Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Champions League 2023/24
Cestitke na titulu niko ne igra jak i mocan fudbal ko City
Sad ima var, znaci mogo bi bajern i procShategabri je napisao/la: ↑18 apr 2024, 00:14Na jelovniku su opet Švabe izgleda
Lajpcig, Bayo, Dortmund... +City.
Treba ipak reci da je Carlo vjerovatno najveci nafakas u historiji, a i Real je generalno pored dominacija imao uvijek i srece. Ne pamtim uopce da im je fortuna nekad okrenula ledja.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 00:04Ispade sad da je Carlo izbacio Pepa sa Slogom iz Doboja a ne Realom, sa kojim je prije koju sezonu vec osvajao ovo takmicenje
Al sad svakako cekamo navijace Rejala da pogaze ono sto su pljuvali Carla do prije koji dan![]()
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Prijatelju,moram da ti kazem da ste i vi razocaravajuce losi,ako preko ovog Bayerna niste mogli,necete moci ni preko jednog.Jedino da vam posalju djecu na teren sljedeci put kad se sastanete u KO fazi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
City je ispao, samo je City od ovih ekipa u LP favorit protiv Reala i to zbog covjeka kojeg imaju na klupi. Sad utakmice protiv Minhena, Minhen nije City, tako da ocekujem prolaz..
Uglavnom, najbolje 4 ekioe su jos ostale, pa cemo vidjeti...
Ja tipujem da osvaja Arsenal
Uglavnom, najbolje 4 ekioe su jos ostale, pa cemo vidjeti...
Ja tipujem da osvaja Arsenal
El clasico de europeo nije džabe naziv meča

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trebao si nekog pobru citirati, ovako prođe nezapaženo.
Osim ove moje "pomoći" ostaješ ucveljen.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
I EPL to potvrđuje, respektJayCatwright je napisao/la: ↑18 apr 2024, 00:14Cestitke na titulu niko ne igra jak i mocan fudbal ko City

- BoixosNois1899
- Kontakt:
El Fašistico.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da je protiv nekog drugog tima tako igrao pa hajd, al ovdje ne znam da je mogao nesto drugacije. Uz povratak povrijedjenih iduce sezone i dodatak Kyliana u napadu nema zime, uvjerljivo najveci favoriti. Vidjet cemo kako ce Xabi ovu ekipu postavljati kad preuzme od Carla, od Carla nista novo ne ocekujem u pristupu i iduce godine.L-Train je napisao/la: ↑18 apr 2024, 00:09Pljuvao sam ga i pljuvacu,ovo je odvratno bez obzira na prolaz,ali opet bolje i ovo nego biti navijac Arsenala ili Barce.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 00:04Ispade sad da je Carlo izbacio Pepa sa Slogom iz Doboja a ne Realom, sa kojim je prije koju sezonu vec osvajao ovo takmicenje
Al sad svakako cekamo navijace Rejala da pogaze ono sto su pljuvali Carla do prije koji dan![]()
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 18 apr 2024, 00:20, ukupno mijenjano 6 puta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hajde Boixos makar ćeš sad navijati za nas

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- JayCatwright
- Kontakt:
Peak EPL je bio od 18 do 22. Zadnje dvije sezone su precijenjeni. Saka, Doku, Diaz. Ova trojica ne bi zabili 10 golova kombinovano u La ligiRajaz je napisao/la: ↑18 apr 2024, 00:17I EPL to potvrđuje, respektJayCatwright je napisao/la: ↑18 apr 2024, 00:14Cestitke na titulu niko ne igra jak i mocan fudbal ko City![]()
Real im pustio gol, samo da ih na penale pobijedi. Kakvi kraljevi ocam!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- numanumaye22
- Kontakt:
Ybg i meni fale vremena kad su Real i Barca igrali viktorije sa svim klubovima, sad je stvar drugacijario_Ferdy88 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 00:18Da je protiv nekog drugog tima tako igrao pa hajd, al ovdje ne znam da je mogao nesto drugacije. Uz povratak povrijedjenih iduce sezone i dodatak Kyliana u napadu nema zime, uvjerljivo najveci favoriti. Vidjet cemo kako ce Xabi ovu ekipu postavljati, volio bih gledati njega protiv Pepa.L-Train je napisao/la: ↑18 apr 2024, 00:09Pljuvao sam ga i pljuvacu,ovo je odvratno bez obzira na prolaz,ali opet bolje i ovo nego biti navijac Arsenala ili Barce.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 00:04Ispade sad da je Carlo izbacio Pepa sa Slogom iz Doboja a ne Realom, sa kojim je prije koju sezonu vec osvajao ovo takmicenje
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nemam nekog izbora nažalost.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ja sam danas gledao i navijao za City. Totalna dominacija ali ne moze se protiv nekih stvari.

Carlo Ancelotti, u koga se Madriđani kunu, nije mogao dobiti Real s Bayernom u vrijeme najvećih sudijskih prevare prošlog desetljeća, do tada Bayern je bio penicilin za Real, nažalost kad se pogleda unazad Ronaldovo prisustvo i forsiranje njegovog rivalstva s Messijem koštalo nas je tog epiteta, ispod časti bi mi bilo objašnjavati nekome bilo šta.
Sve u svemu, mirnije ću spavati nego da smo izvukli City. Sjajan meč očekujemo.
Sve u svemu, mirnije ću spavati nego da smo izvukli City. Sjajan meč očekujemo.
Real prolazi onako kako samo oni to znaju
Mislim da je pobjednik iz ove utakmice odlucivao osvajaca, ali vidjet cemo.
Po igri Real nije zaslužio ali Don Carlo i ekipa na sebi svojstven nacin to rijese.
Sto se mene tice Real ne mora osvojit samo nek su ovu plastiku izbacili
Mislim da je pobjednik iz ove utakmice odlucivao osvajaca, ali vidjet cemo.
Po igri Real nije zaslužio ali Don Carlo i ekipa na sebi svojstven nacin to rijese.
Sto se mene tice Real ne mora osvojit samo nek su ovu plastiku izbacili
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Jesul englezi ikad ikoga na penale dobili?
Sta kazu EPL najjaca liga, a svabe ih samaraju
Jednoatavno LP i Real Madrid idu skupa u istu recenicu i tu je svakoj prici kraj
Sta kazu EPL najjaca liga, a svabe ih samaraju
Jednoatavno LP i Real Madrid idu skupa u istu recenicu i tu je svakoj prici kraj
- LamineDiarra
- Kontakt:
nogomet za homoseksualce, woke degenerike i libtarde.
mi bijeli heteroseksualni muškarci na poziciji moći pratimo premijer ligu bih.
mi bijeli heteroseksualni muškarci na poziciji moći pratimo premijer ligu bih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.