Vjeruj @Surreal da si mogao znatno gore proći sa profesorima. Na primjer, da si malo stariji, mogao si upoznati kraljicu šoka pod imenom Zakira Mornjaković - tad bi sigurno čitav život pamtio katedru za Histologiju, samo ne znam da li po dobrom ili lošem.StevieG8 je napisao/la: ↑17 apr 2024, 20:04Razumijem te sve, nemaš se šta previše sekirati i propitivati. Imamo samo jedan život i skoro trećina ti ode na raznorazno školovanje a na kraju svakako svi žale za nečim, svako bi nešto drugačije, zato ne gubi džaba energiju i vrijeme na to nego se fokusiraj da prvo sačuvaš zdravlje i da završiš to što si počeo. Kasnije s diplomom već možeš vidjeti i razmišljati na koji način da organizuješ svoj život a da pri tome budeš što sretniji, nisu nekada ni velike pare jedino mjerilo kvalitetnog života.Surreal je napisao/la: ↑17 apr 2024, 19:45
A yebat ga, ne znam jesi li u Sarajevu studirao - znaš i sam kakvo je stanje sa profesorima, još se tresem od pojedinih sa anatomije, dobio hipertireozu, na apaurinima završio, al jbg. Isto kakva droga, koliko god teško bilo, čovjek hoće još![]()
Doduše ja nisam još ni zašao de-facto u klinički aspekt medicine, ako ne odustanem... Mogu misliti šta me tek čeka.

Možda Stevie zna tu ikonu? Btw, @StevieG8, koja si godina drug?