svrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:20
Aktivnih članova od 01.01.2024.
8504
/8.371
GOLEM SI ŽELJO

1/3-zivi članovi
1/3-mrtvi članovi
1/3-kucni Ljubimci
GOLEMO bas
svrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:20
8504
/8.371
GOLEM SI ŽELJO
Kakva izjava.Riki10HZ je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:2519vendetta87 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 11:19Gađanje topovski udarima = gađanje flašicamaRiki10HZ je napisao/la: ↑18 apr 2024, 10:30Hocel biti suspendovan stadion Grbavica ili Istok bar radi gadjanja flasama igraca nakon meca?? Zna li iko? Zasto se o tome ne pise skoro nikako? Da je kojim slucajem nas istok kao sto jeste protiv Sirokog svi bi brujali... 4 5 flasa je proletilo pored glava igraca pune vodom... Tugaa
![]()
![]()
Kakve veze ima cime se gadjaju igraci. A ako vec spominjes to pa opasnijr je flasa puna vode da te pogodi nego topovski koji padne pored eksplodira i tjt.... Vazda nadjete opravdanje neko ne znam dal je to realno vise. Majstori opravdanja za stanje kluba za navijace koji se druze sa okorjelim cetnicima za sve nadjete.... Samo ne znam sta bi Rahmetli Dzilda rekao na ovo sve sad sto vam se desava zapitajte se malo. To su bili pravi navijaci a ne ovo dns.. U rupe stidite se ba!
Vi ste Peljtu gađali flašama, pa niste dobili suspenziju, tako da ne laprdaj glupostiRiki10HZ je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:2519vendetta87 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 11:19Gađanje topovski udarima = gađanje flašicamaRiki10HZ je napisao/la: ↑18 apr 2024, 10:30Hocel biti suspendovan stadion Grbavica ili Istok bar radi gadjanja flasama igraca nakon meca?? Zna li iko? Zasto se o tome ne pise skoro nikako? Da je kojim slucajem nas istok kao sto jeste protiv Sirokog svi bi brujali... 4 5 flasa je proletilo pored glava igraca pune vodom... Tugaa
![]()
![]()
Kakve veze ima cime se gadjaju igraci. A ako vec spominjes to pa opasnijr je flasa puna vode da te pogodi nego topovski koji padne pored eksplodira i tjt.... Vazda nadjete opravdanje neko ne znam dal je to realno vise. Majstori opravdanja za stanje kluba za navijace koji se druze sa okorjelim cetnicima za sve nadjete.... Samo ne znam sta bi Rahmetli Dzilda rekao na ovo sve sad sto vam se desava zapitajte se malo. To su bili pravi navijaci a ne ovo dns.. U rupe stidite se ba!
gleda se zadnjih 5 dana vrijeme,klima...Pitarsam je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:33Imali li neko realan,objektivan da objasni kako može
Željkan biti favorit kao gost Posušju.
Posusje u zadnjih 10-tak tekmi najbolji tim.Zeljkan najlošiji
Kao gost.Mitomanima sa Gubavice ne igraju 2 ponajbolja igrača zbog crvenih kartona.
Na osnovnu čega optimizam?
Na osnovu čega kladionice vide Željkana kao favorita?!
Ako si siguran da je namjesteno, odigraj tiket, baci 200KM na Želju i objavi ovdje da vidimo, a usput zaradi lovu.Pitarsam je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:33Imali li neko realan,objektivan da objasni kako može
Željkan biti favorit kao gost Posušju.
Posusje u zadnjih 10-tak tekmi najbolji tim.Zeljkan najlošiji
Kao gost.Mitomanima sa Gubavice ne igraju 2 ponajbolja igrača zbog crvenih kartona.
Na osnovnu čega optimizam?
Na osnovu čega kladionice vide Željkana kao favorita?!
Doletila mozda jedna flasa maks ostalo sve bile uvrede i skandiranje... I prosli derbi kad ste dobili na grb ste bakljom gadjali nekog igraca naseg kolko se sjecam pa nista.. Nadam ae ovaj put zestokoj kazni i zabrani istoka bar 3 tekme ako nista!19vendetta87 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:33Vi ste Peljtu gađali flašama, pa niste dobili suspenziju, tako da ne laprdaj glupostiRiki10HZ je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:25
iz prve ruke znam da zvijezda gosk nije bilo namjestanja i da je zvijezdi to bila zadnja nada ,sad tek krecu sa svim i svacimsvrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:36Priča se :Gabela-TC-2
Gosp.Azmir riješio Zvijezda09-Gošk- 2
Sad moraju vratit gosp Azmir u
Trpaj na TC
P.S.
Ja sam MUMIN
I ne igram ove kladionice
Al sam cuo pticu
Trpaj te na TC kafiri
Samo malodonDondon je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:44iz prve ruke znam da zvijezda gosk nije bilo namjestanja i da je zvijezdi to bila zadnja nada ,sad tek krecu sa svim i svacimsvrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:36Priča se :Gabela-TC-2
Trpaj na TC
P.S.
Ja sam MUMIN
Al sam cuo pticu
Trpaj te na TC kafiri
gosk ce cekati jos za utakmicu koju im sredio Borac nakon hodanja u banja luci
TC na sve strane pokusava zavrsiti opstanak jer ulaskom slobode a njihovim ispadanjem moglo bi znaciti i kraj za klub
igman je tu najnestabilniji nakon sto je i zeljo sredio u Doboju a nakon pritiska javnosti jos nema dogovora u posusju,mada je 90% sve bilo vec gotovo sad se vec prica o pracenju itd
otom potom moje predvidjanje je igman i zvijezda
stopostosvrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:49Samo malodonDondon je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:44iz prve ruke znam da zvijezda gosk nije bilo namjestanja i da je zvijezdi to bila zadnja nada ,sad tek krecu sa svim i svacimsvrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:36Priča se :Gabela-TC-2
Trpaj na TC
P.S.
Ja sam MUMIN
Al sam cuo pticu
Trpaj te na TC kafiri
gosk ce cekati jos za utakmicu koju im sredio Borac nakon hodanja u banja luci
TC na sve strane pokusava zavrsiti opstanak jer ulaskom slobode a njihovim ispadanjem moglo bi znaciti i kraj za klub
igman je tu najnestabilniji nakon sto je i zeljo sredio u Doboju a nakon pritiska javnosti jos nema dogovora u posusju,mada je 90% sve bilo vec gotovo sad se vec prica o pracenju itd
otom potom moje predvidjanje je igman i zvijezda
Jesam li shvatio
Ja sam iz Svrakina
Jel to ti kažeš da Zvijezda09-Gošk nije namještena?
Desetaru kako je zdravlje?svrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:36Priča se :Gabela-TC-2
Trpaj na TC
P.S.
Ja sam MUMIN
Al sam cuo pticu
Trpaj te na TC kafiri
Hvala dobro je zdravljeEspiritosanto je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:56Desetaru kako je zdravlje?svrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:36Priča se :Gabela-TC-2
Trpaj na TC
P.S.
Ja sam MUMIN
Al sam cuo pticu
Trpaj te na TC kafiri
Jesi upratio da ovi tvoji iz uprave odoše u Arapske zemlje tražiti investitora?
Daj malo osvježiti temu slikama Emirata,pustinje,kamila ovi samo o noževima,tučama i kladionici pričaju.
Ne igram kladionicu, al kad bude 2ica ti nemoj više nikad ovdje pisat.
Iz Posušja ljudi javljaju da je dogovoreno. Stoka i jedni i drugi
Pitarsam je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:28svrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2024, 12:20
8504
/8.371
GOLEM SI ŽELJO
1/3-zivi članovi
1/3-mrtvi članovi
1/3-kucni Ljubimci
GOLEMO bas![]()