kako, ko i šta, već mu malo zaimponovalo.
Mene interesuje jel se Edin i Šeha opraštaju ili će i dalje da bude po onoj staroj burek pita zeljanica. Ako je autoritet, mora iskoristiti priliku da podmladi i uigra tim za naredni ciklus. To mu je prvi test. Riješiti se starudija za koje treba trčati, pa se ekipa raspadne u 60 minuti.
Kako god, podrška i njemu ko i svim prije njega![]()
Iskoristiti 2024. godinu za afirmaciju svih novih momaka, pogotovo ovih koji tek trebaju doći poput Bajraktarevića i sličnih...
Dzeko se treba zvati sve dok igra profesionalni fudbal. Pjanic se trebao prestati zvati cim je otisao iz Evrope kao i Sehic i Cimirot. Neozbiljne lige i neozbiljni igraci koji nam nista ne pridonose. Barba mora prestati zvati te igrace i dat sansu mladjim. Za pocetak da se oprosti Sehic a da nam je br.1. Vasilj.laudrop je napisao/la: ↑17 apr 2024, 16:10Pa ako u narednih godinu dana ne afrimišemo mlade igrače poput Tahirovića, Huseinbašića, Bašića, pa i Varešanovića, zajedno sa već koliko-toliko ustaljenim Ahmedhodžićem, Hadžikadunićem, Dedićem, Demirovićem, ne znam šta cilj reprezentacije, gurati Džeku i Pjanića dok ne crknu na terenu u dresu reprezentacije?
Iskoristiti 2024. godinu za afirmaciju svih novih momaka, pogotovo ovih koji tek trebaju doći poput Bajraktarevića i sličnih...
Mi smo uvjek bili prosjecna ekipa kojoj se igrom slucaja poklopila sreca, brojevi, bogovi sa olimpa i sve zivo 2014.
Imali smo strasnih igraca, ali kao EKIPA prosjek mrtvi sa jos gorim selektorima izuzev Cire Blazevica.
Mi smo prvaci u pljuvanju samih sebe i svega "naseg ".
Sergej je legenda ove ekipe, i zasluzuje sansu, neki bi rekli konacno.
Ali prvi los rezultat, prva slabija igra i objasnice njemu forumski strucnjaci kako se igra "lopte ".
Naprijed Sergej pa makar svaku izgubio.
Tako je, potpisujem sve napisanoBosniak10 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 16:28Dzeko se treba zvati sve dok igra profesionalni fudbal. Pjanic se trebao prestati zvati cim je otisao iz Evrope kao i Sehic i Cimirot. Neozbiljne lige i neozbiljni igraci koji nam nista ne pridonose. Barba mora prestati zvati te igrace i dat sansu mladjim. Za pocetak da se oprosti Sehic a da nam je br.1. Vasilj.laudrop je napisao/la: ↑17 apr 2024, 16:10Pa ako u narednih godinu dana ne afrimišemo mlade igrače poput Tahirovića, Huseinbašića, Bašića, pa i Varešanovića, zajedno sa već koliko-toliko ustaljenim Ahmedhodžićem, Hadžikadunićem, Dedićem, Demirovićem, ne znam šta cilj reprezentacije, gurati Džeku i Pjanića dok ne crknu na terenu u dresu reprezentacije?
FKBilder je napisao/la: ↑17 apr 2024, 16:30Ja ne znam sta ljudi ocekuju.
Mi smo uvjek bili prosjecna ekipa kojoj se igrom slucaja poklopila sreca, brojevi, bogovi sa olimpa i sve zivo 2014.
Imali smo strasnih igraca, ali kao EKIPA prosjek mrtvi sa jos gorim selektorima izuzev Cire Blazevica.
Mi smo prvaci u pljuvanju samih sebe i svega "naseg ".
Sergej je legenda ove ekipe, i zasluzuje sansu, neki bi rekli konacno.
Ali prvi los rezultat, prva slabija igra i objasnice njemu forumski strucnjaci kako se igra "lopte ".
Naprijed Sergej pa makar svaku izgubio.
Vladan Kovacevic nije golamn od svoje 17.godine. ako ikad sretnes Vladana, pitaj ga i cuces od njega.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 11:17Stvorio Kovacevica? Legendo, Vladan je sa 17 godina presao u Sarajevo, gdje se razvijao u omladinskom timu, nije sigurno dogurao do Rakowa jer ga je Mrkobrada trenirao dok je imao 15-16 godina.vlakanje je napisao/la: ↑17 apr 2024, 11:03Mrkobrada je stvorio dvojicu najboljih mladih golmana u poslednje dvije generacije, Vladana Kovacevica i Nikolu Cetkovica.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 00:24Onog Mrkobradu puskom ne mozes istjerati iz strucnog staba. Sve prolazi, samo on ostaje.
Ko da je Oliver Kahn u najmanju ruku
Bas me interesuje koje su trenerske reference ostalih koji su bili ili ce mozda tek biti u strucnom stabu?!
Kod Sinise smeta nesto drugo i to je tebi i takvim bitnije nego znanje i rad.
I po cemu je to Cetkovic najbolji mladi golman u posljednje dvije generacije? Nista on bolji nije od Muftića i Šahinovića, koji su ok golmani, ali za nasu ligu.
Sutra nek dovedu Zeljka Buvaca u strucni stab, ja se necu ni najmanje buniti, ako vec ciljas na te stvari
A Cetko jeste bolji od Muftica a Sahinovica uopste stavljati u istu recenicu sa nekim od ova 3-4 pomenuta je besmisleno.
Cuj sad, Sahinovic
-
samoposmatram
- Kontakt:
-
Mocvara1991
- Kontakt:
onda je Vaha najveći patriota kojeg je ova zemlja ikada imala poslije babe u kladusiMocvara1991 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 17:45Jedine osobe uz koje se navijaci poistovjecuju i jedine osobe dovoljne mocne da uklone ovu bagru, uz navijace, Vico je pametno okrenuo na svoju stranu. Barabrez,Spahic.... Patriotizam i ljubav bi dokazali tako da odbiju sve ponude ove privatne Vicine prcije i uz javnost sklone ovu bagru iz saveza i preuzmu stvar u svoje ruke, a ne da se zadovolje stolicom koju ionako niko drugi nece od ozbiljnih trenera. Barbareza se uopce ne moze ni nazvati trenerom. Zao mi je sto ce se ovako potrositi tako velika licnost.
-
Direktorcic
- Kontakt:
Kakav crni HadžikićDirektorcic je napisao/la: ↑17 apr 2024, 18:17Ako Hadzikic ne bude u ozbiljnim kombinacijama za poziciju golmana,nije nikad nijedan igrac iz nase lige zasluzio poziv
-
Direktorcic
- Kontakt:
Ja ja crni, prirodno nije farbankempes je napisao/la: ↑17 apr 2024, 18:24Kakav crni HadžikićDirektorcic je napisao/la: ↑17 apr 2024, 18:17Ako Hadzikic ne bude u ozbiljnim kombinacijama za poziciju golmana,nije nikad nijedan igrac iz nase lige zasluzio poziv
Trenutno korisnika/ca: addebisi, adrenaline323, Atlanta, Bobadilla, Bordo10, bosnas_, Brazzzoo123, CHR, dariolovrinovic00, denza, eaglebvb09, enobarca, exampLe., farenhajt, feniksptica, GG3, haklamas, harko35, Helemnejse, Iniesta12, izdzezveubrazil, James1987, jasmin10, JayCatwright, JHam, klasik, kovac, legendarnadruga, LjutaPaprika, Majstorinho, Marsal, Maverick, mirsonetz, MokraKifla, Nah1ddd, omanovski, Paromlinac, PointBlank, resko1, rossonero85, Rule_hz, Shevko, Sheyi, Sport90, StevieG8, Tracy3McGrady, Wisey i 428 gostiju.