Ma nisam sumnjiv, ali sam iskusan i dovoljno star da stvari ne posmatram kroz ruzicaste naocale, nego samo nosen cinjenicama, kad se raspravljam sa bilo kim (pravnik po struci) uzmem obe strane i proucavam, zakljucak donosim terverzno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 apr 2024, 14:48Malo si mi sumnjivBordo10 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 14:37Ja sam jako objektivan covjek, bez laznog zanosa i euforije, u Jugo ligi sam rekao da smo bara bara s Velezom, uostalom imali su bolji omjer bolji gol razliku, vise puta su bili medju tri od nas, imali su bolji ranking u uefa poretku, osvojili su vise bodova ukupno od nas, ali eto, sve i da je obrnuto, rekao sam da nije tolika razlika, da bi mi ocekivali da svake godine budemo najbolji, jer to prosto nismo ni navikli niti smo ikad bili.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 13:28
Rijeka je bolji tim puno od nas kao i HNL 100 godina ispred nase lige,sta ubacujes tu Velez ne kontam? Velez nikad nije bio uspjesniji od nas niti trofejniji beze lupas,navedi nam ti po cemu su uspjesniji,po 2 osvojena kupa haha kakvih ljudi sve imaEm svako malo hvalis Velez, em pises bolan bez n.
Tek kad postanemo ponizni, krenemo iz pocetka, sa jakim temeljima, a mislim da smo na tom putu, imamo sansu da postanemo najveci, trenutno pravo da to za sebe kazu imaju jos neki klubovi.