PL prepucavanja

Palestina

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Palestina » 18 apr 2024, 08:46

egocentrik je napisao/la:
17 apr 2024, 18:42
Furka s cetnicima je zaostala i to moze spominjati samo ko nije prosao rat
Tuzno da se ovoliko paznje daje terminima poput cetnik, grobari, kosovo na nasem Sarajevskom derbiju.. Mogu mislit kako je ljudima koji su prosli teror 90ih bilo slusati ko ne skace taj je cetnik dan prije godisnjice Armije RBiH na Grbavici koja je toliko zla prosla kao i citav nas grad i nasa drzava. Razumijem ove tastatura neizivljene iskompleksirane pacenike sto ce svasta napisati da bi dobili tu neku unutrasnju satisfakciju, ali grupa navijacka iz glavnog grada koja ima toliko ljudi na utakmicama, da posveti citav derbi jednom klipu od 40 sekundi gdje se vidi momak sa druge tribine stadiona kako sjedi sa privatnim kontaktima negdje u stanu Bog zna gdje... Iako je epilog svega intenzivno ponizavanje i terorisanje hordi zadnjih 3 4 godine, opet ne razumijem to vodstvo sjevera - spustit se na taj nivo i ovakav cirkus da pravis i da dajes paznje najvecim dusmanima preko drine u sred Sarajeva na najvecem derbiju drzave.. Umjesto da se usutis i gledas kako ces vratit obraz grupe ti crtas cetnicku sajkacu koja ti je roditelje s brda gadjala.

A zenicke cernobilce bi samo napomenuo da su unazad koju godinu plavu uniju ugostili u svom udruzenju na svom stadionu.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 apr 2024, 09:11

Palestina je napisao/la:
18 apr 2024, 08:46
Tuzno da se ovoliko paznje daje terminima poput cetnik, grobari, kosovo na nasem Sarajevskom derbiju.. Mogu mislit kako je ljudima koji su prosli teror 90ih bilo slusati ko ne skace taj je cetnik dan prije godisnjice Armije RBiH na Grbavici koja je toliko zla prosla kao i citav nas grad i nasa drzava. Razumijem ove tastatura neizivljene iskompleksirane pacenike sto ce svasta napisati da bi dobili tu neku unutrasnju satisfakciju, ali grupa navijacka iz glavnog grada koja ima toliko ljudi na utakmicama, da posveti citav derbi jednom klipu od 40 sekundi gdje se vidi momak sa druge tribine stadiona kako sjedi sa privatnim kontaktima negdje u stanu Bog zna gdje... Iako je epilog svega intenzivno ponizavanje i terorisanje hordi zadnjih 3 4 godine, opet ne razumijem to vodstvo sjevera - spustit se na taj nivo i ovakav cirkus da pravis i da dajes paznje najvecim dusmanima preko drine u sred Sarajeva na najvecem derbiju drzave.. Umjesto da se usutis i gledas kako ces vratit obraz grupe ti crtas cetnicku sajkacu koja ti je roditelje s brda gadjala.

A zenicke cernobilce bi samo napomenuo da su unazad koju godinu plavu uniju ugostili u svom udruzenju na svom stadionu.
Mislis na nesto poput otmice onog maloljetnika na Ilidzi,ili napade palicama,suzavcima i sjekirama.Sto se bolan peres,pa evo i Sime vam suruje sa njima a ne jedan pojedinac.Kovacevic je samo produkt tih razmisljanja i ti njegovi sinovi.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 18 apr 2024, 09:13

Palestina je napisao/la:
18 apr 2024, 08:46
Tuzno da se ovoliko paznje daje terminima poput cetnik, grobari, kosovo na nasem Sarajevskom derbiju.. Mogu mislit kako je ljudima koji su prosli teror 90ih bilo slusati ko ne skace taj je cetnik dan prije godisnjice Armije RBiH na Grbavici koja je toliko zla prosla kao i citav nas grad i nasa drzava. Razumijem ove tastatura neizivljene iskompleksirane pacenike sto ce svasta napisati da bi dobili tu neku unutrasnju satisfakciju, ali grupa navijacka iz glavnog grada koja ima toliko ljudi na utakmicama, da posveti citav derbi jednom klipu od 40 sekundi gdje se vidi momak sa druge tribine stadiona kako sjedi sa privatnim kontaktima negdje u stanu Bog zna gdje...Umjesto da se usutis i gledas kako ces vratit obraz grupe ti crtas cetnicku sajkacu koja ti je roditelje s brda gadjala.

O obrazu oni koji su ga izgubili za sva vremena ? Ups... :mrgreen:

Iako je epilog svega intenzivno ponizavanje i terorisanje hordi zadnjih 3 4 godine, opet ne razumijem to vodstvo sjevera - spustit se na taj nivo i ovakav cirkus da pravis i da dajes paznje najvecim dusmanima preko drine u sred Sarajeva na najvecem derbiju drzave..
Da nisam prespavao sta u zadnje 3-4 godine. Da niste to nesto vazno uzeli sto ne znamo? Ili ipak... Hmm... :(

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 apr 2024, 09:16

Znaci kad plavi bolidi kupe, onda je to navijacki i ok, kad neko drugi to uradi, onda je to jadno i bijedno. :urnebes: :urnebes: Kupovina nije ultra, ali nije ni obijanje.

I jos jedan bolid koji ne zna razliku izmedju prijateljske utakmice i navijaci tog kluba dosli i kad nekog pozoves u goste, pa ga pozoves na veceru pa ga pozoves na tribinu. A jedni su velike patriote, drugi su cetnici. :urnebes:
Celik!3,2,2.

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 18 apr 2024, 09:27

AllGunsBlazing je napisao/la:
18 apr 2024, 09:16
Znaci kad plavi bolidi kupe, onda je to navijacki i ok, kad neko drugi to uradi, onda je to jadno i bijedno. :urnebes: :urnebes: Kupovina nije ultra, ali nije ni obijanje.

I jos jedan bolid koji ne zna razliku izmedju prijateljske utakmice i navijaci tog kluba dosli i kad nekog pozoves u goste, pa ga pozoves na veceru pa ga pozoves na tribinu. A jedni su velike patriote, drugi su cetnici. :urnebes:
Još čovjek fino kaže "jadniji su mi oni koji su to kupili".
A spominje da naki narkomani prodaju hz stvari...
Znaci da manijaci kupuju > manijaci jadnici

Ako sam ga dobro razumio i ako se vodimo njegovom logikom :urnebes:
Odin, I await thee
Your true son am I

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 apr 2024, 09:28

Pun mi je K.URAC vise "ne spominjanja" imena likova koji terorisu grad i normalne navijace,normalnu raju..
Kad mi neko napise ne spominji imena obice ti se o glavu vako nako.Ma mrs u p icku materinu i tebi i njima.
A dijete covjek samo ne smije poslati na utakmicu da mu kakvi debili ne skinu majicu ili sal,ko da je Jerusalem maj ku vam vise **** m svima
FK SARAJEVO.

Gargamel22
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel22 » 18 apr 2024, 09:32

Dovoljan je napisao/la:
18 apr 2024, 09:27
18 apr 2024, 09:16

Još čovjek fino kaže "jadniji su mi oni koji su to kupili".
A spominje da naki narkomani prodaju hz stvari...
Znaci da manijaci kupuju > manijaci jadnici

Ako sam ga dobro razumio i ako se vodimo njegovom logikom :urnebes:
Majku vam debilsku karam
Sa vama degenima se to ne može pričat
Kad sam ja rekao da su Manijaci kupili yebo vas otac onaj degenski. Prodajete obilježja jedni drugima na sjeveru i nosaju vam ljudi šalove koji nisu dio te ekipe. Što bi vam mi kupovali ako su vam skinuli to isto. To je ono o čemu ja pričam degeni. A to što takvim krelcima to padne kasnije to je vaša tribina i krivica. A ovog retarda iz Robije da pitam jel ponos **** kupljenim transom
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!

Gargamel22
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel22 » 18 apr 2024, 09:34

Isto tako što vam drugovi dolaze u prostorije fan shopa Manijaka i kupuju šalove i majice da bi kasnije pričali kako su to oborili jer znaju da je kod nas otvorena prodaja. Pa kad onaj degen izvali skoro 100KM za naša obilježja i dođe mu notifikacija na telefon sa pozadinom fks. Sjebao se sam koliko je jadan ispao. Raspitajte se malo ko šta kupuje i kod koga
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 18 apr 2024, 09:40

Gotovo, kraj. Pobjeda :D :lol: :rol:

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 18 apr 2024, 10:15

Gargamel22 je napisao/la:
18 apr 2024, 09:34
Isto tako što vam drugovi dolaze u prostorije fan shopa Manijaka i kupuju šalove i majice da bi kasnije pričali kako su to oborili jer znaju da je kod nas otvorena prodaja. Pa kad onaj degen izvali skoro 100KM za naša obilježja i dođe mu notifikacija na telefon sa pozadinom fks. Sjebao se sam koliko je jadan ispao. Raspitajte se malo ko šta kupuje i kod koga
:urnebes:
upravu si Ilija, sve si upravu. Horde dolaze do fan shopa i kupuju sve da bi imali sta zapaliti, takodjer i bubanj u olovu smo dosli do fan shopa pitali koja je cijena i kupili.
Priznaj drug hordama ne padaju nikakve bitne zastave godinama, to vam je plijen da bi bili broj 1. u BiH.
Kad niste uspjeli skinuti evo 6 7 godina necete sigurno ni od sada.
Prije 5 godina sam bio ubijedjen da ce hordama pasti nesto jako, medjutim ni to niste uspjeli, napadate, trazite, ali nista od toga. Cim dodje ozbiljnija tuca padne vam nesto , CCB, NNC, bubanj, O SOLE MIO itd
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 apr 2024, 10:33

A vi kao ponosni policijskim uniformama? Ili obijanjem? Ili bacenjem bombi? :clap:
Celik!3,2,2.

Gargamel22
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel22 » 18 apr 2024, 10:44

SedrenikHz je napisao/la:
18 apr 2024, 10:15
:urnebes:
upravu si Ilija, sve si upravu. Horde dolaze do fan shopa i kupuju sve da bi imali sta zapaliti, takodjer i bubanj u olovu smo dosli do fan shopa pitali koja je cijena i kupili.
Priznaj drug hordama ne padaju nikakve bitne zastave godinama, to vam je plijen da bi bili broj 1. u BiH.
Kad niste uspjeli skinuti evo 6 7 godina necete sigurno ni od sada.
Prije 5 godina sam bio ubijedjen da ce hordama pasti nesto jako, medjutim ni to niste uspjeli, napadate, trazite, ali nista od toga. Cim dodje ozbiljnija tuca padne vam nesto , CCB, NNC, bubanj, O SOLE MIO itd
Raspitaj se za ovo što pričam a to je istina 100%
Taj bubanj vam je najveći plijen u zadnjih 10 godina i pričat ćete o njemu stoljećima a na istoj tuči ste bjržali od manje brojke

Gargamel22
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel22 » 18 apr 2024, 10:45

18 apr 2024, 10:33
A vi kao ponosni policijskim uniformama? Ili obijanjem? Ili bacenjem bombi? :clap:
Tebi sam majmune rekao da ovo nije tema za tebe. Pogledaj opet naslov šabane zenički. Kad ti grupa stisne muda pa izakcija šta možeš i napisat do tad mjau

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 18 apr 2024, 10:52

A imate li vi ikakvog plijena u pm ? Hahahah
Osim ulijetanja u stanove i otmica?

Al najjaca je do sada na forumu ova sto sam vidio, ulazi frajer u TM shop, vide da je Hz, puste ga da kupI 100 majica. Eh koma, ovaj forum je najjaca stvar na svijetu.

Gargamel22
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel22 » 18 apr 2024, 10:55

OsmaDolazi je napisao/la:
18 apr 2024, 10:52

Al najjaca je do sada na forumu ova sto sam vidio, ulazi frajer u TM shop, vide da je Hz, puste ga da kupI 100 majica. Eh koma, ovaj forum je najjaca stvar na svijetu.
Pa i nije kupio degenu istjeran je
Treba li ti podsjetnik u zadnjih par godina gdje ste bježali i dobili po glavi
A to što vam drug sada vođa diže ruke u vis kad vam se parola uzela to nije sramota ne
Hhhahahahahahahha

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 18 apr 2024, 11:01

Sta je sa ovim Gargamelom ? Od sinoć je nesto usplahiren,ko da ne daj Bože smrce lošu robu...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 apr 2024, 11:11

18 apr 2024, 10:55

Treba li ti podsjetnik u zadnjih par godina gdje ste bježali i dobili po glavi
A to što vam drug sada vođa diže ruke u vis kad vam se parola uzela to nije sramota ne
Hhhahahahahahahha
Imas pravi hordaski nik.
FK SARAJEVO.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 18 apr 2024, 11:14

18 apr 2024, 10:55

Pa stani sada, jesmo li kupili iz TM shopa ili nas tjerate iz shopa? :kafa:
Mili, zbunjujes me? Znaci ja sada mogu doci u TM Shop i ako nisam vas clan i kupiti sta zelim? :mrgreen:
The Maniacs Shop
Clothing (brand)
*Prodaja artikala isključivo članovima.
*Svi artikli su dostupni za slanje.

-themaniacs.org/
Bulevar Ivice Osima 27, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina
*Mili, pa ti ne poznaješ ni grupu niti rad grupe koju predstavljaš.
*Mili, pa ko si dovraga ti? Vukovi Otoka? Možda se nismo sporazumijeli.

PS. Kako ih volim navući da lažu i da onda svoja mu.da grizu.

- Ćao mili !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 apr 2024, 11:26

18 apr 2024, 10:45
18 apr 2024, 10:33
Tebi sam majmune rekao da ovo nije tema za tebe. Pogledaj opet naslov šabane zenički. Kad ti grupa stisne muda pa izakcija šta možeš i napisat do tad mjau
Znaci ponosan si na ovo? :urnebes: :urnebes:

Kakve veze akcijanje ima sa tim sto ste cetnici? Malo u ogledalo pogledaj i skini sajkacu.
Celik!3,2,2.

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 18 apr 2024, 11:32

slika

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 24 gosta.